Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Форумът предлага различни продукти за предотвратяване и лечение на стрии, като масла Mustela, различни чисти масла като кокосово, ший и какаово масло, лосиони като Palmer's, био олио и мехлемите на Lactacyd и Bilka. Въпреки че някои смятат, че предразположението на кожата играе роля, други споделят, че редовното нанасяне може да помогне за предотвратяването им.
-
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните методи за предотвратяване на стрии?
Вчера ми беше последният работен ден, малко със смесени чувства приемам всичко, но е лято и се подготвям за най-хубавото нещо в живота на човек, и се надявам положителните емоции да са повече
Иначе горе-долу....списъка е така. Може да намалиш някой бройки на дрешките докато се ориентираш кокво точно ти е удобно а и да не се окаже по-големичко беби и бързо да отеснеят или да са малки от началото. Винаги можеш да купиш допълнително дрешки. 
Поне после тя ще ти остане.
аз имам болежка
при пишкане,по-скоро към края на пишкането,остра болка вдясно,но по-нагоре! На някоя случвало ли се е? Нямам парене или често пишкане. Доки не вдига и си се притесних

Пази се ! И можеш ли да обясниш повече за тези течности за студена стерилизация?

сега ще похапна нещо
За да ни е по-удобно като се родят и да си при нас
Ние за дрешките им купихме нещо като скрин,колкото да им събира на този етап дрешките 

трябва да взема два отделни