ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 181

• 31 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
www.ucankus.com/detay/139440/cagatay-ulusoy-u-cildirtan-ask-habe … i-ilk-kez-konustu

Ядосват ни момчето ,яяя   Angry  срам нямат  Grinning  Коя ли не му закачиха на яката  hahaha  Ама този път и той да каже нещо (ако е казал,де)  hahaha

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 16:11 от daniela.qnkova

# 481
Вени, благодаря!  Hug Подписът ми създава настроение! И вече много ми се ходи на моренцееее, но скоро няма да е,   Whistling тръстиката не е свършила!
Бойче, умори ме от смях с това разстройство...... Joy
Да си призная,че ми се иска да го видя в ролята на гадняра /Крачо няма стигане... Mr. Green/, защото любовта му приляга като ръкавица, ама дали ще се справи с различен образ.... Thinking
Видяхме го, че може да бъде зъл и да гледа страшно  Mr. Green Mr. Green Но и аз съм любопитна да го видя в отрицателна роля.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 482

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Вени, благодаря!  Hug Подписът ми създава настроение! И вече много ми се ходи на моренцееее, но скоро няма да е,   Whistling тръстиката не е свършила!
Бойче, умори ме от смях с това разстройство...... Joy
Да си призная,че ми се иска да го видя в ролята на гадняра /Крачо няма стигане... Mr. Green/, защото любовта му приляга като ръкавица, ама дали ще се справи с различен образ.... Thinking
Видяхме го, че може да бъде зъл и да гледа страшно  Mr. Green Mr. Green Но и аз съм любопитна да го видя в отрицателна роля.  Laughing Laughing Laughing Laughing

+1    smile3521

# 483
# 484
Ей този момент много го обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 485
  • Яко в Матрицата...
www.ucankus.com/detay/139440/cagatay-ulusoy-u-cildirtan-ask-habe … i-ilk-kez-konustu

Ядосват ни момчето ,яяя   Angry  срам нямат  Grinning  Коя ли не му закачиха на яката  hahaha  Ама този път и той да каже нещо (ако е казал,де)  hahaha

Вай... тук пише, че новият филм ще е романтична комедия, ха дано Party Party Party

По птичата телевизия в 21ч. ще видим репортаж след втората среща с Лейля, ще чуем какво е казал Ча за Йозге и колко серт е бил Mr. Green hahaha

# 486

Вай... тук пише, че новият филм ще е романтична комедия, ха дано Party Party Party

По птичата телевизия в 21ч. ще видим репортаж след втората среща с Лейля, ще чуем какво е казал Ча за Йозге и колко серт е бил Mr. Green hahaha

smile3508 smile3508 smile3508

Ядосаха гооооо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 487
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

smile3508 smile3508 smile3508

Ядосаха гооооо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Като го знам колко е любезен... а дано да е сбръчил вежди, ама надали... Rolling Eyes

# 488
# 489
# 490

Нямало Джаан Ърмак да е сценарист на филма.  Peace

# 491
# 492

Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter

Много забавни бяха тези моменти с играта - момичетата през цялото време  дирижираха събитията,но накараха момчетата да си мислят,че те са водещите .Това женската мъдрост и остроумие са  велика сила  Peace  

# 493
# 494

Общи условия

Активация на акаунт