ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 181

• 31 398
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Яко в Матрицата...
Ама и аз до 66 серия останах с впечатлението,че  е момче  Joy Ама там не спряха да го наричат,момичето ми,сладката ми бре викам толкова ли съм зле да не разбера до сега,че  е момиче това куче  Mr. Green Mr. Green Joy

Сафъри си е Сафъри - момче, момиче или само то Joy Joy Joy

# 241
Ама и аз до 66 серия останах с впечатлението,че  е момче  Joy Ама там не спряха да го наричат,момичето ми,сладката ми бре викам толкова ли съм зле да не разбера до сега,че  е момиче това куче  Mr. Green Mr. Green Joy

Сафъри си е Сафъри - момче, момиче или само то Joy Joy Joy
hahaha Joy Така е да  Joy
Ако си вземем куче някой ден,тей ще го кръстя  Joy ама не знам как е по-правилно да му казваме СафЪри или СафАри  Mr. Green Mr. Green

# 242
  • Яко в Матрицата...

# 243
  • близо до брега на морето
Готиния ми той Heart Eyes.Аз си подкарах тия с бг аудио-свикнах им даже Laughing

# 244
  • Яко в Матрицата...
Готиния ми той Heart Eyes.Аз си подкарах тия с бг аудио-свикнах им даже Laughing

Hug Hug Hug Hug  Стархотен е! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Абе явно само аз ще се цепя от колектива и няма да го гледам по бТВ, първи епизод ми бе достатъчен Joy Joy Joy Joy

# 245
Здравейте и от мен, птици!  Hug Hug Hug Hug Hug
Разлетели сте се - кой на изток, кой на юг - отлитате, долитате - ама така е през лятото! smile3535 smile3535 И аз от днес съм в отпуск  newsm44 newsm44 newsm44 и се надявам по-често да кацам при вас, че досега все по нощите!
Снощи гледах и аз серията с дублаж  Sick брррррр,  Stopама поне пък докато слушаме репликите, спокойно можем да се взираме в мимиките, жестовете, израженията на наШте любимци. Peace Тоя 1 еп. съм го гледала сигурно към 20 пъти, обаче още 200 да го гледам - няма да ми омръзне, та ако ще и ням да е!!! Joy Joy Joy Joy И все повече ми харесва играта на всички! Сигурно съм пернала?! Thinking Joy Joy Joy Та и аз ще гледам и с дублаж, а и пак мисля да си го превъртя със субовете. Mr. Green
Да ви питам, че може да съм пропуснала - кой епизод последно е качен в торентите? newsm78

И този барабанист нашият ли е?  newsm78

# 246
# 247
# 248
# 249

Абе явно само аз ще се цепя от колектива и няма да го гледам по бТВ, първи епизод ми бе достатъчен Joy Joy Joy Joy

нЕма си сама - и Ани се цепи  Mr. Green ама после колектива ще ви....  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 250
  • Яко в Матрицата...

нЕма си сама - и Ани се цепи  Mr. Green ама после колектива ще ви....  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Вярно и Ани Heart Eyes Heart Eyes не искаше... Емииии... ние ще си конушваме тука двенките за новия филм и брадатото дизи Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

# 251
# 252

Вярно и Ани Heart Eyes Heart Eyes не искаше... Емииии... ние ще си конушваме тука двенките за новия филм и брадатото дизи Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

без джадЪ ли бе?  hahaha hahaha hahaha надявайте се  hahaha hahaha hahaha

# 253
# 254
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

без джадЪ ли бе?  hahaha hahaha hahaha надявайте се  hahaha hahaha hahaha

ooooh! ooooh! ooooh! Тъкмо се зарадвах Mr. Green Joy Joy Joy Joy

love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт