Отговори
# 135
Аз бях купила някои неща от плюш на сина си. Не съм имала проблеми. Не мисля, че събират прах  Crazy Не ми се струва възможно. Сега не вземам такива за началото понеже ми се струва, чу септемви ще е топло за такива. Може би за разходките през октомври бих взела нещо ако харесам.

# 136
Добро утро  Hug
За покупките нямам търпение, още нищичко не сме взели, надявам се края на юли - началото на август да започнем да гледаме поне, а иначе нещата, които трябва да са вкъщи след изписване на бебчо ще ги вземем сигурно поне септември, а количка и легло мисля да капарираме и да вземем пак по - към края. Сега предстоят малко размествания и ремонти, та няма и къде да се съхраняват, иначе на мен много ми се иска да взема нещо, ама все рано ми се струва  Rolling Eyes
Количка, почти съм избрала, колебая се засега между два модела, но ще реша като ги видим на живо.
Иначе онзи ден като разглеждах колички и попаднах на една много сладурска, която обаче няма къде да видя, защото доколкото намерих я има само в София, та реших да ви я покажа - http://moebebe.com/bebeshka-kolichka-2v1-watermelon-dada-paradiso-2015

# 137
  • В къщурката на хълма на феите
добро утро! не съм чела всичко - видях само покупките на Ниана и съм влюбена в гащеризоните - много ги харесвам и като модел и като практично приложение, че с тях е най-лесно да преоблечеш дребосък Peace

момичета вчера само дето не си сложих кръст пред името .. на обяд водих детето на лекар - Ема се държа ужасно, едва я озъптих в кабинета да я прегледат, овърша всичко наред, добре, че лекарката е разбрана, та не направи проблем, че детето прави бели .. на връщане през половината път я носих, през другата половина я влачих за ръка, защото отказа да върви, а вече нямах сили да я нося .. след това като се наспахме следобяд излязохме на разходка и явно това вече е било капката, която прелива чашата, щото вечерта направих един припадък /да е жива и здрава майка ми, че ме е хванала/ и нИвИрУятното кръвно от 90/50 + стягания в областта на сърцето .. мъжа ми ме заведе до спешен център, където ми казаха да си почивам повече и да пия вода .. няма да ви казвам как изкарах вечерта и колко ме боля и корем и гърди и всичко .. Ема спа неспокойно и приплакваше през 20тина минути и днес съм просто като прегазена .. явно факта, че не съм яла от вчера сутринта ми докарва и леко гадене, но ще се опитам да го оправя с една по-лека закуска .. силно се надявам скоро да нямам пак такива преживявания отново .. така .. оплаках се .. сега докато още не съм ептен изморена /нищо, че съм едва от 1 час на крак/ ще гледам да посвърша някаква служебна работа, че като почувствам нужда да полегна, да го направя с чиста съвест ..

# 138
Една чуденка имам и искам да питам мамите с по - големи дечица, стерилизатор трябва ли да се купува? Гледам някакви модели електрически, за микровълнова, ама идея си нямам какъв трябва да бъде и какво трябва да прави  Embarassed , нещо такова става ли - http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/uredi/sterilizatori/n … izator-vapo-rapid

# 139
аз ползвах течност за студена стерилизация и ми беше по-удобно от другите варианти Peace

# 140
Здравейте,
    Хубава темичка, дано "поднесе крак" и времето да се оправи Simple Smile Хем се радвам , че не е много топло за всички нас и ще имаме по-малко проблеми с отичане, хем вече ми омръзна от това намръщено и мрачно време.
   Mecani, добре си се наредила.... Дано бързо се съвземеш и ти и малката да се чувствате добре. Peace
    Choco, от началото казаха , че и моята плацента е задна и ниско долу. Притесни ги , че доста време не се вдигаше, но на последния преглед видяха , че вече се е наместила. Докторката ми каза , че вече няма пречки за нормално раждане. Дано и при теб да се вдигне, за да не ти е притеснено.

# 141
Момичета добре сме. Малките футболисти ме будят към 3 часа през ноща и така до 6 бият дузпи на мама в мехура
И аз съм с течение, два или три пъти са ми пускали микробиолигия. Последните излизат чисти.
иначе и ние започнахме с покупки.
но е трудно да си харасаме кревтче за близнаци
количка си харесахме
хубав ден
благодаря за темичката

# 142
Добро утро   bouquet
Тези трансформиращи легълца са много практични. Ние сме с такова, докато беше бебе ползвахме си кошарата, после го направихме на голямо, и сега когато баткото си има вече стая и голямо легло, кошарата пак я трансформирахме за бебка и я очаква с нетърпение  Peace

Стерилизатор ползвах преди такъв за микровълнова, дадоха ми го, но го върнах и сега не мисля да ползвам такъв. Мисля да си взема от таблетките или течността за стерилизиране, или да преварявам в тенджера  Peace

Дрешки не съм купувала още, рано ми е. Искам като наближи да си ги купя, изпера и подготвя.
Плюшени дрешки имахме само една подарена но не съм обличала на голо, винаги върху боди с дълъг ръкав и ританки  Peace

Дребния е със сополи, днес почна и да се дави от храчките и си е у дома  Tired От него и аз прихванах и ме боцка гърлото и малко сополи имам и аз.....пппффффф.....

Хайде, хубав ден от мен  Hug

# 143
mecani давай по-полека и хапвай. И моят бяс е на фаза истерии по улиците и при доктора. В градината не слуша.... На моменти се чувствам безсилна и ми идва да ревна като прави така. Направо ми става лошо като почне да се тръшка. Кукна в 6 .... Абе тея лапета да не са посрещали Джулая бе?  hahaha
Аз имам стерилизатор за микровълнова и ми беше удобно с него. Течност не съм ползвала.

# 144
моето снощи не спа и сутринта се събуди в 6:40, нищо че заспа в 23:30 Crossing Arms

# 145
Добро утро момичета Simple Smile

mecani Ама наистина добре си се подредила... Давай го малко по леко и задължително хапвай ! Иначе за гащеризончетата , които купих ...и аз много ги харесах и изобщо не се замислих дали да и поръчам Simple Smile

Пчеличке Сподели каква количка сте си харесали , че аз още се колебая между две Wink Иначе за кошарките ние решихме да са обикновени .. в смисъл без шкафчета отстрани понеже са две и ще заемат много място.

За стерилизатора и аз нямам наблюдения понеже ми е първа бременност , но смятам да взема от една приятелка и да не купувам.

# 146
Не бях чувала за такава течност или таблетки за стерилизация, наистина звучи лесно и удобно, ще трябва да проуча въпроса...
mecani, хапвай и се опитвай да почиваш повече, че не е добре така.

Иначе на мен времето на вън много ми харесва, нищо, че не съответства на заглавието  Mr. Green
Аз съм на принципа "Няма нищо по - хубаво от лошото време" и обожавам да е мрачно и леко хладно  Rolling Eyes

# 147
Здравейте, мамита! Аз се завърнах от морето с тен, лекичко изкорях и се притесних с бебчо, така е който обича морето и слънцето не преценява много добре, на морето ми се потдуха краката и също се притесних, но прекалих с ходенето по плажа и вечер, а и килограмите си оказват влияние на тялото. Нямах търпение да отида на док да види дали бебчо е ок и каза че всичко е наред даже сме наддали цели 800 гр. 26 г.с, първо каза че е доста, после док каза че е добре, след тия олинклузиви прекалих сега се отдавам на лека храна Simple Smile)) Някой беше споделил това :
http://www.toysrus.com/buy/accessories/baby-brezza-formula-pro-frp0045-22367426
вижда ми се много хубаво и бързо, ако не се кърми, за безсънните нощи примерно, някой дали е ползвал.

# 148
Трябва да прочетеш ревютата под продукта на хора,които са го купили. С правенето на мляко след малко време ставаш много бърза и чак да си купуваш машина за това.... Отделно тази машинка трябва да се чисти всеки ден. Не съм.чела какво казват хората,за мен е излишно.  Peace

# 149
Niana, честити придобивки! Много са сладки  Heart Eyes И аз започнах вече да оглеждам бебешките стоки, но още не съм започнала с покупките  Blush

mecani, гледай да хапваш поне, дано и малката се поуспокои и те оставя повече да си почиваш  Hug

Стерилизатор ще ми даде една колежка, за микровълнова, така че не съм проучвала въпроса  Peace

Иначе и мен бебока ме събуди сутринта в 6:30  Tired Много е активен, само ми подскача коремчето  Blush

Общи условия

Активация на акаунт