Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните продукти за предотвратяване и лечение на стрии?
Форумът предлага различни продукти за предотвратяване и лечение на стрии, като масла Mustela, различни чисти масла като кокосово, ший и какаово масло, лосиони като Palmer's, био олио и мехлемите на Lactacyd и Bilka. Въпреки че някои смятат, че предразположението на кожата играе роля, други споделят, че редовното нанасяне може да помогне за предотвратяването им.
-
Какви са опитът и препоръките на други майки за домашните лечения на болка в ухото?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите в Русе?
-
Какви са преживяванията на други майки с наддаването на тегло по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните методи за предотвратяване на стрии?
Желая позитивен ден, да се чувстваме леки и красиви
един ден му предложих Максим и хеле хареса го
той обаче иска да е Макс тъй като така се знае името и все още не сме решили в кратката форма ли ще е или Максим, на мен си ми харесва по дългия вариянт, звучи ми пълно, различно , мъжко и славянско !
имам две възглавници, отзад, отпред и пак не е лесно, но така ще...Мами на финала сме и на мен ми харесаха темите със заглавие за последния триместър! Днес влизам в 27 седмица, по някои таблици е началото на последния триместър, по други е от 28-ма седмица, та малко съм объркана в седмия месец ли съм или не
ама ММ нещо не е много въодушавен за него
По назад в списъка са ми Теодор и Денислав, ама още не сме ги обсъждали, ММ предлагаше Емил, ама не мен нещо не ми харесва
Ще го измислим, има още време до 1ви октомври 
преди години ми правеше впечатление, че е същото положение с имена като Калоян и Кристиян .. явно е на моменти с определени имена .. 
сега ме боли ръчичката