Съмишленици за отслабване - 2 част

• 30 994
  • 807
  •   1
Отговори
# 705
аз писах в различните теми но сега ще "сбия" информацията-бях 61-смъкнах ги на 56 за 7-8 дни....после покрай великден ги качих пак на 60 и сега съм 57-ще видим до кога....днес съм на 50 гр натурален шоколад на обяд и една зелена салата преди малко....утре ще съм навън до към 6 и 30 и като се прибера ще си направя пак зелена салата,но и 3-4 задушени картофа нарязани на дребно:) това ще ми е-калориите са около 400

# 706
мдаде..аз теб визирах най-вече  Wink

надявам се скоро да ти правя компания... Praynig
за сега да се похваля,че влизам в старото си бельо вече и много се радвам  bowuu
че и даже в 2-3 стари панаталона от малко по-разтегливите  Laughing
че и това ми беше невъзможно до скоро  Crazy

Е браво за дрешките пожелавам ти скоро да ти стоят като на закачалка,тези де за който говориш.

А за компанията ще се радвам  много .

Последна редакция: пт, 28 апр 2006, 19:11 от bebche05

# 707
A пък аз да се похваля- за два дена - две кила съм свалила! С глад и себеотрицание Confused
Естествено не съм зарязала кафето, но това ми беше вчера за цял ден- две кафета. Дано и днес успея да издържа. Thinking

Браво! Никакво отказване Party

Да, мерси за куража!
До сега още не съм прегрешила, а вероятно и до края на деня няма, че мойто юначе ми спретва много изтощителни разходки  girluu nuts 
Тъй че първо- bath1, а после -   sleepuu
Толкоз от мен за днес! Peace

# 708
Ох, и аз се издъних с лунтата, забравих и изядох една краставица  doh
а пък сега ми е едно смотано, ще взема да изям една салата, все се дъня с тая лунна последно време, то затова съм на този хал я  tantrum
И аз в някои моменти се отчайвам и викам - какъв смисъл има няма да стане, ама знам че може защото съм го правила, ама е трудно и бавно.
От опит знам, че бързо свалените, бързо се качват, аз от лечебен глад 2004 година преди сватбата свалих 14 кг за 24 дни и после за около 6 месеца се върнах в изходна позиция, затова бавно но славно  smile3521

# 709
а пък сега ми е едно смотано, ще взема да изям една салата, все се дъня с тая лунна последно време, то затова съм на този хал я  tantrum
И аз в някои моменти се отчайвам и викам - какъв смисъл има няма да стане, ама знам че може защото съм го правила, ама е трудно и бавно.
От опит знам, че бързо свалените, бързо се качват, аз от лечебен глад 2004 година преди сватбата свалих 14 кг за 24 дни и после за около 6 месеца се върнах в изходна позиция, затова бавно но славно  smile3521

A никакво отказване една краставица нищо нее.

# 710
silver81 и аз се изложих с лунната.
Сега си похапвам салатка,като гледах мъжа ми как си хапва салатка и се изкуших.

# 711
леле на глад ли си карала  Shocked сигурно вода и въздух? #Crazy

# 712
Тристания, на череши има голям ефект, пък аз и ги обичам и не ми беше трудно  Naughty
Но после задържането е трудно.
За сега мисля да не прибягвам до глад ама времето на черешите наближава и аз май пак ще съм на тях  Sad, че нищо друго не помага

# 713
Ако знаете само как ги чакам черешкитееее  smile3508 да видиме тогава кво ще прават килцата гадни  smile3533

# 714
обожавам череши и наистина много се слабее от тях,кога излизат? Flutter

# 715
Сега към средата на май, аз диетата си я почнах на 26 май, значи вече тогава са били на поносими цени, ама ти нали заминаваш, така че май ще ти е късно  Thinking

# 716
Сега към средата на май, аз диетата си я почнах на 26 май, значи вече тогава са били на поносими цени, ама ти нали заминаваш, така че май ще ти е късно  Thinking
мда,май ще замина дебела #Puppy dog

# 717
Аз като стигна твоите килограми ще съм мнооого щесталива  Joy

# 718
Добро утро момичета!

Как се чувствате днес?
Тази сутрин моя кантар показа още 0.2кг , вече  съм 56.2кг.,на долу което много ме учуди че вчера доста прекалих а и на всичко отгоре противно на моите правила и късничко вечерях обилно.

При вас как е след луната имали ефект и много свалени килограми?

# 719
А за черешките и аз ги чакам с голямо нетърпение хем ги обичам,хем са много полезни.

Общи условия

Активация на акаунт