Лятото дойде и е време да получим тез' чертички две!Бъдещи мами над 35

• 26 899
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
аз със сигурност го посрещнах  Heart Eyes

# 211
Добро утро и  от мен! В чест на Димана  Heart Eyes newsm76 Heart Eyesпланетите Юпитер и Венера тази вечерс са танцували  космически танц и са се срещнали във "Витлеемска звезда", която според легендите е посочила пътя към люлката на Исус.

# 212
Добро утрооооо! Ина, доста интересно. На голям ден чакаме Диманка, на късмет да е, Кейче Hug
Вие добре сте посрещнали изгрева, аз съм го проспала, ама насън пях с вас Hug

# 213
Добро утро и от мен!
Кей, честито юлско утро! Леко раждане ти пожелавам и да нацелуваш Димана от всичките и лели  Hug

# 214
Добро утро Hug
Само да Ви кажа, че сте прекрасни   bouquet
Кей, един прекрасен и нов път те чака  Hug

# 215
Добро утрооооо.
Пях, пях по-скоро тихичко пригласях да не събудя певиците около мен. Ина този танц на планетите със сигурност ще е на късмет на новото бебе в темата ни.
Развълнувано ми е сякаш на мен ще ми я дадат да я гушкам Димана. Кей леко раждане ти желая, дано успееш да я нацелуваш от всички лели, които я чакаме.
Забравих да кажа добре дошла на Мира-р, хубави са ни годините, и едно бебе само подмладява, аз родих второто на 40, а сега се бутам да успея за трето. А за каката, ооо моята е най-щастлива със сестричката си, казва, че я обича повече от мен.
Уан, не се сърди дълго на тийна, и аз се включвам в групата на майки с пубери, въпреки че септември ще стане на 12 вече имаме всички признаци на тежък и труден период.
Снощи как побеснях от една реклама на "Господари на ефира", днес ще пиша да ги насоля. В 20,37 пускат рекламата си и накрая щели да ни покажат как един убива котенце..... е показаха го и в рекламата малко прикрито. По-жестоки кадри гледах само като уволниха Станислава Тадаръкова за онези кадри. Ние сме на масата, децата гледат и ти показват и обясняват това. Като ревна каката, аз едва се сдържах, какво да обясня, защо го прави човек това и защо го показват.
Сори, много.
Хубав ден, всички се излюпиха.

# 216
Танзу, ама ние сме каки  Joy кви лели?
Венци, ние заради това не гледаме ТВ - радио и изтегленш филми. Не понасям рекламите. Имало е случаи по цяла седмица да не гледаме ТВ. В понеделник баща ми стоял в нас два часа и зяпал. В неделя пускаме нещо да се разсеем и ММ ме пита кога съм била гледала СКАТ (той баща ми го гледал). И така установихме 7 дни без ТВ. Може да сме имали случаи и на повече. Ама не е имало по какво да познаем.

# 217
Добро утроо  bouquet
Чакаме сладката малка Диманка Heart Eyes  ylinfant
Аз си дочаках изгрева- събудих се към 5 и нещо, за да ходя рано да ми надупчат дупето :биха ми първата инжекция- почнах Б12 по предписание на хематолог Sick
Илейн- и аз потвърждавам за Цитото е най-добре няколко дни след като спре течението.
Скрит текст:
Ако ти правят и колпоскопия по това време най-добре се вижда има ли проблем , няма ли, пред цикъл лигавицат е по-набъбнала и често някои АГта се заблуждават, че има възпаление.
Цвети- съжалявам за водата при вас Hug
Танзу- браво цели 3 сте върнали смели родители Hug
Лек и спорен ден на всички  bouquet

# 218
Кремика, а изследваха ли те за анемия за В12?

# 219
Добрутро!
И аз чакам Диманка днес Simple Smile Кейче леко раждане!
И аз все забравям  да кажа добре дошла на Мира   bouquet

# 220
Даре- да Б12 ми е точно на долната граница и според доки това бил проблема, комбиниран с гладното бебе смучещо витамини Crazy
Скрит текст:
Забравих да кажа- че изключиха таласемия- всички видове хемоглобин са ми напълно ОК. Май ще си направя пробно изследване на Б12 след няколко дни да не се предозирам с инжекциите newsm78 И както се досещате фолиевата киселина в кръвта ми си има доста висока стойност, та я спирам май Blush
Мира- добре дошла и от мен  bouquet

# 221
Даре, права си, ние почти не гледаме бг канали. Освен спортните, много харесвам тенис и следя всички турнири, и музикалните. Децата гледат анимация и анимал планет или нешенъл джеографик, без значение на кой език. Каката така научи английски, а и имат хубави поредици. Не можем без тв по цял ден в къщи се крием от жегите.
Цвети, само на дъжд ви върви тая година, дано  се разминете с малко поражения.
Креми лошо че си на инжекции, но поне държите проблема изкъсо.
Още миналата тема исках да покажа на Жането какво си бях харесала и досега ми е на сърце, имат безброй десени

Тази е 160 паунда сега в ибей, нова.
Cosatto е марката.

# 222
  • На остров
Добро утро и от мен !
Мамаса много интересно това за планените на късмет ще и е на Димана !
Кей много прегръдки и сме с теб !
На мен ми се губят Мамчето и Рейнбоу.
Креми оправихте ли документите за апартамента? Дано скоро ги спреш имжекциите.

# 223
Кремика, чакай малко! Първо за правилното усвояване на В 12 е много важна фолиевата киселина. Не я спирай! Второ - щом си на долната граница 1-4 инжекции от 250 през ден два сигурно ще са ти достатъчни. Трето - повторното изследване се прави 3-4 седмици след края на терапията. Иначе ще ти отрази инжекциите. Четвърто - щом не си с мнаго занижени показатели под нормата има В12 на хапчета. Няма нуждя според мен от инжекции. Нали четох сега заради баща ми.
Намери си хубав телешки черен дроб. Там има много!

# 224
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Кей, леко раждане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт