Отговори
# 75
И за мен днес е последен пълен работен ден Simple Smile От утре за около 10 дни минавам на 4-часов работен ден и след това предавам щафетата на новия офис мениджър  Laughing

# 76
  • Пловдив
Бясна съм, днес нямаше да ме има на работа, че бях в болница и шефа ми #Cussing out #2gunfire от 2 часа напористо звъни. Идвам и целия офис пълна обърквация. Още не мога да оправя обърканите документи. А все пак това са международни документи. Направо не зная как ще го бъде другата седмица като съм на море

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 14:26 от diana87

# 77
  • Сливен
Привет и от мен в новата тема - чудесна е, само бройката на мамите не е оправена, но може да стане и в следващата тема - вече сме 167, а гледам , че и още нови мами са се записали в тази.
Чоко, според мен няма какво да се сърдиш на градината, вашата лекарка трябва да ти е обяснила, че скарлатината се смята за излекувана, само след като след края на лечението направите нови кръвни изследвания и нов гърлен секрет, защото съм била свидетел как продължават лечението и след 10-те дни , след като тези изследвания показват неизлекуване. Аз дори и след варицела съм носила бележка от лекарката , че е здрава, въпреки че за варицелата няма нужда, но скарлатината е друга работа.
Шикер, и ние сме намислили име, и нас постоянно ни питат, но директно казвам, че до преди да се роди не казваме - с предната ми бременност родителите на ММ бяха издебнали баткото да каже когато ни няма, много ме беше яд, че използваха така детето, но хора всякакви.

# 78
Еее, Роски, това е много гадно! И какво толкова като разберат, пууу, всичко да знаят  Close
Мислих, че само аз се дразня на такива дребни неща, но вие ме успокоихте  Laughing

# 79
  • В къщурката на хълма на феите
с предната ми бременност родителите на ММ бяха издебнали баткото да каже когато ни няма
Рокси не ми се сърди, но това е чиста проба идиотизъм .. сакън да не им се прекъсне нещо, ако изчакат някой и друг месец .. баси глупостта Tired ooooh!

# 80
  • Сливен
Меци, какво да се сърдя - на черното бяло не мога да кажа.
Шикер, цялата работа беше да не е кръстено на някой от моите родители, а не на тях, въпреки че уж не държаха на това.
Както и да е - баща му на ММ вече не между ас да не говоря повече, просто го споменах като пример за нездраво любопитство.
Мисля, че добавих всичко, което сте добавили за инфото на първа страница.

# 81
Тези имена цели фамилии скарват. Познавам дори баби, които не наричат внучката по име, защото са сърдити, че не е на тях.

# 82
Ние затова решихме да не е на никого, че да няма сърдити, въпреки че усещам, че пак ще има  Confused
Знам, че някои се надяват...
Не го разбирам това честно, мен като ме питат на кого ще е кръстено детето, казвам "на себе си", въпреки че първата буква съвпада с моята, но това е абсолютно случайно. Просто това беше единственото женско име, което ни хареса и на двамата с мъжа ми. Аз му предложих три варианта, той другите два не ги одобри, той пък ми каза разни дето на мен въобще не ми харесват и така се получи. Сега вече свикнах като че ли и изобщо не мисля за други имена, приех си, че ще е това  Simple Smile

# 83
  • Пловдив
Някоя от вас правила ли си е дълбоко почистване на лице- не химически пилинг? Всяко лято си правя и сега като съм бременна се чудя дали да направя пак. Нямам проблеми с кожата, но едно почистване на малките гадни черни точки по лицето е направо мечта за жегите

# 84
Ох,момичета, да се оплача: цял ден ме боли точно над пъпа, особено като се движа. Звънях на АГ, но е на почивка в чужбина и ще се върне утре вечер, след един час ще ходя на ЛЛ. На някоя от вас случволо ли й се е? Имам ли повод за притеснение?  newsm78

# 85
Привет и от мен. Вчера бях на преглед само ехограф и съм в 24 г.с. и отговаря бебчо на седмиците. Около 550гр е вече,  ноне знам колко см. Малко е ниско разположено и постоянно ме рита долу ниско в корема. Продължавам да пия МангеВ6 и желязо. Докторката обстойно огледа бебето и замери крачета, главичка,ръчички и други. Ние също ще си имаме момиче, но името още не сме го измислили. Относно мазилата за стрий до сега се мазах  с един крем с зехтин от магазин DM от немските продукти, а от няколко дена с Bi-oil все още нямам впечатления. До сега съм качила около 7 кг и на 16.07.2015 ще разбера с колко са се увелечили.

# 86
  • София
Altaya , и мен от време на време ме понаболява около пъпа, но е по-скоро все едно бебето дърпа отвътре (аз така си мисля и че става де), т.е. не е постоянно.

diana87 , моята козметичка категорично отказа такива процедури. Само леко освежаване с маски и т.н. Но каза, че това е главно за нейно си успокоение, не искала да рискува. Питай най-добре  Simple Smile

Рокси, бях убедена, че съм го променила и това  Embarassed Поправих се Simple Smile

За имената ми е болна тема, още сме до никъде с избора  Confused Нооо съм решила, че името всички останали ще го научат, когато се роди. За сега като някой пита, казвам че не сме решили още, което си е така, но мисля на роднините да им кажа изобщо да не си отварят устата да питат - отговор няма да получат  Laughing

# 87
Altaya, мен няколко дни ме боля под пъпа точно в средата беше много неприятно и се засилваше при движение, усещах го като разтегнато. Не съм ходила на лекар, мина ми. Може да е нещо от разтягане на коремната стена или защото матката притиска, а над пъпа би могло да бъде и гастрит. Но щом ще ходиш на ЛЛ той трябва да прецени, дано не е сериозно и да ти мине бързо.

# 88
  • София
Рокси, много е неприятно това с името. Нашият батко пък не може да го запомни, името е много дълго и той не го свързва с никого.
Съчувствам на мамите, които все още работят, пък и ги тормозят за какво ли не. Аз днес отидох да си занеса болничния. Много ми се радват. Аз отказвам да кажа какво ще е бебето и още питат за пола, името явно ще е следващият въпрос. Коремът ми бил кръгъл, момиче ще е. Даааааа, ама другият път.

# 89
Привет.
След УНГ преглед се оказа, че хремата ми била от бременността Simple Smile можело да капя Виброцил, но само вечер.
За името, не сме избрали , но не казвам до последно дори вариантите на баби и дядо. Нарочно. За да не ни се бъркат, че майка ми вероятно веднага ще се опита да промени нещо Simple Smile
Стрии имам от дебелеене и израстване. От първата бременност нито една. Та си мисля, че мазането помага.
Аз сега съм +6, качени предимно последните 2 месеца.
За корема - имам рефлекс да си го пазя и не знам, ако някой посегне, какво ще му се случи  Laughing майтап, но наистина не ми е шприятно да ме пипат. А непознати или неприятни за мен...не бих дала

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 16:48 от Slynchitse

Общи условия

Активация на акаунт