Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 465
Спокойно, скоро ше мръдне кантара.  Peace
дано Praynig
 Hug

# 466
Здравейте и от мен
аз съм малко болна и изобщо не ми се яде
и резултата е -0.5 кг. за тази седмица имам още два по план, но дали ще успея да ги сваля незнам.
Днес мисля да карам на ябълки и айрян пък да видим утре какво ще покаже кантара.

# 467
Анощи блъснах един сандвич(дето не трябваше) и разлика няма в кантара Sad
Много ми е смешно, Joy hahahaвсе се блъскате в разни вкусотии .... Mr. Green я си хапвайте месо със салатки,сиренце и мляко и си слабейте на воля... Peace  bouquet

# 468
Анощи блъснах един сандвич(дето не трябваше) и разлика няма в кантара Sad
Много ми е смешно, Joy hahahaвсе се блъскате в разни вкусотии .... Mr. Green я си хапвайте месо със салатки,сиренце и мляко и си слабейте на воля... Peace  bouquet
ами сандвича тоест беше филийка бонус и малко шунка и това за цял ден #Crazy

# 469
здравейте момичета  Hug
мърдане няма  Sad и вече реших....самотерор... Joy... никакво ядене и изкушения...е..не чак никакво,но като съм гладна- кисело мляко, плод или голо месце  Grinning
купувам 1 зелен чай и мерене края на месеца  Peace дотогава само сантиметъра...не че той ще покаже разлика,но все пак да се надзиравам някакси  hahaha

успех и днес на всички ,а от довечера -глааааааааад  Peace

# 470
  • Има много детски смях.
Евридика мила, страхотни резултати отчиташ- гледам ти лентичката!
Браво!
Малко оф- защо вече други пускат темите за лунната  newsm78 Аз като не видя темата пусната от теб и я бойкотирам  Naughty

Това в кръга на майтапа, ъф корс.

# 471
Мерси мила  Hug не са чак толкова страхотни ма поне да има мърдане  Wink
а темичката не можах да я пусна,защото нещо много проблеми с нета имаме тука в наш "Бруклин" и е чудо....2 часа има, после 12-няма нет  Sad ....и вчера тамън викам дая пусна-гледам ме изпреварили ...ма нищо де -пак я има-тоя път даже гледам,че са цели 2  Joy

# 472
  • New Zealand
аз засега съм само на вода, но снощи се освиних здраво Embarassed

# 473
здравейте и от мен!
аз за сега съм на 2 кивета и една чаша сок от грейпфрут, но мисля и аз от довечера да гладувам Peace

# 474
# 475
  • New Zealand
момичета, как сте с апетита днес? при мен положението е отчайващо #Cussing out снощи наистина прекалих с яденето, но имах много неприятности....днес ми е много трудно да се удържам да не ям, щото съм в пмс и е нещо страшно Close ужасно ме боли корема и непрекъснато съм гладна ooooh! днес съм на около 2 литра вода и около 40 грама фъстъци Embarassed просто не можах да ги прескоча...а иначе по кантара ми съм 70 Embarassed Rolling Eyes нямам и спомен от 6-чката Cry

# 476
Аз днес много здраво се издъних,чак сега се прибирам в нас и бях изгладняла до несвяст ooooh!
От утре вече ще внимавам Rolling Eyes

# 477
  • New Zealand
аз пък започнах да с обезсърчавам вече Cry оказа се, че почти от нищото съм качила един килограм! побърквам се от глад, а дебелея! дано да е от пмс-то Praynig тогава май се задържат някакви течности в организма Blush но незнам как да се преборя с апетита ми newsm78 ужасно ми е нервно и откачам #Crazy

# 478
Аз днес особено ако не хапнех,щях да се изпокарам с всички около мен,направо полудях,от сутринта глад,снощи глад,в 4 и нещо се прибрах и не ми пукаше за диетата,ометох две филии с топено сирене и шунка,после и един цял шоколад smile3511Много ме е яд,сигурно утре ще съм с кило повече,даже съм сигурна в това,ама станалото станало BangheadЩе гледам да ям по нещо преди лекции вече и да имам готова салата като се прибера,да не се нахвърлям на нещо забранено Embarassed

# 479
  • New Zealand
Аз днес особено ако не хапнех,щях да се изпокарам с всички около мен,направо полудях,от сутринта глад,снощи глад,в 4 и нещо се прибрах и не ми пукаше за диетата,ометох две филии с топено сирене и шунка,после и един цял шоколад smile3511Много ме е яд,сигурно утре ще съм с кило повече,даже съм сигурна в това,ама станалото станало BangheadЩе гледам да ям по нещо преди лекции вече и да имам готова салата като се прибера,да не се нахвърлям на нещо забранено Embarassed
това, с готовате салата е идея Thinking

Общи условия

Активация на акаунт