Отговори
# 600
  • при моите деца .....
Привет!
Имам да чета 5 страници, но да се разпиша!
Бях на консултация тази седмица - пуснаха ми всички изследвания за 24 седмица.
Бебето е добре, около 900 гр, разположено с главичката надолу, но ниско....
Няма увита пъпна връв, плацентата е предна, но доста високо разположена.
Добро кръвоснабдяване на плода.
Аз съм на работа, но вече доста ми тежи корема....
Приспива ми се....
Още 5 дни и мисля вече да почивам и да направим ремонт в спалната.....

Хубава вечер!
Дано утре имам повече време и да се включа поименно.

# 601
Здравейте, мами! И аз днес бях на преглед - 25г.с. -916 гр  Heart Eyes обърнала се с главата нагоре, всичко й е наред. Питах доки как се мери големината на таза и дали е рано още и отговорът беше "аз дори не ги меря, ти като тръгнеш да раждаш, то ще се разбере"  #Crazy newsm78 я мине я не, така ли да го тълкувам  Crossing Arms

# 602
Така го тълкувай. Ще се разбере като зараждаш.  Тук не го мерят таза, днес си говорихме с Мишето за това, че е на нея на са го мерили.

# 603
Хайде и ас да се отчета с моя преглед  Grinning
Големи мъже си отглеждам да знаете  Mr. Green Едното бебче е 1059 гр а другото 1022 гр. Продължават да вървят напред и по едри... Чак се чудя нормално ли е това. Като чета за вашите размери ...и като си помисля че моите са 2 чак почвам да се плаша какви ще ги отгледам до финала  Laughing
Тези дни ми предстои и на мен да правя обременяването с глюкоза та ..малко се притеснявам. Иначе и моя хемоглобин падна главоломно...от 96 на 89 за един месец. Мислех че се дължи на таласемията но се оказя че желязото ми и то е под всякаква критика...2 при долна граница 10. Почнах пак феро фолгама та да видим до къде ще я докрам.

# 604
Аз в понеделник съм на ЖК и ще ми пускат ПКК и урина. междудругото - изследванията на хормоните на шит жлеза не се покриват от касата, нали?
Niana, нисичко е верно желязото ти, що си си спряла феро фолгамата - моя док каза да си я пия докрая, просто да намаля дозата на едно на ден.  newsm78
Момичета, коя от вас беше писала за възглавничките с костилки от череши против колики - те помагат ли?

# 605
  • Nederland
Нианка, браво на момчетата,за теста ще ти каже Дени,тя последно прави.Ние сме на друга планета,нямам идея какви са резултатите от трите пъти кръв за 6 месеца,карам си я както преди 50 години -чакам да родя,дай Боже живи и здрави да сме и това е.

# 606
  • при моите деца .....
Добро утро!
Относно кръвните изследвания - хемоглобинът ми е 117.
В понеделник, когато са готови всички резултати, ще коментирам с лекарката.
По-късно ще излезне теста за антитела - аз съм Rh -.
tinmon, на мен и личният лекар, и лекарката ЖК, и ендокринолог са ми пускали хормони по каса, поне 5 пъти съм плащала и аз - изследвах ги на 15 дни, а вече по 1 път в месеца.
Не ти пречи да си поискаш.
Аз напомних за антителата, пуснаха ми всичко по каса - ПКК, урина, антитела.
Niana, наистина големи момчета.
Хубав съботен ден!

# 607
tinmon, на мен и личният лекар, и лекарката ЖК, и ендокринолог са ми пускали хормони по каса, поне 5 пъти съм плащала и аз - изследвах ги на 15 дни, а вече по 1 път в месеца.
Не ти пречи да си поискаш.
Аз напомних за антителата, пуснаха ми всичко по каса - ПКК, урина, антитела.
Добро утро!

а за антитела имаш предвид МАТ и ТАТ нали?

# 608
Добро утро  Hug
Днеска съм по-добре и снощи поспах взех едно хапче и витамините пия сега определено съм по-добре   bouquet
Niana супер са ти момчета браво на тях,а и на мама много добре ги гледа  Hug
На редовна консултация съм аз в понеделник както и на тонове  Peace Ще чакам да видя моите момичета как са  Hug
Боби моя хемоглобин беше 114 в началото към 3-4 месец пиех Малтофер и сега при последните кръвни беше 118,при условие че нормалното колко е 130 ли ?  Thinking

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 15:42 от venelina.setrakqn

# 609
Добро утро   bouquet

Ма всички много добре си растетете, браво на всички  Hug

Нианка големи мъже браво  Hug

Аз пак се обърках като ви чета, 24 -25 седмица са ви около 900 грама , а моито 24 + 2 беше 650 грама, ама не ми е казала да изостава ... newsm78 няма да се филмирам  Rolling Eyes

Слънчев уикенд на всички  Heart Eyes Heart Eyes

# 610
венелина твойте болки бяха ли локализирани от ляво или от дясно на пъпа
че цяла нощ ме боля корема от ляво
говорих с док каза да увелича магнерота 3x2 и ако не мине следобед съм при него...

# 611

Аз пак се обърках като ви чета, 24 -25 седмица са ви около 900 грама , а моито 24 + 2 беше 650 грама, ама не ми е казала да изостава ... newsm78 няма да се филмирам  Rolling Eyes

Спокойно, и аз се филмирах с размери преди няколко седмици, но вече е супер относително кое бебче колко е. Да не говорим, че ги измерват с математическа формула и може всичките да не са толкова, колкото ги мерят  Mr. Green Средностатистически завършена 24 (24+0) седмица бебето е около 600 грама, завършена 25-та седмица (25+0) бебето е 660 грама. Тоест супер си е положението при теб, а и това пак е средностатистически, и по-малки бебета има, както и явно и по-големички!  Hug

Затова много препоръчвам приложението за телефон Pregnancy, следи ми седмиците, казва ми тези средностатистически размери, и разни данни за седмицата, в която съм, доста е полезно и успокояващо!

# 612
И аз като чета размерите... Rolling Eyes моето 24 + 4 беше само 607 гр. най - мъничко май, но и аз като Skeeter четох на няколко места, че е нормално, въпреки че моето според ехографа май изостава, ще видя следващия път.  Пък и ехографите наистина не мерят точно, чувала съм за големи разминавания. По тоя въпрос не съм се филмирала още, имам си други филми, ама няма как  Simple Smile

# 613
Skeeter благодаря  Hug имам и аз това приложение, но си счупих тел преди около месец и сега съм с един така да кажа , не много модерен, към края на седмицата ще ми пристигне новия, та пак ще си го сваля  Heart Eyes Heart Eyes Наистина е полезно  Hug

Аз бях  на маникюр и кола маска, после кафе с приятели, после ходихме да купим Гифт карта за моя приятелка, та довечера сме на р.ден, ама с дете  Mr. Green Mr. Green

# 614
Хаха, момичета, малко срамна информация, но и аз от днес се присъединявам към отбора бременни, които като кихнат се изпускат  Joy Доста е малко, нищо фатално, но днес като стана се сетих, че се обсъждаше и ми стана забавно. Вече официално се чувствам много бременна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт