Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 276
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
има ли живеещи в 6-та част, че тази липса на парно започва да ме стряска вече...

Аз живея в 6-та част и имаме парно от сряда.

# 376
чудесно, значи при нас има някакъв проблем Sad ще се звъни на поразия на топлофикация

# 377
  • София
чудесно, значи при нас има някакъв проблем Sad ще се звъни на поразия на топлофикация

Имаш предполагам телефона на дежурния в Топлофикация за да дойдат още днес да проверят къде е проблема.

# 378
нее, нямам

# 379
# 380
благодаря, звънкам веднага

# 381
  • София
Много ще съм благодарна ако ми препоръчате проверен козметик за почистване и масажче на лице в Люлин 8 или някъде наоколо- до към Силвър център и църквата.
Да е чисто и професионално.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 14:42 от Мигла

# 382
  • София
Много ще съм благодарна ако ми препоръчате проверен козметик за почистване и масажче на лице в Люлин 8 или някъде наоколо- до към Силвър център и църкавата.

Мога да ти препоръчам много добра козметичка, но не е в района който искаш. Студиото е Сенс в 7 ми блок 736. Козметичката се казва Стела.

# 383
  • София
Много ще съм благодарна ако ми препоръчате проверен козметик за почистване и масажче на лице в Люлин 8 или някъде наоколо- до към Силвър център и църкавата.

Даниела, студио Nice до Технополис. Ако те интересува, ще дам още пояснения.

# 384
  • София

Деси, студио Делусима в 10 м.р. Контакти ще дам на лични, ако желаете

# 385
Все не мога да попадна на свестен фризьор в Люлин 8-9-10, можете ли да препоръчате, че вече съм като дърт метъл в главата....

# 386
Все не мога да попадна на свестен фризьор в Люлин 8-9-10, можете ли да препоръчате, че вече съм като дърт метъл в главата....
Моя приятелка има фризьорски салон в Люлин 9, 911 блок (не съм сигурна за входа, някъде по средата на блока е, от към страната на улицата, по която върви тролей 7). Ако искаш, ще ти дам телефон на лични.

# 387
  • София
Благодаря на всички, които ми дадоха препоръка за козметик! Ще имам предвид и ще избера нещо.
 Peace

# 388
Аз посещавам една много симпатична фризьорка в 10-ти. На ъгъла на улиците "Архиепископ Прохор Охридски" и "Чернигов", блока в 113. Мисля, че се казва Евгения.

И на свой ред бих искала да помоля, препоръчайте ми детски зъболекар в района. (10-ти или някой друг наблизо)
Благодаря.

# 389
  • София
Моля  за впечатления от  20 ОДЗ -Люляче в Люлин 1!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт