Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 435
евридика много благодаря:)....успех и на теб:)

# 436
а ти на каква диета си?

# 437
Да ти кажа честно не знам как се казва...имаше тема за нея под името "Страхотна диета"...  newsm78 май съм пропуснала да разбера как се нарича.. Joy
през ден ям само кисело мляко с плод,а в другите дни чай, и или белтъчна или въглехидратна храна...обаче се радвам,че страшно много намалих количествата на всяко ядене... даже като храна бебчо само като обирам с лъжичката по малко и глад няма вече  Simple Smile

# 438
браво:)))имам чуството че моя корем за тия 4 дни свикна на по-малко храна и като му дам повечко ме бойкотира и почва да ме боли....ама за сега добре...искам да изкарам до другия понеделник....terundia уж ме контролира ма аз й бягам малко..

# 439
Ааааа-няма да скътаваш  Laughing
ако има кой да ме надзирава и по-малко ще ям...
ама по-малко от туй няма да е добре сигурно...не съм смятала калории,ма това,което изядох днес преди ми беше половин ядене  hahaha  hahaha hahaha
дано даде резултат...и с Тае-бо-то...и с толкова кисело мляко-аз през живота си не съм яла такива количества мляко  Joy

# 440
Да ти кажа честно не знам как се казва...имаше тема за нея под името "Страхотна диета"...  newsm78 май съм пропуснала да разбера как се нарича.. Joy
през ден ям само кисело мляко с плод,а в другите дни чай, и или белтъчна или въглехидратна храна...обаче се радвам,че страшно много намалих количествата на всяко ядене... даже като храна бебчо само като обирам с лъжичката по малко и глад няма вече  Simple Smile
Евридика това е диетата на д-р Байкова, и се нарича отключваща.
Ти на кой ден си вече и колко резултат имаш, а аз все ще я започвам и все излиза нещо и не мога да я спазвам стриктно иначе се ограничавам още ама искам да я пробвам че четох статията за паметта на клетката и явно това е начина да я избегна  Joy
е нали всички сме чели че всичко си зависи от структурата.....а и на моите години едва ли си била 58(в момента) иначе 60 килограмово слонче.....
Луничке на твоята възраст бях точно 58 кг и това ми е възможно най-малко, тези килограми са ми минумума и си изглеждах супер по мое мнение hahaha moresmile

# 441
Здравейте момичета как се чувствате днес?
Имали промяна в кантара при мен още няма но утре се надявам да покаже поне половин килце по-малко.
Евридика благодаря за пожеланието дано стане реалност.

# 442
Здравейте момичета и днес!!!

Ами silver81 днес ще ми е 5-и ден...ама не искам да се меря,защото ако видя че не съм мръднала и най-вероятно ще я спра...а и без това снощи ми дойде цикълчо та сега и да се измеря  си е все тая  Joy
и айде почвай я де....да ти кажа добре ми е-нищо че я модифицирам малко посвоему, само дето незнам дали ще сваля чак 6 кг....но дано  Praynig

успех и днес момичета   bouquet и никакво преяждане  Peace

# 443
Евридика от четвъртък все я започвам и все става нещо и сме някъде на вечеря и не върви да искам да ми правят таратор - например  smile3506 newsm62
Например вчера мъжо му заявих никакви гости и нищо няма да готвя  smile3513 че ще smile3515
А той милият ми купил миялна машина и от големите и аз  newsm44 newsm44 newsm44 защото ако знаете че я чакам от година все не и идваше  реда, така че пак риба салата, но се успокоявам с това че все са диетични.
Но от днес съм се заредила и съм решила вечерята таратор  smile3521 smile3532
Само се чудя неможе ли сутрин например да ям грейпфрут а вечер да е краставица, защо пък трябва да е само един вид зеленчук или плод  newsm12

# 444
Абе всичко може  Peace  Laughing
аз да не мислиш,че я спазвам стриктно или,че нямам модификации...друг е въпроса какъв ще е резултата де  newsm78

# 445
СНощи само дето хапнах колкото да не припадна и познайте- ниакво мърдане на кантара,даже с 200 гр отгоре   hit Така се ядосах,че ми идва да се отдам на пиршество та да забравя мъката Drunk Tada,но пък утре вече не ми се мисли стрелката накъде ще литне и ще ми разбие нервната система с резултата newsm50 Затова продължавам да стискам зъбки пък квото стане newsm57
Иначе вече си личи,че съм отслабнала,но в гърдите,отиват си сантиметрите там bombs smile3512

# 446
Хапнах един грейпфрут и сега отивам в кантората, а довечера таратор  newsm10

# 447
  • София
Tristania, и аз вчера хапнах само 1 активия на обяд и доматки с обезсолено сирене на вечеря, и днес съм +200гр.  smile3511  Не разбирам, защо се получава така.  smile3516   Момичета, според вас, как е по-добре- да си хапваш повечко на обяд и леки храни за вечеря или обратно?  newsm12

# 448
Момичета, според вас, как е по-добре- да си хапваш повечко на обяд и леки храни за вечеря или обратно?  newsm12
Хапвай равномерно през целия ден.

# 449
Къде се загубихте момичета?

Общи условия

Активация на акаунт