Изпитани сайтове за парфюми-8

• 131 167
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Значи вероятно е менте. Peace

# 346
Търся мнение откъде да купя My Insolence на Guerlan - някой да го е поръчвал онлайн и да има отзиви?

# 347
  • София
Значи вероятно е менте. Peace
Да, предполагам. Неприятното е, че уж вярвах на конкорд..купувала съм парфюми и от реалния им магазин на Заимов. В случая с Трезор, при 70 лв за 30 мл, човек някак очаква да не е менте  Rolling Eyes

# 348
Търся мнение откъде да купя My Insolence на Guerlan - някой да го е поръчвал онлайн и да има отзиви?

моят последен е от парфимо от преди около месец, трета бутилка ми е, читав е
избрах 50 мл. тестер

Класик на Готие по принцип е без капачка ако помня правилно

# 349
  • Бургас
Илли писах им,
Ако ми отговорят ще споделя . Интересно ми е друго, след като прочетох че има и други не доволни от Венера К. защо не са писали до Еверет, или са?
Другото което ме притеснява ако кажат ДА, но пък най- лесното е да вземеш стикера от оригиналния парфюм и да го залепиш , това го може и 3 годишната ми племеница .

# 350
Малко инфо - от Шисейдо казаха, че разпространяват само в търговсата мрежа /А Еверет са вносителите на марката/.
Скрит текст:
"Продуктите в он-лайн пространството са често с неясен произход и качество и ние не носим отговорност за тях."

# 351
  • Варна
И аз имам тестер от парфимо , доволна съм Peace

# 352
Благодаря ви, значи parfimo ще да е!

# 353
  • Бургас
Да Еверет са вносители и ми отговориха на мейла. Общо взето са наясно имали са и други сигнали за Венера. Разбира се някоя от нас трябва да се жертва предполагам да им изпрати аромата и да проверят , иначе можеш да си се оплакваш колкото искаш .
Та до там за мен със сигурния сайт . Едните се кълнат в другите  другите знаят за това и ... нямам думи  Laughing

# 354
А не подозираш, ли, че тези, които знаят, може да играят в комбина с тези ,които се кълнат? Не обвинявам никого, но си разсъждавам по въпроса. Изгоден бизнес е, защо не, у нас всичко може. Най-вече да ни правят на глупаци.

# 355
Аз пък мисля, че Еверет си постъпват както трябва - достатъчно е да влезеш в сайта и да видиш обектите, в които се предлага дадената марка, която те внасят. Явно се вижда, че обектът (физическият магазин) на Венера не се зарежда
http://www.everet-group.com/bu/Magazini/

# 356
и аз не знам как Еверет могат да спрат разпространението на ментета чрез сайтове
предполагам, че ако имаше някакъв адекватен механизъм, нямаше да съществува текущата тема  Grinning
не съм пазарувала от Венера, но заради темата също бях с впечатлението, че е читав сайта

# 357
  • Бургас
Като една българка много неща ми минават през главата за комбина и т.н. но само главоболие докарват .
Просто им писах "да си знаят" не очаквам чудеса , та тръгнат към Венера . Не да спират ментета ,а ментета със техните стикери , да знаят че си има . Това на този етап няма как да се ограничи .
Ем читав читав колко да е читав  Laughing Wink

# 358
Веси, за мен постъпваш правилно - най-малкото хората тук ще знаят, че щом веднъж са шитнали менте, 100% ще повторят; ако си държаха на името, нямаше да допуснат подобна измама нито веднъж  Grinning

# 359
  • Бургас
Така е bubanka , а не да ми говорят по телефона като някоя секта и да не ми дадат думата  Naughty
Затова и давам информация , която си е потвърдена , а не празни приказки .
Това беше първия ми опит с менте парфюм , дано е за последно . Много ме удрят с тези транспортни разходи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт