L’Erbolario парфюмерия и козметика 2

• 15 814
  • 91
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря ви, момичета!  bouquet
Май си оставам на разни бебешки душ гелове.

goddess - и аз така  Mr. Green Сега ползвам един на Mixa с много деликатен и невероятен аромат на бадем  Crazy
Разбира се, това не означава, че няма да тествам сапуните на L’Erbolario някой ден - убедил съм се в качеството на техните продукти и вярвам, че сапуните им също са добри.

Използвам случая, че темата е вдигната, да споделя пресни впечателиня от новия ми парфюм - Regine dei Prati / Олмария – Кралица на полята  Crazy
Скрит текст:

Много свеж и естествен аромат на зелена поляна  Crazy Бях го тествал преди време, но това беше в студени дни и не успях да го усетя така добре... Сега, в жегите, той ме плани напълно - много свеж, зелен, тревист, като липсата на цитруси прави старта му по-мек и семпъл. Но най-грабващото в него е, че по някакъв магичен начин успява да ме пренесе мигновенно на някоя тучна, огряна от слънце поляна, точно както в детските ми спомени  Simple Smile

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 22:23 от Deetron

# 46
  • София
... В момента съм СУПЕР ДОВОЛНА от флуида за целулит - мисля, че за пръв път виждам ефект от продукт за мазане. ...
Каква му е цената на този серум?И като аромат как е?Омръзна ми от гадно миришещи антицелулитни продукти.

+ 1  Peace Но май не всички виждат този ефект Simple Smile

# 47
Благодаря ви, момичета!  bouquet
Май си оставам на разни бебешки душ гелове.

goddess - и аз така  Mr. Green Сега ползвам един на Mixa с много деликатен и невероятен аромат на бадем  Crazy
Разбира се, това не означава, че няма да тествам сапуните на L’Erbolario някой ден - убедил съм се в качеството на техните продукти и вярвам, че сапуните им също са добри.

Използвам случая, че темата е вдигната, да споделя пресни впечателиня от новия ми парфюм - Regine dei Prati / Олмария – Кралица на полята  Crazy
Скрит текст:

Много свеж и естествен аромат на зелена поляна  Crazy Бях го тествал преди време, но това беше в студени дни и не успях да го усетя така добре... Сега, в жегите, той ме плани напълно - много свеж, зелен, тревист, като липсата на цитруси прави старта му по-мек и семпъл. Но най-грабващото в него е, че по някакъв магичен начин успява да ме пренесе мигновенно на някоя тучна, огряна от слънце поляна, точно както в детските ми спомени  Simple Smile
Бързо кажи кой е този Mixa  с бадем?

Относно Кралицата на поляните и аз не се впечатлих в хладното, но като се затопли и на мен ми допадна много, въпреки че още не съм го придобила. Някак хем невинен, хем присъствен.

# 48
... В момента съм СУПЕР ДОВОЛНА от флуида за целулит - мисля, че за пръв път виждам ефект от продукт за мазане. ...
Каква му е цената на този серум?И като аромат как е?Омръзна ми от гадно миришещи антицелулитни продукти.

+ 1  Peace Но май не всички виждат този ефект Simple Smile

Ами цената му е 49 лв., но с карта за отстъпка излиза 39. Миризмата му не е особено приятна, но не е дразнеща (според мен). Мирише докато се мажеш и после доста бързо изчезва. Сега не знам, на някой може да му е наистина неприятна, но в сравнение с други антицелулитни, които съм ползвала, е доста по-деликатно миришещ Simple Smile

За ефекта - само със серуми и мазила никога не става. Аз пия доста вода, движа се, обикновено тренирам усилено, но от 2 месеца съм спряла, така че ефектът от флуида не е по време на тренировки. Предполагам зависи и в каква фаза е целулита, който има човек. Моят не е супер напреднал, но си се вижда. Мисля, че в съчетание с масажи (каквито почвам) ще има още по-осезаеми резултати. Прави кожата наистина по-гладка на пипане и на по леко засегнатите места по-бързо се отчита прогрес. За по-тегавите - повече време. Опаковката не е голяма, но според мен е икономичен - аз си мажа дупето и бедрата целите, всеки ден по веднъж след баня и вече 1 месец не е свършил, усещам го като да е на половина.

# 49
  • София
Благодаря за подробното описание!
 Определено не става само с мазила,то си е нещо допълващо към храненето,приемът на течности,спорта ... комплксно е;)

# 50
  • Варна
Здравейте, моя позната си беше взела парфюма с три рози и ароматът много ми допадна. На шишенцето отзад обаче пишеше в състава само трите вида рози, а опаковката беше изхвърлила вече . Интересува ме пълният състав на парфюмите им, защото си търся някакъв по-натурален. Това изобщо натурална козметика ли се води или само част от продуктите им са с такъв произход ?

# 51
Здравейте, моя позната си беше взела парфюма с три рози и ароматът много ми допадна. На шишенцето отзад обаче пишеше в състава само трите вида рози, а опаковката беше изхвърлила вече . Интересува ме пълният състав на парфюмите им, защото си търся някакъв по-натурален. Това изобщо натурална козметика ли се води или само част от продуктите им са с такъв произход ?
Натурална е козметиката им и парфюмите им ги водят натурални доколкото съм чела,може би и зареди това не са много трайни,момичетата тук казват максимум 3-5 часа нещо такова.Виж тук освен роза какво съдържа http://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/3-Rosa-14003.html и тук виж http://www.erbolario.com/it/prodotti/acqua-di-profumo-50-ml-3-rosa/ ,дай превод на страницата,не са тествани върху животни,дерматологично тествани и т.н.Аз също харесвам този аромат и хортензията е много хубава   bouquet

# 52
  • Варна
Да и аз на тези места гледах ама някак си все ми се струва, че това са само ароматните съставки, а не пълният състав на продукта. Иначе за трайността да - около 3-4 часа беше . И все пак ако това са му съставките бих дала 50лв за парфюм, който трае 4 часа ..

# 53
  • София
Didi_Bidi - Мисля, че L`Erbolario предлага натурални парфюми, така че това ти притеснение не би трябва да те мъчи повече.
Колкото до трайността на парфюми те им - тук трябва да се разгледа по отделно шлейф и трайност.
Някои от ароматите им са едновременно силни, както като трайност, така и като шлейф. Други имат трайност, но шфлейфа им затихва с всеки изминт час...

Тази вечер, тествах например Regine dei Prati - трайността й върху моята кожа минава 7 часа-в момента продължава да мирише стабилно и след 7-мия час, а шлейфа бе силен в първите 2-3 часа, после аромата се приближава до кожата.

Специално 3 Rosa го нямам, но спомените ми са, че е чудесен есенен аромат, който по-скоро намирам за подправъчно-изчистен, отколкото като нещо свързано с тежка соц роза...

# 54
  • Варна
Благодаря ви момичета, само че една мила дама от форума ми даде пълния състав на парфюмите им и няма много натурални неща. Не е чак самолетно гориво като повечето парфюми, но се доближава доста. Продължавам с търсенето. Благодаря ви   bouquet

# 55
  • София
Didi_Bidi - явно търсиш натурална парфюмерия с био съставки, добити по екологично чист път и съответно с някакъв читав сертификат от типа на Ecocert...

Хрумват ми 3 марки, които мисля, че биха се вписали в твоите очаквания - Sharini, Acorelle и Cattier.
За жалост, с парфюмите на Sharini в София нещо се случи и изчезнаха, но подозирам, че може да се намерят тук там - виждам, че био магазин в гр.Добрич ги предлага все още. Предполагам , че френският производител изпраща до България, а имат и пробички на всичикте техни 8 парфюма, така че ако проявяваш желание, Sharini дава тази възможност. На мен доста ми допаднаха техните парфюми, особено Musc d'hibiscus.

Acorelle са по-достъпни и като цена, и като възможност за тест - имах шанса преди време да пробвам няколко и ми се сториха много приятни - леки и ефирни.

Cattier не съм тествал, като няколко пъти си правих такива планове, но така и не успях да стигна до магазина за тест. Надявам се да поправя този пропуск  Simple Smile

# 56
  • Варна
Deetron благодаря ти! Купих си преди време спрей за тяло на Acorelle и сега си седи в шкафа, защото ми пари и щипе на кожата, а и трайността му е около 10 мин. Благодаря ви за отзивчивостта, няма да спамя повече темата, че все пак е за L’Erbolario, а не за мойте натурални парфюми  Hug

# 57
Имате ли представа кога ще почне да се предлага Gelsomino Indiano по нашите магазини? Най-накрая жасминов аромат. Heart Eyes

# 58
  • Варна
Имам боди крем подарък от тях. Станаха ми интересни. Скоро отивам в магазина Simple Smile

# 59
  • София
Ерболарио не предлагат мицеларни води, нали?

Общи условия

Активация на акаунт