Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 720
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 195
 Hug Спокойно момичета, аз май съм добре, само е натъртено, щом си ходя на токчетата, сутринта ме болеше повече, сега не.

Даун, ти да се оправяш, но си почини, при теб си е по-сериозно и си иска лежане  Peace

Пък осъзнах, че хората като няма с какво да се занимават, изпадат в такива спирали на създаване на версии и интрижки, че ум да му зайде на човек колко зле могат да са  Crazy И аз да не остана по-долу пуснах още една муха, да има с какво да се занимават, не за друго Twisted Evil

# 196
  • Euskal Herria
Шаги  Hug.

Мър, за натъртеното мажи с арника, добре действа. Личен опит  Mr. Green.

На моите деца за колики най-много помагаше индийско орехче.  Е, вярно това преди доста години, нямаше такова разнообразие от гелове, капки и други лекарства, но това свърши идеална работа. Въпреки опасенията ми в началото. А за зъбите - достатъчно гумени играчки, за да си чешат венците. Но и нямаха чак такива проблеми при поникването на зъбчетата.

# 197
Ванини, записах го.  Hug

Той просто е кисел много. Аз свикнах на тихо и поспаливо бебе и сега ми е странно  Laughing

# 198
  • Бургас
Бела , ти какво АМ даваш на Тото?

Аз за зъби съм ползвала кремчето на Бочко, Пансорал, Дентокинд. При нужда -Панадол. Вече нищо като не помагаше си топвах пръста в алкохол и мажех венеца.

# 199
  • Mediterraneo
Въшки?! Кой каза въшки?! Аз водя чутовни борби с испанските въшки вече 3 седмици сигурно! Няма и няма, не можем да се отървем! Купувах сто вида мазила, но мутантите не изчезват. Косъм по косъм чистя, кичур по кичур реша, но и двете са с много гъсти коси и е направо невъзможно. Газ не мога да открия тук  Rolling Eyes, досега да съм ги ликвидирала. Моля за темата, ако някой знае къде е. В чудо съм се видяла!

# 200
Hug Спокойно момичета, аз май съм добре, само е натъртено, щом си ходя на токчетата, сутринта ме болеше повече, сега не.

Даун, ти да се оправяш, но си почини, при теб си е по-сериозно и си иска лежане  Peace

Пък осъзнах, че хората като няма с какво да се занимават, изпадат в такива спирали на създаване на версии и интрижки, че ум да му зайде на човек колко зле могат да са  Crazy И аз да не остана по-долу пуснах още една муха, да има с какво да се занимават, не за друго Twisted Evil

Мър, прегледай се. Аз днес бях почти годна за токчета Sad. И сега ми е по-добре кракът, но с тази прогноза...

Уф, омръзна ми да ви казвам да си вземете гребен за въшките. Решава проблема от раз Simple Smile.

# 201
Уф, омръзна ми да ви казвам да си вземете гребен за въшките. Решава проблема от раз Simple Smile.

Даун, на малката косата е толкова гъста, че този гребен не минава през нея или се чупи  Laughing
Иначе във всеки препарат против въшки има такъв гребен в опаковката.

# 202
Бела , ти какво АМ даваш на Тото?

Аз за зъби съм ползвала кремчето на Бочко, Пансорал, Дентокинд. При нужда -Панадол. Вече нищо като не помагаше си топвах пръста в алкохол и мажех венеца.

НАН Комфортис 1. Друго не ще и да помирише  Laughing

# 203
Даун май говори за хубав специален гребен, какъвто едва ли има добавен към препаратите, защото струва повече от тях.

# 204

Даун, на малката косата е толкова гъста, че този гребен не минава през нея или се чупи  Laughing

Руми, моята коса е ужасно гъста, с дебле косъм и къдрава. Гребена за който говоря е с батерии и "електрокютва" въшките и далеч не се предлага с мазилата.
Апострофираш ме за пореден път, в което лошо няма, но би било по-добре да прочетеш, преди да го правиш.

Ето ти линк, за да видиш, че не е гребенчето, което си получила в пакета на мазилото :
http://www.chemistdirect.com.au/catalog/product/view/id/1597/?CA … zprWuqhoC1UDw_wcB

# 205
  • Бургас
Аз давам Celia, случайно да си виждала някъде да го продават в Пловдив,че да не го влача и него от Бургас

# 206

Даун, на малката косата е толкова гъста, че този гребен не минава през нея или се чупи  Laughing

Обилно с балсам и тогава с гребен.

Не зная дали съм споменавала, но си водих детето на "специалист" въшкоубиец.  Joy Платих $200, но нямах друг избор, защото три дни ми я връщаха от училище и накрая я заведох, защото не можех в този момент да отсъствам от работа.

Метален гребен против въшки + балсам, в който се слага малко tea tree oil, но може и без + кухненски салфетки (kithen roll). Два часа ми я реса, кичур по кичур, обира гребена със салфетка и така. Наистина е най-ефективния метод.

# 207
Не съм го виждала и не си спомням да съм чела да го споменаваш.
Извинявай  Peace

Звучи наистина добре. Радвам се, че успях да се справя бързо с проблема и повече не ми се е налагало.
Просто споделих опит. Извинете.

# 208
Извън въшките , искам да кажа, че резервирах лятната почивка тук http://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=357023;label=go … source=hotel&
дано да съм случила!
Преди 2 години въшлясахме, Ели е с гъста и дълга коса- Витрин мисля , че беше- изчистихме ги за два дни.

# 209
  • София
Ето ти линк, за да видиш, че не е гребенчето, което си получила в пакета на мазилото :
http://www.chemistdirect.com.au/catalog/product/view/id/1597/?CA … zprWuqhoC1UDw_wcB
Даунче, туй чудо на техниката убива и гниди и всичко що вирее в косата, така ли?
Първоначално си рекох, че не бих дала толкова пари за някакви си въшки, но вече замислям да го поръчам за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт