БИО / органична и натурална козметика - 5

• 120 924
  • 759
  •   1
Отговори
# 675

Сапун-за-лице-с-био-розово-масло - този съм ползвала преди време и много изсушаваше кожата, а моята е смесена. Ароматът на рози беше много натрапчив и го редувах с други продукти, заради изсушаващото действие. Накрая го ползвах за сапун за ръце.

# 676
Благодаря ти, много bouquet
не знам защо линкът така е излезнал

# 677
  • най-шареното място
В сапун мазнината не би ли трябвало да е осапунена?

Аз лично от години не използвам сапун за лице. Топла, студена вода и от време на време някоя глина или тоалетно мляко. Сапуните са обикновено по-химизирани, а и често сушат.

# 678
  • София
Момичета препоръчайте ми био нежен ексфолиант за смесена кожа

Луфа е ок за тялото, но ми се струва груба за лице. Конджак са по-мекички. Аз харесвам тези на Missha, защото са добро съотношение цена-качество.

# 679

Сапун-за-лице-с-био-розово-масло - този съм ползвала преди време и много изсушаваше кожата, а моята е смесена. Ароматът на рози беше много натрапчив и го редувах с други продукти, заради изсушаващото действие. Накрая го ползвах за сапун за ръце.

А аз съм доста доволна от всички течни сапуни за лице на Alteya Organics. Не са ми изсушавали кожата и винаги ги препоръчвам.  Peace

# 680
здравейте, знаете ли някакъв препарат, който да предпазва от ухапване на комари за бебе, да не вреден . Благодаря

# 681
здравейте, знаете ли някакъв препарат, който да предпазва от ухапване на комари за бебе, да не вреден . Благодаря
Аз две години поред ползвам лавандуловата вода на Алтея и слава Богу досега мъничката комар не я хапал, на 2,5г. е, беше на 6 месеца на първото море.

# 682
  • Sofia

Ето тази серия на Чико:

Ползвам я за малкия от бебе. Страхотна, никакви ухапвания няма, а него си го хапят много, ако не е намазан.

# 683
Благодаря! Ще погледна тези варианти. Не са с някакви много вредни съставки? Че бебето е на 4 месеца, ще ходим на село и после на море. Дали стават и против кърлежи? Ще прочета. Мерси.

# 684
Някой да има отзиви за тези два репелента. Или пък, ако меоже коментар на състава и дали са подходящи за малки деца

ето и съставът му; Aqua (вода), Cannabis Sativa* (конопено масло) Seed Oil, Cocos Nucifera* (кокосово масло) Oil, Vegetable Glycerin (растителен глицерин), Cetearyl Alcohol (цетеарил алкохол), Cetearyl Glucoside (цетеарил глюкозид), Cymbopogon winterianus (масло от цитронела) Oil, Lavandula Officinalis* (масло от лавандула) Oil, Cymbopogon flexousus* (масло от лимонена трева) Oil, Eucalyptus Citriodora (масло от евкалипт) Oil, Tocopherol (витамин Е)
* съставки от контролирано биологично земеделие

И съставът на този: Alcohol denat (алкохол денат)*, Menthanediol (ментанедиол)*, Simmondsis chinensis (масло от жожоба) seed oil*, soybean oil glycerine (глицерин от соево масло)*, Aloe barbadensis (екстракт от алое вера) extract*, eucalyptus citriodora (масло от евкалип цитриодора) oil*, tocopherol (витамин Е)*.
* био сертифициран

Ако имате предложение за други натурални репеленти, подходящи за малки деца, ще се раддвам да споделите. За лавандуловата вода прочетох по-горе, но ми се иска и още нещо да взема за всеки случай, че ще ходим на места, известни с комарите си Simple Smile

# 685
  • София
Привет момичета.
Отзиви за натуралната българска козметика Sea Stars ?

Вчера видях продуктите и си взех една от маските за лице, днес ще я тествам Simple Smile Нямаха тестери на кремовете за жалост.

# 686
Привет, имаме ли нова тема?

# 687
  • София
Какво й е на тази?

# 688
  • София
Здравейте, момичета! Извинявам се, че нахлувам в темата, но любимият ми лосион на Фитокод е спрян и му търся заместител, така че ви моля да ми  препоръчате лосиони за тяло Praynig Благодаря предварително!

# 689
Привет момичета.
Отзиви за натуралната българска козметика Sea Stars ?

Вчера видях продуктите и си взех една от маските за лице, днес ще я тествам Simple Smile Нямаха тестери на кремовете за жалост.

И мен ме интересува, но никъде не открих информация.
Тества ли маската?

Общи условия

Активация на акаунт