Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 639
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 465
Не знам да се хваля ли или да се оплаквам  ooooh!. Имам най накрая нормален договор, по който да работя, но почнах да получавам имейли и от министъра  ooooh!. Не мога да ходя на работа заради тъпия крак, а те явно са притеснени наистина за договора, защото успяха да ми уредят паркинг за следващите няколко дни. От както се претрепах станах най-търсената личност  Joy.
Сега имам поне 4 драми:
1 да си подготвя документите, така че да не могат да ме съдят;
2 да успея да се закарам на работа;
3 да не ми се налага операция; и
4 но не на последно място да си мога пак да си нося обувките на токчета.

Утре ще се весна в парламента по джапанки  Joy. Поне няма да съм единствена и първа Simple Smile.

# 466
Браво на детето на смилка. Честито!

Мър, нищо страшно няма, запазвай си почивка и се наслаждавай на морето  Peace

Аз искам да кажа, че много се радвам на метеорологичната прогноза.
Като по поръчка.
Още 4 дена остават  Sunglasses

# 467
Мър, спокойно, до септември Гърция ще е забравила за 1-ви юли.
Мен друго ме притеснява- няма да съм вече ваканция тогава и не се знае, ще ме пуснат ли в петъка почивка.  Mr. Green

О и аз водя преговори, искат отпуската ни да е използвана до двадесет и някой август - цялата. Аз пък няма, защото няма да ми остане за ваканцията в Гърция. За мен не важало в такъв случай, обаче става малко двоен стандарт, само това не бях помислила като планирах датите  Crossing Arms Сега остава и за отпуски да се заджафкаме.

Днес ми пристигна прахосмукачката за басейн и ако времето си позволи да не е хубаво ще се саморазправям ... и аз не знам с кой, но ще има саморазправа  Close

# 468
  • София
Пуша, пия силни напитки (Белла  wavey) и обичам да хапвам Laughing
Мъжете, по които си падам (извън моя, де) са все гейове smile3555 smile3555 smile3555 ДО ЕДИН!!!

Даун, много ти е сложна обстановката вЕрно Thinking Ама ще се справиш!
По мен си съдя, колкото по-напечено става, толкова по-изобретателни решения ми се хрумват Laughing
На първо време намери някой да те вози, и хич не си помисляй за токчета известно време!
Не те познавам лично, ама имам чувството че хора като теб впечатляват другите с по-важни неща от токчетата Wink Wink Wink

# 469
  • Euskal Herria
Даун, браво! Да покажеш фото на джапанките в парламента  Joy Joy Joy
Бързо да се възстановяваш и по възможност - без операция!

Lucie, ами че гейовете са добри приятелчета. Най-много да се сдърпаме за някое червило  Joy.

# 470
  • София
Ти па Яна hahaha
Кво червило Joy, аз ти говоря за мъжка красота! Майкъл Болтън, Енрике ...
Единственият, който не е гей е Ал Пачино, ма той пък е много нисък и одъртЕ Twisted Evil

# 471
  • някъде ... тук ...
Даун, сложна е твоята, ама ... ще го измислиш Simple Smile

Мър и Касита, ние сме 4 семейства там в началото на септември Simple Smile Аз организирах и платих капарото за всички ни. Споделям мнението и силно се надявам да сме прави, че Гърция тогава ще е забравила за 1-ви юли.

# 472

От клипа - харесвам Чанинг и Мат (знам, че е гей), другите ви ги оставям на вас.  Wink Joy

Аз вземам Чайнинг и ти оставям Мат!

# 473
  • Euskal Herria
Чек, договорихме се!  Laughing

# 474
Еха!  Heart Eyes
Знам, че Чайнинг изглежда тъповато, но въпреки това не се сещам друг мъж, който толкова много да ми е харесвал. Чак внимавам да не ми виси ченето, докато го гледам пред мъжа ми. В последния филм обаче и той много го хареса. Някаква фантасмагория за Юпитер беше.

# 475
Цамо мъже са ви в главите  Crossing Arms.

Аз се спретнах да си сготвя, защото бях умряла от глад, а и от студентските години не съм била на сандвичи.

ПрАжа патладжан и имам вече готов доматен сос Simple Smile. Мипиша на лелка, но че се поизкупя утре и може и да мина за градска мома Simple Smile.

# 476
Ох, много го мразя пърженето на патладжан, но сред малтийските ни приятели съм популярна с мусаката с патладжан и ми призлява мъжът ми като покани някой от тях.  Laughing Че и не ядат по едно парче (да не отслабнат милите), и цял ден пържа заради тях.  Twisted Evil

# 477
  • Euskal Herria
Ха, по БНТ дават "Синьо лято" - ехеее, в кои години ме връща това филмче...  Laughing

Започнах да чета "Оковите на миналото" от Щефани Рос. Това е първа книга от поредицата "Дьо Грас", която Егмонт издават. Харесва ми, и то доста. Гледам, че издателството я определя като романтичен трилър.  Определено действието е динамично, без излишни и протяжни описания. Поне за мен - всичко си е с мярка.

И днес няма да готвя, ще вечеряме нещо набързо, когато се прибере половинката.

# 478
Ох, много го мразя пърженето на патладжан, но сред малтийските ни приятели съм популярна с мусаката с патладжан и ми призлява мъжът ми като покани някой от тях.  Laughing Че и не ядат по едно парче (да не отслабнат милите), и цял ден пържа заради тях.  Twisted Evil
Уф, тебе още те мразя заради рецептата за гръцка мусака. Цял ден я павих.

(вкусна е обаче).

Изпържено е всичко, сега ще ям Simple Smile.

# 479
  • София
Даун, успех по всички точки, много ти е натоварена програмата.
Честито на всички успели дечица, браво.
Ох, Чек, обожавам мусака с пържен патладжан.
Жаки, ако идваш към София, пиши ми да ти дам координати на много добра лекарка -педиатър и алерголог, за да потвърди или отхвърли съмненията ти за астма. Много злоупотребяват с тази диагноза вече  Stop. Пулмикортът е изключително силно и вредно лекарство, нищо че нашите доктори го изписват като бонбони заедно с Вентолина.
Аз обичам храна и вино, пуша рядко като съм сама, но в компания на маса се увличам.

Общи условия

Активация на акаунт