Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 360
  • New Zealand
здравейте, момичета! какво е положението при вас тази сутрин? аз имам символична промяна в килограмите- 70, с малък уклон към 69 Simple Smile тази сутрин изпратих мъжа ми в командировка, така че ще ми е по- лесно с глада Simple Smile иначе, тази сутрин ми се вие свят и съм отпаднала, без обаче да съм гладна Rolling Eyes

# 361
здравейте, момичета! какво е положението при вас тази сутрин? аз имам символична промяна в килограмите- 70, с малък уклон към 69 Simple Smile тази сутрин изпратих мъжа ми в командировка, така че ще ми е по- лесно с глада Simple Smile иначе, тази сутрин ми се вие свят и съм отпаднала, без обаче да съм гладна Rolling Eyes
Браво на теб!  bouquetЧестита ти шестичка Peace

# 362
  • New Zealand
Браво на теб!  bouquetЧестита ти шестичка Peace
все още не е много изразена, но се надявам утре да бъде Blush при теб какво е положението?

# 363
При мен мърдане едва ли ще има повече тази седмица Confused

# 364
Здравей,aventura!Радвам се че е мръднала стрелката на кантара-може да е малко ,но дава стимол да продължиш.Дано и аз скоро да се похваля.
Успех  bouquet

# 365
  • New Zealand
Здравей,aventura!Радвам се че е мръднала стрелката на кантара-може да е малко ,но дава стимол да продължиш.Дано и аз скоро да се похваля.
Успех  bouquet
пожелаваме си стискане на зъби и успешна борба с тъпите кила!:)Tristania, сигурна съм, че до неделя ще си с 1 килограм по- малко:)

# 366
Браво, браво на хората с резултати! Hug Hug Hug
Аз въобще не искам да казвам, ама се боря още с 8мицата, смятам вече, че след ден два ще видя 7мицата, а вие говорите за 6тица #Crazy докато я постигна ще побелея, но няма да се отказвам.
Аз започнах тази диета на с многото мляко, мисля да я спазвам нея, че ми харесва, сега трябва да се измеря ама нещо не ми се ще, защото съм сигурна, че няма да има ефект, ама все пак ще го направя и ще пиша да се "похваля"

# 367
Не се отказваите момичета резултата си заслужава.

# 368
Вижте мен не че съм много за пример но започнах от73 кг а вече съм 57.7 но за доста време по принцип свалям лесно килограми но и много бързо качвам затова се опитвам по бавно да ги свалям да не се получи йо-йо ефект.

# 369
  • New Zealand
Вижте мен не че съм много за пример но започнах от73 кг а вече съм 57.7 но за доста време по принцип свалям лесно килограми но и много бързо качвам затова се опитвам по бавно да ги свалям да не се получи йо-йо ефект.
за колко време ги свали и по какъв начин? newsm78

# 370
Ами почти за 6 месеца вече няколко пъти писах вечер само салата.
И ограничавам количествата на храната през деня.

# 371
Здравейте момичета  Hug
и аз да се отчета,че ми е ден за мерене...още 1 килце махнах по пътя към мечтаните... Simple Smile
ще си оправя и лентичката след малко...но 6-цата още я няма... Sad..да се надяваме до 10-ина дни да се появи  Praynig

Браво aventura   bouquet   все така да продължаваш  Hug

Tristania  и ти ще се отчетеш до 2-3 дни-спокойно   bouquet
 хайде де-няма д се излагаме-я колко сме много ...да не водим нацията към затлъстяване  Laughing
успех и днес момичета   bouquet   bouquet   bouquet

# 372
  • София
Браво на всички момичета, заедно ще се вталим за лятото.  smile3501 Моят резултат от лунната е -1.300кг. Ще се радвам все така да продължавам.  Praynig

# 373
  • New Zealand
преди малко се прибрах от шопинг по магазините Simple Smile накупих си гримове, червила и козметика, тъй като по този начин се стимулирам още повече да съм на диета Laughing взех си и тези бонбони без захар, които ги рекламират, в цялата кутийка има само 100 калории. решила съм през деня да карам на тях, а вечерта- обичайната зелена салата Rolling Eyes между другото, бонбоните са страхотни и ми убиват апетита Simple Smile

# 374
  • София
aventura,как се казваха тези бонбони?  newsm78  Мисля и аз да ги пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт