Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 28

• 87 248
  • 736
  •   2
Отговори
# 165
  • София
Този на Пиротска е на М.П.Ел. - същия, който е и в Люлин 8 до метростанцията на втория етаж  Peace Това им е сайта: http://mpel.eu

# 166
  • София
Момичета, страхотни сте, много ви благодаря, утре ще си получа дистанционното.  bouquet

# 167
днес гледах пан сервиз в люлин 10 - в блока дето е между о-шипка и станцията на метрото - дано го обясних сравнително ясно, не зная № на блока

Благодаря ти много!
  bouquet

# 168
  • София
http://call.sofia.bg/

Цитат
Добре дошли в електронната страница на Контактния център на Столична община
Тук можете да подавате сигнали от неспешен характер, писма, жалби, заявления за достъп до обществена информация, предложения за развитието на общината, сигнали за корупция, както и да получите информация за дейността на Столичната общинска администрация. Указания за ползване на сайта можете да получите в меню „Помощ”
За други контакти с Центъра:  0700 17 310

Има карта и се указва къде и какъв точно е проблемът.

Мернах кърмене да се дискутира - препоръчвам събитията на Ла Лече Лига София (https://www.facebook.com/lllsf) още от бременността.   Peace

# 169
  • 1st floor
Китайската храна в Мега Мол не става. Sick А Нова Луна все се каня да пробвам и всеки път ме спира гнусливостта ми. Mr. Green Иначе съм фенка на китайската храна, но ям мноооогооо рядко.

Манията ще я отварят ли някога или край? newsm78

# 170
Maй повече няма да отворят Манията. На сайта им не фигурира този магазин.

# 171
аз на нова луна само от ориза ям. Спагетите им плуват в мазнина и от 2 хапки ти става ужасно тежко. И те са си заведение за храна за вкъщи определено.

# 172
  • Beyond the stars

А Зиг Заг в този ред на мисли ?  Mr. Green

# 173

А Зиг Заг в този ред на мисли ?  Mr. Green

За жалост не....пак трябва да се ходи в Дружба и на Пиротска....толкова ми бе удобно, намирала съм уникални неща там.

# 174
  • София
От Нова луна ние ядем ориз със зеленчуци и пиле с ананас, много добре ги правят и двете  Peace, мисля че и всичките вариации на пиле с нещо са ок. В мола китайското е безумно солено и на безумни цени, хич не ми хареса, а и порцийка, която даже не ми стига да се наям, излезе 10лв.  Crazy

# 175
Във ВУ на спирката на 108 правят разпродажба на лятното. Повечето неща са 3 броя за 2 - 3 лева - тениски, дамски ризи, поли, дънки. С ровене и мерене може да се открие нещо.
Имаше  и чанти на 2 лв бройката, но бяха скапани.

# 176

Казаха, че септември пак отварят, но на друго място, още не знаеха къде обаче.

# 177

Казаха, че септември пак отварят, но на друго място, още не знаеха къде обаче.

О, това би било супер. Нямаше инфо на сайта им, ще очаквам, макар да предпочитам Зиг-Заг.

# 178
Аз от Манията намирах много нови неща с етикети. В Зиг Заг само веднъж съм влизала, но явно съм нацелила преди зареждане, защото нямаше нищо, а детското направо си бяха парцали.
За това, че отварят септември ми казаха продавачките, попитах ги последния ден преди затварянето, дано не са променили намеренията си...

# 179
Аз пък в Мания все отивах явно преди да заредят. А сега последно бях в Мъпет, взех си Луи Вютон чанта за 13 лева, подозрително оригинална изглеждаше  Joy

Общи условия

Активация на акаунт