Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 645
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 450
Всички ме убеждават, че съм луда да си платя окончателно резервацията за Гърция (края на август), аз пък странно - не се притеснявам изобщо. Парите в кеш и това е, макар че до август има още много вода да изтече. Няма път да сме тръгнали на море и да няма някакви особици - миналата година пътувахме в наводненията за Созопол, сега държавата фалира  Crazy

Нищо не разбрах. Луда си, че отиваш на почивка в Гърция докато се очаква да фалира?

Филмчето със стриптизьорите е супер. Е, на мъжа ми не му хареса, но на мен очите ми светеха като на дете пред магазин на Дисни.

# 451
Не мога да си намеря паспорта! Направо ще полудея!

Няма от какво да се притесняваш за Гърция, Мър. Мъжът ми снощи плати нашите нощувки за гръцко в началото на септември. Вярно, три нощувки са на стойност малко над 150 Е.

# 452
  • София
Тонка, ако искаш мога да ти помогна с немския амазон, по-скоро с езика де, не съм ползвала сайта иначе!  Peace
Мерси, Лени.   bouquet Ще потърся обаче същия продукт, ако го има в други сайтове. Не знам дали от немския амазон има директна доставка до България. От английския например ползвам фирма-превозвач.

Мър, какво конкретно те притеснява за Гърция? Гърците да му муслят, не туристите.

# 453
Гърция няма да фалира - ЕС няма да го позволи. Звездите ми го говорят Grinning / Те с Испания все са пред фалит и все ги подпомагат / .

# 454
Не съм ги гледала посочените от Жармен. Рейтингът им не е нисък, особено на вторият. Но не съм на вълна любовни филми или драми или комбинация от двете.
На никаква вълна не съм сега. Laughing

Може ли такова парче като Манганиело да има такава фамилия. Grinning Иначе Джо си е типично мъжкарско име.
Ще се жени момчето, за ужас на фенките му.

# 455
Как поръчвате от английският Амазон? Ако ви се обяснява, ама като за новаци. Не съм поръчвала до сега и може да ми се наложи.

# 456
Като заговорихте за филми  се сетих за "Подли камериерки" и сега видях ,че има вече серии от новия сезон.Намерих си какво да гледам Laughing

# 457
Жармен, кои са филмите? Единият да не е "Тетрадката"?
Тоз съм го гледала отдавна / че и два пъти - щото го забравям и да проверя що е толкова харесван/   Аз съм заслужил филмогледач  Joy и меля всичко или проверявам дали ми харесва де.
   Филмите са Safe Haven  (2013) http://www.imdb.com/title/tt1702439/   - книгата съм я чела и затова и не бях гледала филма досега -  като за убиване на време става .
   The Longest Ride (2015) http://www.imdb.com/title/tt2726560/ - този като им видях хамериканските образи на героите - някак прекалено ми се набиха в очите.  Като Барби и Кен. От калъп.
 Направих си уникални тиквички на фурна / без пържене /  newsm44
 Заклет фен на хартията за печене съм вече  Laughing

Safe Haven си го записвам като част от панорамата.
И аз правя тиквичките и патладжаните така, няма кой да се мори да пържи.
А когато живеех в общежитие, казвах, че домът е там, където имаш хартия за печене.  chef

# 458
  • София, Младост
Тонка, и от Германия има превозвачи. Аз редовно поръчвам и от amazon.co.uk,  и от amazon.de.
vanini, от амазона може и с директна доставка, но излиза по скъпо. Првозвачът, който ползвам вечв има и офис в Бургас: http://www.uktobg.com/news.html. В секцията "Как работи" е обяснено как да си поръчаш през превозвач, ако има въпроси-питай. Може и на ЛС да не спамим в темата.
Тези между другото возят и от Германия, както и Габко.

# 459

Ще се жени момчето, за ужас на фенките му.

Що? Докато се жени - добре. "Ужас" е когато някой расов тип се омъжва  Sunglasses

# 460
Нищо не разбрах. Луда си, че отиваш на почивка в Гърция докато се очаква да фалира?
Филмчето със стриптизьорите е супер. Е, на мъжа ми не му хареса, но на мен очите ми светеха като на дете пред магазин на Дисни.

Да, че съм луда да си платя окончателно резервацията (аванс сме превели) вместо да я отменя генерално  Crazy Пък аз наистина не виждам защо е тази масова паника и то забележете - от наша страна  Laughing А Тони - мен лично нищо не ме притеснява, просто се чудя защо всички реагират така, мисля си да не съм аз сбъркана, а те дори нямат резервация за Гърция, но са се паникьосали  Crazy

Касита, значи ще сме по едно и също време, ако стане нещо ще си организираме подкрепление за изнасяне на евро от страната  Laughing Такива конспирации чух и прочетох, че на моменти ми идва да припадна драматично  smile3544.

# 461
  • Луната ни пази
Шаги, равносметката ти ми хареса.  Hug Припокрива се с моята. С пиенето на концентрати съм скарана, но залагам на слабоалкохолни напитки.
Аз ти казах, че с теб сме на една вълна!

# 462
Шаги,как е татко ти?

# 463
Мър, спокойно, до септември Гърция ще е забравила за 1-ви юли.
Мен друго ме притеснява- няма да съм вече ваканция тогава и не се знае, ще ме пуснат ли в петъка почивка.  Mr. Green

# 464
  • Euskal Herria
Бреее, 50+ поста за няма и час!
Смилка, честито!

Тони, поръчвала съм и от немския, и от испанския амазон. Ако поръчваш от немския, мога да помогна с доставката.

Янтраааа, не стига, че пусна хубави мъжОве, ами сега и кино организираш, когато повечето пловдивчанки от темата не сме си в града!
От клипа - харесвам Чанинг и Мат (знам, че е гей), другите ви ги оставям на вас.  Wink Joy

Общи условия

Активация на акаунт