Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 150
  • New Zealand
При мен трябват май наистина драстични мерки Rolling Eyes
Каква монодиета?
Имам тука иначе плодове Sick и някъв гаден чай Sick,та затова Twisted Evil
монодиетата е, че всеки ден ядеш едно и също нещо. тази, в списание анна е следната:1 ден- 1 кг варени картофи, 2- 0,5 кг извара, 3 ден-половин варено пиле, 4 ден- 6 твърдо сварени яица, 5 ден- 0,5 кг печена риба, 6 ден- 3 коф. кисело мляко, 7 ден- 0,5 кг шунка, 8 ден- 0,5 кг кашкавал,9 ден- 1,5 кг плодове, 10 ден- билков чай с мед. през всичките дни се пие по 2 литра вода и почти не се консумира сол. ако сте навити, моЖем да я започнем:)разбира се, не е задължително да изяждаме посоченото количество:)

# 151
Ами тея плодовя трябва да си изгният ако не ги изям,няма как newsm78

# 152
Авентура аз съм навита, обаче приятелката ми ще ражда утре или вдругиден иии нали се сещаш

# 153
Мразя уикендите: в събота се изкуших с чаша вино и някаква бобена вкуснотия, а в неделя - с едни бисквити ( "Кафе" - тяхна е заслугата тая зима да придобия такива гигантски размери). Добре поне че тая сутрин кантара си показва -4кг. Нищо днес продължавам.

izzi -  welcome Ще си се отчитаме заедно за ефекта на японското чудо Mr. Green!

# 154
Мразя уикендите: в събота се изкуших с чаша вино и някаква бобена вкуснотия, а в неделя - с едни бисквити ( "Кафе" - тяхна е заслугата тая зима да придобия такива гигантски размери). Добре поне че тая сутрин кантара си показва -4кг. Нищо днес продължавам.

Ти с коя диета ги свали тия четири кг?
Честито, това са супер резултати   bouquet  bouquet  bouquet

# 155

Ти с коя диета ги свали тия четири кг?
Честито, това са супер резултати   bouquet  bouquet  bouquet
С японското чудо и след 1-то раждане свалях с нея. Тогава от 82кг (за два месеца- диета и Тае-бо) станах 65кг и си ги задържах до тази бременност. Въпреки че моите кг не са качени по време на бременноста а след това, в родилното влязох 80кг, а на 1-та седмица на бебо бях 68 и незнайно как след зимата бях 82 (тъжна история).

# 156
аз да си призная или не?..айде признавам си.....вчера прегреших и пак прегреших и пак и пак....то мойто нямаше спиране....до обяд ок-ама после-мама донесе някафи страхотни кифлички още топли и аз разбира се изядох 3...после изядох 4 бонбона...после хляб със салатата-аве ужас....сега се чудя отначало ли да я почвам или днес да карам 4 ден....аве маи я почвам от днес.....ужас-накажете ме че да ми дойде акъла...

# 157
Ларадо за два месеца само на японското ли беше или си почиваше от време на време?
И фанатично ли я спазваше, в смисъл примерно ако на саладката сложиш и малко зехтин, това прегрешение ли е?

# 158
Ларадо за два месеца само на японското ли беше или си почиваше от време на време?
И фанатично ли я спазваше, в смисъл примерно ако на саладката сложиш и малко зехтин, това прегрешение ли е?
Кажи,кажи Praynig,че за този резултат и аз се боря.Та даже и съм същите килца в моментаи много ме интересува Hug

# 159
да ви се оплача,кантара ми се развали,а нямам позната която да има електронен,мн лошо:(

# 160
а нашия като дори не е електронен-и е много разбрицан....за нищо не става-от 2 мсеца все 60 ме показва.... #2gunfire

# 161
Кажи,кажи Praynig,че за този резултат и аз се боря.Та даже и съм същите килца в моментаи много ме интересува Hug
Ами салатите си ги подправям със зехтин оцет и сол. А ако много ми се прияде нещо сладко си хапвам и по една кутиика шоколад или каквото там ми се е дояло но в много малко количество и не повече от 3 пъти седмично.
А иначе първи път диетата я спазвах 4 седмици след това почивах 1 след това още 4. Пазих я по същото време като сега- горе долу до към края на май и лятото наблягях на салатките.

# 162
момичета аз тия дни се предадох ям по малко но ям и едва ли ще съм свалила  и грамче не ям бял хляб а черен в ужасна депресия съм smile3515 smile3511 не заради диетата можеби от времето не знам а и прочетох една статия в списание моето бебе от която съм възмутена меко казано http://moetobebe.net/read.php?cat=&aid=146
отношението към пълните хора вече започва да ми прилича на дискриминация а вече подхванаха и бебчовците

# 163
  • New Zealand
здравейте и от мен:) вчера, да се похваля ,издържах само на кисело мляко, но от днес започнах монодиетата от списание Анна Rolling Eyes уж обещават за 10 дни - 5 кг, ама ще видим newsm78 най- интересното е, че въпреки вчерашния глад, днес нямам апетит newsm78 явно преминавам на летен режим Praynig дано се задържа по- дълго така... Praynig а вашата диетка за деня каква е, момичета? Simple Smile

# 164
Здравейте най-после и от мен  Hug
Izzi  bouquet успех и на теб
и на всички останали разбира се   bouquet
как сте момичета? Вървят ли диетките? Аз 3 дни си похапвам,но предимног готвени ястия та не се притеснявам много-че не съм мръднала то е ясно...ама като аз готвя и знам какво има вътре ми е по-спокойно Laughing ....днес мерих см,ма няма разлика,така че отчет да се надяваме другата седмица да е по-ефикасен...много ми се иска тази безвъглехидратна диетка да започна ма пусти хляб като реша,че няма да го ям и така ме изкушава.... Sad
та така...айде без издънки тая седмица,а?  newsm78 дали ще устискаме...... Peace дано

Общи условия

Активация на акаунт