Изпитани сайтове за парфюми-8

• 132 188
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Рядко купувам парфюми онлайн, предимно козметика . Поела съм си риска и си знам, просто за първи път и принципно имаше добри отзиви за сайта.
Та ще видим как ще се развият нещата , не съм се карала с хората .

# 301
  • София
И това с баркодовете е пълен майтап.

Много ясно!Ти трябва на пазара да продаваш или ромите,дето ходят с найловите торби по улиците и питат искаш ли парфюм, т.е. да си сигурен,че човека,който купува грам не му пука за качеството,за да не ментельосаш и баркода.В 10 сайта да проверяваш баркода все ще ти е верен  Peace

# 302
  • Варна
Хм, добре де тогава как въобще може да си сигурен кое е оригинал?  Особено, ако получиш нещо,  което не познаваш. Бар кодове,  срок на годност, друго какво? И всичко ли се имитира - Acqua di parma,  Xerjoff,  Creed...?
 newsm78

# 303
  • Бургас
То е ясно и затова не проверявам , но повечето са сигурни че щом всичко им е излязло с баркода и финито . От чисто любопитство проверих как става номера и какво толкова излиза и затова написах че е пълен майтап, понеже знам от близки че това е супер лесно с баркода .
Както и да е , доверих се на моя нос , а не на това какво показват сайтовете посочени в предните страници . Но ментето наистина е много добро, аромата не беше купен на сляпо. Просто реших да си спестя ходенето до мола и някой лев, както повечето Simple Smile  Peace

# 304
  • Варна
deadly_vesy, а възможно ли е производствата да са от различни години,  както сега казват, че има много реформулировки и много аромати се разминават през годините?  Peace

# 305
И всичко ли се имитира - Acqua di parma,  Xerjoff,  Creed...?
 newsm78

не, разбира се!   Peace
някои марки им е съвестно да ги имитират и за това ги пропускат
някъде из файловете на компютъра имам официалне списък на неимитираните марки - когато го намеря, ще го пусна тук

# 306
  • Бургас
Не е толкова стар аромат 2013 - 14 мисля , през година 2 да сменят . А му се направи хубава щателна проверка където трябва .
Всичко си има своя първи път   Grinning , чудих се дали да споделя тук. Все пак бях писала , че  е читав , докато не минаха няколко часа и започнах да водя преговори с тях .
Но споделям моя опит със сайта като за първи път . Разбира се това че при мен така се е случило, не значи че при всички ще е така . Защото ето има си доволни от сайта, късмет просто.

# 307
  • BG-DE
И всичко ли се имитира - Acqua di parma,  Xerjoff,  Creed...?
 newsm78

не, разбира се!   Peace
някои марки им е съвестно да ги имитират и за това ги пропускат
някъде из файловете на компютъра имам официалне списък на неимитираните марки - когато го намеря, ще го пусна тук

О, това е много интересно, но сигурен ли е източникът  newsm78 защото преди броени дни моя позната се завърна (за пореден път) от Дубай и както и преди ми е казвала, а и показвала, там има ментета с ПЕРФЕКТНО качество на абсолютно всичко, от Ревлон до нишовите Creed, The Different company and etc., ако не се лъжа нещо като same same им казват и действително, с очите си съм виждала и с нос душила  Grinning, направо неразличими, а цените са без коментар. Предлагат и комплекти и каквото си помислиш, откакто видях тези дубайски творения рязко престанах да пазарувам от интернет магазини, защото все нещо ме гложди, че плащам за такъв продукт, макар че качеството наистина е уникално. Сравнявала съм купен от Бюти зоун Инсоленс със същия same same продукт, е наистина е same  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 16:39 от Menerva

# 308
пошегувах се  Wink

# 309
  • BG-DE
E- е, не е хубаво така, някои по-прости хорица се обнадеждихме (да ни се чудиш на акъла  Simple SmileHug  Joy

# 310
аз се зачудих на въпроса дали всичко се имитира Joy

с най-доби чувства  Hug

# 311
# 312
поръчах от споменатия от deadly_vesi сайт парфюм за подарък на едно момиче ,
/ а майката на момичето работи в Еверет/ ,
оказа се , че на него има лепенка на вносителя  Еверет , която е менте - такава лепенка те никога не са имали , техните са холограмни , а тази беше обикновена , с името и адреса на Еверет ,
много, много  неудобно ми стана

уж сайт вдъхващ доверие , другите и това не правят ...

# 313
Страхотно след тези случки още един уж редовен сайт изгуби клиентите си, които така или иначе се опитва да прави на балами.

# 314
Мен ме изгубиха. Тъкмо си бях харесала нещо от там и бях решила да го тествам. Явно само се е водел сигурен.

Общи условия

Активация на акаунт