Изпитани сайтове за парфюми-8

• 132 170
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Coty е един от най-големите производители на парфюми и козметика  Peace

# 166
Здравейте, много харесах Paco Rabanne Olympea , но в нито един от сайтовете ензо, парфюми шоп, парфюм бг не го намирам, само тях съм ползвала.. От къде да поръчам? Благодаря предварително!   bouquet

# 167
Няма го още по сайтове защото парфюма е нов. Само в магазините засега. Peace

# 168
Здравейте! От доста време си търся Mediterranean Breeze на Elizabeth Arden по всевъзмозни сайтове, но в повечето го няма. Намерих го тук (http://www.buymore.bg/27846-damski-parfium-elizabeth-arden-medit … beth%20arden%20me) , но нещо не ми вдъхва доверие. Имате ли информация по въпроса?

# 169
Здравейте. поръчах си Burrberry the Beat от fragrances.bg тестер. като пристигна веднага го проверих в гепир, но не излиза нищо. На други случвало ли им се да не излиза никаква информация като въведете баркода?

# 170
  • София
Случва се, да - може да не е качена информацията за даден продукт, пише, че отнема до 3 месеца понякога, отделно, че не за всеки артикул може да се намери информация поради local data restrictions. Това прочетох съвсем наскоро.

Dottt, при въвеждането на кодове в GEPIR забелязах, че ако се използва Ентер бутона на клавиатурата, може да не излязат резултати, затова ползвай само Search бутона на самата страница, както съм писала по-назад.

Писала си, че парфюмът е закупен от сайта на Венера, тук има само позитивни отзиви и по принцип мисля, че няма как точно оттам да е пратен проблемен артикул.

Моята препоръка е да се преценяват/сравняват първо ароматът + флаконът и кутията; баркод проверката е популярна сред потребителите и има много сайтове, в които може да се направи, но в крайна сметка точно (фалшиво) копие на истински баркод не е много трудно да се изработи от производителите на ментета.  Peace

# 171
Точно  го е казала klodilia  имам 2 ментака преди години ги бях взел  от сайт за по 20 лв парфюма .Кутията оригинална всичко на нея си пише въведох баркода и  излезна всичко - цялата информация , а говорим за ментак. Ароматът му седеше точно 20 минути , така че съм свидетел на тази практика с фалшивите баркодове  и ментаците .От fragrances.bg можеш да си сифурна ,че всичко е наред . Аз от ензо си взех един парфюм lali`que white  и на мен не ми излезна информацията .

# 172
  • София
Здравейте, много харесах Paco Rabanne Olympea , но в нито един от сайтовете ензо, парфюми шоп, парфюм бг не го намирам, само тях съм ползвала..
http://parfumi-shop.net/bg/ezine/show/paco-rabanne-olympea.php

# 173
  • До сърцето...
Поръчах парфюм от Енцо (нямаше го в другите магазини) в неделя вечерта и днес в 10.30 сутринта куриера беше на вратата. Така че, не винаги е бавна доставката. Явно е въпрос на късмет  Flutter

И комплименти за онлайн-магазина на Венера стил. Проверих бар кода, съответства. Доволна съм  Peace

# 174
Ако броим, че понеделник е работен ден и тогава са ти обработили поръчката, значи за ден си получил парфюма?
Ако е така, вероятно е бил на склад тук, което пък мен би ме притеснило - провери дали всичко е наред, защото нещата, които са тук, е по-вероятно да са били върнати от друг клиент.

# 175
  • До сърцето...
Проверих, всичко е наред. И с кода, и с целофана, и с парфюма (като аромат, познавам го добре). Трайността ще я пробвам утре Simple Smile

П.С. Объркала съм се - в събота съм го поръчала.

# 176
При мен парфюма пристигна след 5 дена мисля и мен ме притеснява ,че ако има върната поръчка може да ти дадат нея и не може да познаеш ,че е върната или отваряна което е доста гадно .Вие как мислите има ли е тази схема с върнати поръчки и т.н .

# 177
  • София
Аз пуснах поръчка в петък, получих я тази сутрин. Нямаше парфюми в нея, проверих кодовете на опаковката и съм ги ползвала преди продуктите, всичко е ок. Парфюми вече не смея да поръчвам обаче от сайтове, единствено от Венера и то рядко.

# 178
Аз нещо не мога да се оправя с тези кодове newsm78 Къде да ги въведа?

# 179
Предполагам за това става въпрос:
http://checkcosmetic.net/

И аз чакам аромати, дано всичко е ок, че доста залитнах с поръчката... Simple Smile Някой скоро да е поръчвал парфюм от Ивис? От тези без опаковките избрах аз пък да видим: http://www.ivis.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0%B8/%D … 0%B2%D0%BA%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт