ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 181

• 31 255
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • близо до брега на морето
Рени Hug Бойче Hugабла гледа епси заради кардото Embarassedкат ми е слабост Heart Eyes

# 16
Привет на цялото ято Hug Hug Hug
Добре дошла на Елия и от мен Hug
Яко пишете и ви отървам края Embarassed
Мерси за новата тема,новините около любимото ми кардо-ама ми е чок татлъ бе Wink
Добре заварила, лудетинке  Hug
А за писането...то мен ме задължиха, че иначе ще ме изкъшкат   Joy

Тук все едно е с диадемка  Party Party Party

# 17
Ани благодаря за всичко.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
От прясно набраните Чачеци:

Колкото повече толкова по-добре......................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Бойче  Hug Hug Hug Hug Hug от един двор сме крали ЧаЧеци къз. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001Крадли вика..................... Crossing Arms Човека е напраЙл тва селфи за нас бе....................... Party Party Party Party Party Party Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Бойче аз го крадох иначе с позволение сал шорти ми дават. Crossing Arms

# 18

Колкото повече толкова по-добре......................... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Бойче  Hug Hug Hug Hug Hug от един двор сме крали ЧаЧеци къз. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001Крадли вика..................... Crossing Arms Човека е напраЙл тва селфи за нас бе....................... Party Party Party Party Party Party Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahahaТя ся я нЕма бе.....................да дишаме спокойно.............. Wink Wink Wink WinkИ водата от басейна е позволена................ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 19
  • София
"Вземи ме, лодкарю, в своята ладия лека..."  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може и ДжадЪ на Джулая  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 20
Мерси за новата тема,новините около любимото ми кардо-ама ми е чок татлъ бе Wink

Ма той май наистина е................ Thinking И тихо моля те....................... Praynig Praynig Praynig Praynigщот пак ще го пратят на грешния бряг.................. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Пречат му буклите яяяяяяяяяяяяяя.................. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 21

hahaha hahaha hahaha hahahaТя ся я нЕма бе.....................да дишаме спокойно.............. Wink Wink Wink WinkИ водата от басейна е позволена................ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Давай да вдишваме тогава дълбоко: Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 22
 Привет, девойки!  Добре съм ви заварила в новата тема  Hug Hug Hug

Ани,  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Любимите моменти на Вики и Рени са страхотни!  И на мен са ми любими  Peace

Благодаря ви, момичета!  Hug Hug Hug

Моите чичеци не са от свежите ,но са  носталгично неувяхващи   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 21:02 от daniela.qnkova

# 23
 Hug Hug Hug интервюто за Астана в оригинал  Hug Hug Hug
сега ще видим на кой баща му е от Булгаристан и кой ще се снима в Казахстан.  hahaha hahaha hahaha

# 24
  • Яко в Матрицата...
сега ще видим на кой баща му е от Булгаристан и кой ще се снима в Казахстан.  hahaha hahaha hahaha

Ама са го орязали hahaha hahaha hahaha

# 25

Peace да. сега го слушам  Joy Joy говори за Яман - описва историята му от бедния квартал до Алтънкой и писането на музика. Както и за Ахмед Онур.  Peace
и което е много важно:
Работата, която работя няма край. Нито ще свършат героите във филмите и серилите, нито аз ще спра след всяка работа да казвам: да дойде още една работа, да дойде още една работа. Нито ще бъда щастлив, ако не работя.
Иска да играе различни герои. Предните му три персонажа не си приличали, така и този във филма ще е различен. Ще бъде история, която не е експлоатирана много е индустрията.  Peace Може да е играно подобно нещо 1-2 пъти само в света, а в Турция изобщо.  Peace

Много ми хареса това.  Peace Радвам се, че мисли така Чачо.  Peace

# 26
  • Яко в Матрицата...
Аз пък само го зяпам и гласът му като музика Crazy Crazy Crazy, ама от тела малко ми е странен...

# 27

Ма той май наистина е................ Thinking И тихо моля те....................... Praynig Praynig Praynig Praynigщот пак ще го пратят на грешния бряг.................. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Пречат му буклите яяяяяяяяяяяяяя.................. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Бойче, никой не им се връзва на схемата...надяват се да намалеят фенките и остане повече за тях, ама тц Naughty
А и с тая белуга не се знае до къде се е стигнало....няма да види Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 28
Hug Hug Hug интервюто за Астана в оригинал  Hug Hug Hug
сега ще видим на кой баща му е от Булгаристан и кой ще се снима в Казахстан.  hahaha hahaha hahaha

Peace да. сега го слушам  Joy Joy говори за Яман - описва историята му от бедния квартал до Алтънкой и писането на музика. Както и за Ахмед Онур.  Peace
и което е много важно:
Работата, която работя няма край. Нито ще свършат героите във филмите и серилите, нито аз ще спра след всяка работа да казвам: да дойде още една работа, да дойде още една работа. Нито ще бъда щастлив, ако не работя.
Иска да играе различни герои. Предните му три персонажа не си приличали, така и този във филма ще е различен. Ще бъде история, която не е експлоатирана много е индустрията.  Peace Може да е играно подобно нещо 1-2 пъти само в света, а в Турция изобщо.  Peace

Много ми хареса това.  Peace Радвам се, че мисли така Чачо.  Peace

Ании,  Hug Hug Hug благодаря ,мило   bouquet   bouquet   bouquet  И ние искаме да го видим в нови, различни роли  Peace

# 29

Бойче, никой не им се връзва на схемата...надяват се да намалеят фенките и остане повече за тях, ама тц Naughty
А и с тая белуга не се знае до къде се е стигнало....няма да види Joy Joy Joy
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз пък само го зяпам и гласът му като музика Crazy Crazy Crazy, ама от тела малко ми е странен...

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и аз го зяпах и слушах  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт