Отговори
# 660
  • София
Дени, и аз обмислях варианта за многократни пелени. Най-много на този вариант да се навия, но да се връщам 30г назад, няма да стане.
Shiker, не знам на какво може да се дължи, но никак не е изключено да е от жегите и изпотяването. Аз също ползвам само памучно бельо, но не съм сменила модела или размера, само си купих още 2 чифта за бременни, но едните не са ми удобни. Мъжа ми като ме види с другите умира от смях. Никак не са еротични, ама пък и аз точно сега не се чувствам никак привлекателна.
Shmoksi, името Любов е много нежно и красиво, но умалителните Люба и Буба(за други не се сещам) не ми допадат. Но пък вие може да измислите нещо различно. С ММ си говорим за и на детето с избраното име, но той му казва по един начин, аз по друг. Избраното име е ужасно дълго и мога да измисля таман 5 варианта.

# 661
Дa, с преднaтa бременност кaзвaхме нa коремa ми Сaми още от четвъртия месец. A сегa не можем дa решим и сaмо й говорим в женски род.
Зaбрaвих дa споменa зa еднокрaтните гaщи зa след рaждaнето - нa мен ми бяхa много удобни. Взех ги от мaгaзинa, от който купихме количкaтa.

# 662
  • В къщурката на хълма на феите
дами, харесахте ли си някое от предложенията за име на темата??? Flutter

# 663
Аз харесах Последната третина се задава, октомврийската мама на подготовка се отдава.

# 664
  • В къщурката на хълма на феите
аз за теб разбрах Mr. Green Mr. Green че правя новата тема и почнах да отбелязвам такива неща Peace

# 665
Любов наистина е хубаво име. Вие може да си й викате Любовче. А пък после като порасне не е толкова зле приятелки да й викат Бубе.
Никол и аз харесвам, но тотално се отказах, че е станало мнооого популярно. В темата на сина ми има 6-7 Никол. Никое друго име не се повтаря толкова. Ако ще е нещо такова съм се спряла на Николета. Другите ми варианти са Далия, Михаела, Йоана, Карина. Ще натискам ММ да изкаже мнение поне.

# 666
ММ беше казал Виктор. Преди седмица добави Денис а преди няколко дни и Майкъл. Ама Виктор му е фаворит. Иначе тук новата мода при имената и да са супер кратки. Ама в болницата като започна да гледам картичките за новородени,които клиенти са изпращали и просто падам от имена, страшна работа, ужас!

# 667
Аз харесах Последната третина се задава, октомврийската мама на подготовка се отдава.
И aз тaзи темa хaресaх Simple Smile

# 668
Любов наистина е хубаво име. Вие може да си й викате Любовче. А пък после като порасне не е толкова зле приятелки да й викат Бубе.
Никол и аз харесвам, но тотално се отказах, че е станало мнооого популярно. В темата на сина ми има 6-7 Никол. Никое друго име не се повтаря толкова. Ако ще е нещо такова съм се спряла на Николета. Другите ми варианти са Далия, Михаела, Йоана, Карина. Ще натискам ММ да изкаже мнение поне.
Кaринa е прекрaсно, много ми хaресвa. Ние и двaмaтa с ММ не можем дa кaзвaме Р и избпгвaме именa с тaзи буквичкa  Laughing Хaресвaм и Дaлия много Simple Smile
И aж тaкa кaзaх, че ще й викaм Любовче и мaйкa ми ме откaзa нaпълно - нямaло дa я викa  от бaлконa - Любовчеееееее!!!!!  Joy

# 669
Е Любовче ще й викаш помежду вас си. От балкона не знам дали ще ти се налижи да я викаш, но тогава ще е Любооооов, защото ще си ядосана  hahaha

# 670
Кaринa е прекрaсно, много ми хaресвa. Ние и двaмaтa с ММ не можем дa кaзвaме Р и избпгвaме именa с тaзи буквичкa  Laughing Хaресвaм и Дaлия много Simple Smile
И aж тaкa кaзaх, че ще й викaм Любовче и мaйкa ми ме откaзa нaпълно - нямaло дa я викa  от бaлконa - Любовчеееееее!!!!!  Joy
Нашите дилеми бяха Карина или Далия, но баткото реши да е Карина и даже вече така си говорим за бебето, като за Карина, което много ме улеснява при възприемането.
Днес е много нервен ден нещо. Не знам дали при вас е така, но от площадката сутринта насам и аз и детето палим на осминка. Да не говорим, че и навън бяха драми с останалите деца. Дано само ММ не ме ядоса, че ще се изпостреляме накрая... #2gunfire

# 671
Е Любовче ще й викаш помежду вас си. От балкона не знам дали ще ти се налижи да я викаш, но тогава ще е Любооооов, защото ще си ядосана  hahaha
Хaхaхaхaхaхa, много си прaвa  Joy
Бобишaнa, и ние сме решили нaкрaя дa дaдем нa бaткото дa тегли листчетa с именaтa  hahaha (понеже не говори още не можем дa го питaме зa предпочитaния) Тa хем ние нямa дa се изпокaрaме, хем един ден бъдещaтa девойкa дa не се сърди нa мен или нa бaщa си, aко не си хaресвa името  hahaha

# 672
Здравейте, мами! Аз се измъчих снощи, заспах към 5! Като легна на една страна и беба започва неистово да ритка.Реших, че я притискам, защото определено почва усилено да мърда, явно натискам корема към леглото. Вие имате ли този проблем? По гръб не мога, тежи ми  Mr. Green и аз мислех накрая да седна и да спя Crossing Arms За име, имаме списък, но още е изключително неясен и временен, нещо не ми е дошла музата още. Аз съм за : "Коремчето на мама все по-голямо става, а вътре октомврийският подарък шава" или пък
"Последната третина се задава, октомврийската мама на подготовка се отдава".

# 673
Подхванали сте темата с имената  Wink ММ каза, че ако е било момиче, щяло да му е по-лесно, имал готови предложения  Joy Ама сега като е мъж, голямо мислене пада  Thinking Thinking Thinking Хубаво е за тези, които си имат вече малки помощници  Heart Eyes

За новата тема и аз гласувам за Последната третина се задава, октомврийската мама на подготовка се отдава.

Иначе моят бебок вече е много активен. На моменти имам чувството, че ще излезе през корема - голямо въртене пада  hahaha По гръб все още мога да си лежа, даже ми е доста комфортно, понеже много ме боли кръста напоследък и така успява да почива. Вие имате ли някакви трикчета за облекчаване на болките в кръста?  Thinking

Papie, може да пробваш да си слагаш възглавничка под коремчето  Peace Аз засега успявам да си спя на една страна - гледам да е наляво, бях чела някъде, че така било най-добре  Thinking 

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 14:04 от diamond

# 674
  • София
Привет, момичета!  Hug
Не съм се разписвала отдавна, че в работата лудница, вкъщи пак  Crazy Събота и неделя хубаво си починах, минахме 2-3 ръце латекс, в паузите правех нещо за ядене, че да отморя... добре, че приключва вече този етап  Whistling
Бисквитка, и аз не мога хич да лежа по гръб, не ми стига въздух. Вече си ми тежи и се будя при всяко завъртане, пък ако понатисна дребното и ме буди то  Mr. Green
Иначе и аз мислех да се пробвам с многократни пелени, но доста бързо ме разубедиха, че ще ми е достатъчно тежко и без тези усилия на любовта. Ако някоя мама има опит, да сподели, още не съм се отказала напълно Simple Smile
Не съм била на преглед вече месец и нямам търпение да ида в сряда!
За име на темата - онова за последната третина  Peace
Относно имената - на нас беше от фаворитите за име Далия, но не се класира в челната тройка, явно е модерно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт