Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 690
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 300
Взимам го,ама не обещавам да го върна Hug

Особено сега даже с куриер ще ми го пратиш  Joy  Hug

# 301
Взимам го,ама не обещавам да го върна Hug

Особено сега даже с куриер ще ми го пратиш  Joy  Hug
Той какъвто е Усмивчо,нямам търпение да го видя ухилен със зъбче Heart Eyes Ще му изтърпя цупенето Wink

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 20:03 от Осмичка

# 302
  • Пловдив
Черни сте ми пред очите! След тия разговори за чушки с ориз на мен ужасно ми се доядоха. И въпреки наличностите у нас се завлякох и купих чушки. Досега пълних чушки! По никое време! Напълних една тава, рехаво наредени, 800гр ориз.

# 303
Черни сте ми пред очите! След тия разговори за чушки с ориз на мен ужасно ми се доядоха. И въпреки наличностите у нас се завлякох и купих чушки. Досега пълних чушки! По никое време! Напълних една тава, рехаво наредени, 800гр ориз.
Ааа,ти пусна провокативните снимки,сама си си виновна Naughty Wink

# 304
Down Under, гарантираш че тая електронна джаджа гони въшките? Съвсем, съвсем сериозно?

Последните 2 месеца мазах домочадието пет (пет) пъти с какви ли не противовъшкови мазила и всеки момент чакам поредното въшлясване, въпреки ежедневните проверки на които ги подлагам. В градината на малката са пламнали с въшки, положението е тежко, спасение няма. Да не говорим за разходите за мазила, които като дръпна чертата до момента са колкото 3-4 електронни джаджи като твоята.

Не ги гони, но ги изтребва. С нея спестявам мазането от което всички получаваме пурхут. . Спестявам и пощемето.

Като беше в праймърито мажех яките на блузите му и основата на косата с евкалиптово олио като превенция.
Потвърждавам .Ходехме и на семинар за въшките и там мед. специалисти ни ги препоръчваха за градините и домовете .

Нашето дете само веднъж е имало въшка и няколко гниди ,но ми държи влага още от мен .Много ме харесват пустите гадини и нямат махане. С това чудо се отървах без мазане, пощене и изкривяване на врат с часове.
Тук са около 80 долара .

Янтра и аз с твоите чушки където все ги споменават вчера направих 10 от големите чушки с кайма и ориз и вече няма нищо, та сега правя пиле с ориз, гъби и пресен спанак .

Видях снимките .Браво , признах те    bouquet

Каси , само бебета чета от теб тези дни .Действай щом ти е мерак !
Да си призная и на мен ми се прокрадват такива еретични мисли но ги задушавам в зачатък  Embarassed

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 21:03 от Анонимен

# 305
  • Пазете Гор
В общия случай подкрепям тези, които се колебаят за още деца, в посока да имат.

Отдавна ми се изшари брадата, та със сума народ съм имал време да говоря, и сметката е проста. Отношението на тези, които съжаляват, че имат още деца, към онези, които съжаляват, че не са се осмелили/опитали е 0:32. Плюс-минус двама-трима от втората група.

Аз много бачкам тия дни. Обичам да съм зает, демек - чувствам се превъзходно.

# 306
Ужасни сте с тези чушки а аз много ги обичам. Crossing Arms Твърдо съм решила утре да купя и да напълня.
Впрочем и аз не бях виждала на Янтра чушките и като погледнах снимките и започнах да преглъщам.
А така хубаво си хапнах мляко с ориз, че за утре остана съвсем малко. Никакво ядене повече тази вечер. Само пиене. Grinning

Та в тази връзка Наздраве! Wine Glass

# 307
  • Пловдив
Янтра и аз с твоите чушки където все ги споменават вчера направих 10 чушки с кайма и ориз и вече няма нищо, та сега правя пиле с ориз, гъби и пресен спанак .
10 за трима са скромна, към нормална доза Simple Smile Моето го определям като свинска доза Simple Smile

Не се хваля, но готвя прилично, към добре. Като имам няколко най-добри ястия, които готвя превъзходно, точно идеално по моя вкус. Постни чушки с ориз и чушки с кайма са едни от най-известните сред приятелите ми. Но и сърмичките ми ги бива. Има другия яденета, които не ми стават толкова добре, въпреки, че все пак стават за ядене.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 21:11 от Янтра

# 308
  • Ямбол
Искам да кажа, че никога не съм правила пълнени чушки. освен това и рядко съм хапвала. Аз обичам миш маш - режеш всичко - бъркаш и готово.
Майка ми правеше пълнени чушки с яйце и сирене - вкусно е.

Обаче се амбицирах да си направя. Децата обаче не ядат чушки, затова ще направя малко. Мъжът пък не е по ориза, затова направо само няколко за проба.
Обаче ако станат вкусни.... Тия дни може да спретна едни и после дано не си ги ям само аз.

Освен с ориз, пробвали ли сте с нещо друго. Кус-кус няма ли да стане? Със сирене(може би топено) и домат и кашкавал?
Ще потърся рецепти.

# 309
Янтра и аз с твоите чушки където все ги споменават вчера направих 10 чушки с кайма и ориз и вече няма нищо, та сега правя пиле с ориз, гъби и пресен спанак .
10 за трима са скромна, към нормална доза Simple Smile Моето го определям като свинска доза Simple Smile
Хаха, ние не сме много скромни ,но мъжа ми нямаше време да хапва снощи та ще замълча .  Embarassed

Лиляна , пробвай ,аз много ги обичам всякак. На чушки, патладжани,  домати и сирене мога да карам във всякави вариации.
Правила съм с яйце и сирене ;само с ориз ; с ориз ,кайма и домати ; с  булгур и домати с киноа  ,моркови и лук ; с боб  с домати; с боб и кисело зеле и т.н.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 21:14 от Анонимен

# 310
  • Пловдив
Освен с ориз, пробвали ли сте с нещо друго. Кус-кус няма ли да стане? Със сирене(може би топено) и домат и кашкавал?
Ще потърся рецепти.
Постни с ориз, пълнени с кайма, с кайма и ориз, със сирене и яйце, със зрял фасул (но трябва да са червени за фасула, зелените не стават просто добри на вкус, сушени също става).

# 311
На мен пък от сутринта ми се приядоха пълнени тиквички и тази вечер това правих. Но вместо пилешко, ползвах пуешко месо. Станаха много добре.
А чушките на Янтра  Heart Eyes

# 312
Янтра, а по колко сармички правиш на ядене? Чудя се на фона на 50 чушки, не ми се мисли колко сарми завиваш. 200?

# 313

Куркума, ти хубаво подкрепяш ,но аз не се колебая само си мисля от време на време какво би било и дотам  Peace

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 15:47 от Анонимен

# 314
Оооо, аз си дъвках редовното сухо свинско (каре) със задушен зелен боб. Хак да ви е  Sunglasses

Коляното не ме боли, явно само съм го дръннала. Но досега чистихме, прах, поливах цветя, готви се, къпах се (алелуя!), оправях касата на блока, че я бях забатачила от липса на време, вечеряхме... и уф, става само да простра и може да се отдадем на почивка  Flutter

Утре чакам прахосмукачка за басейна, за онзи който не сме ползвали още, но имаме всякакви уреди, хапченца, химии, че даже се и спука. Но какво да се прави, дано хубавото време дойде  Praynig Много ме е яд, че си пазя отпуската и нямам ей така по 2-3 дни да си пускам.

Общи условия

Активация на акаунт