Искам да кажа ... (43)_29.06-05.07

• 44 405
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Euskal Herria
Жармен, а няма ли да ти е по-лесно да отидеш в някоя агенция - те предлагат доста варианти. След това чекирането е лесно - става и онлайн. А и всичко могат да ти обяснят. Не че и тук ще ти откажем, но все пак друго си е на място да отидеш, да разгледаш, да питаш.
Аз си признавам, че досега съм купувала билети само на редовни компании (не знам как да ги квалифицирам), на нискотарифни не съм взимала. Защото винаги ми е излизало еднакво като пари. При нискотарифните се доплаща за какво ли не - за дамската чанта, ако искаш определено място, ако не си се чекирал онлайн и разни такива. И са много стриктни за теглото на багажа. А България Ер са ме пускали и с няколко килограма в повече на куфара.
За онлайн купуване на билети ползвам или испански сайтове, или директно България Ер, Луфтханза и др.

# 1 021
Ами в моя град каква агенция да търся .Предложете ми - идея си нямам.
 Полета ще е от Букурещ до Абърдийн и билети намерих в няколко сайта . Полет избрах .  Освен да звъня да питам по телефона.

# 1 022
А ти от къде си, Жармен?

# 1 023
  • Euskal Herria
Ами в моя град каква агенция да търся .Предложете ми - идея си нямам.
 Полета ще е от Букурещ до Абърдийн и билети намерих в няколко сайта . Полет избрах .  Освен да звъня да питам по телефона.

Преди да почна да купувам онлайн билетите, ползвах Астрал Холидейз. Коректни, обясняват, изчакват, ако се наложи...
Намерих това: http://www.lufthansa.com/fly/samoletni_bileti-sofia-aberdeen

Не знам дали ще ти върши работа. Може и ти да си видяла този сайт.

# 1 024
Яна благодаря  Hug Всякаква помощ приемам и съвет - не съм летяла и идея си нямам от нищо.
   bouquet

# 1 025
Искам да кажа, че такава овца , като ме няма- забравила съм си пин кода на картата. Не съм я ползвала 2 г. и нямам спомен от кода. Ясно е , че трябва лично в банката да питам, ама дали няма друг  начин, по- мързелив? Бах, каква овца съм!

# 1 026
  • София
Да ви се похваля че си имаме яйчице. Една от многото ни кокошчици е започнала да снася  Heart Eyes Много е дребновато, направо на половина на нормално яйце е. Дали ще станат по-големи в бъдеще или каквито си снася такива ще си останат?
И аз смятам, че Борил не е това, за което се представя. Имам едно подозрение кой може да е, но аз съм скапан детектив, та сигурно подозрението ми е грешно

# 1 027
  • Euskal Herria
Ха, Жармен си каза подозренията.  И Онна има... Е, то накрая сигурно ще се разбере работата.

Онна, да кажеш после дали е било вкусно яйчицето  Laughing.

Жармен, ако можем с още нещо да помагаме - питай. Когато идва последния път при нас дъщеря ни, точно с Луфтханза летя и беше много доволна - и като обслужване, и като цена на билетите. Вярно, няма 100% гаранция - всеки полет е различен, но все пак...

# 1 028
  • София
Какви сте дедективи  Laughingи аз искам да разбера кой се прави на интересен и какъв е смисъла де newsm78

# 1 029
А къде изчезна онази с педофилите, изтрито е Laughing
Ние сме на голямото море чак през август, но преди това  изобщо  не смятам да си стоим тук, все разглеждам оферти за почивки, но пък и сама не ми се ходи, а  другите не мога нон стоп да ги карам да ходим, защото те са по-заети от мен.

# 1 030
Жармен,

Нискобюджетните, като Уиз, си заслужават вече три дни в година.

Проверих ти Бритиш, Луфтханза и Еърфранс. Най-евтино и нормално като пътуване излиза Бритиш.
Като казвам нормално като пътуване, имам предвид прикачванията и общото време на пътуване, защото аз съм живяла в Абърдийн и има убийствени връзки и полети.

Има варианти да комбинираш полети с различни компании, за да ти излезе по-евтино.
Ако ти се занимава, разгледай Букурещ-Лондон, Букурещ-Манчестър, Букурещ-Единбург и от там вътрешен до Абърдийн. Но внимавай с какъв самолет е вътрешния полет, защото има едни като летящи таксита и те не разрешават големи багажи.

Аз на твое място, обаче, бих купила от Бритиш, бързо и спокойно.

# 1 031
Дадоха ми две малки кутийки с някакви ароматни зрънца, нещо като соли куени от гръцка църква. Някой знае ли какво е? мислех че е тамян, но като го отворих не прилича по форма и аромат.

# 1 032
Аз нямам идея,  вероятно ходещите в Гърция да отговорят. Доста такива има , съм чела тук.

# 1 033
Дадоха ми две малки кутийки с някакви ароматни зрънца, нещо като соли куени от гръцка църква. Някой знае ли какво е? мислех че е тамян, но като го отворих не прилича по форма и аромат.
Соу,имала съм такъв тамян,наистина прилича на соли за вана.Моят беше розов  Thinking

# 1 034
Искам да кажа, че такава овца , като ме няма- забравила съм си пин кода на картата.
Надали има друг начин. Аз пък си изгубих моята, изтеглих парите, но сега трябва да се занимавам да вадя нова.
Онна ,зависи каква порода са кокошките. Има такива, които снасят малки яйца.
Вчера гледах "Интерстелар" и днес реших малко да се разведря с Уди Алън. Но се натресох на "Син жасмин"  Simple Smile
Софи, салата "табуле" я знам в оригинал с булгур. Но  оставам с впечатление, че табуле  са различни салати, за които е задължително да има съставка магданоз.

Общи условия

Активация на акаунт