Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 506
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Да ви се оплача - днес издирвах автобронзанта на SunDance за тяло и навсякъде е изчерпан - в магазина на DM на Славейков и в подлеза на НДК  Sad В Лили и Ремедиум предлагат само бронзанти на Лорела, който съм използвала преди и не бях очарована.

# 91
Hrispa76, явно си е до човек. Аз по принцип не се потя, но и не харесвам рол-они. И все пак в големите жеги ми действа супер - дори да се поизпотя няма никаква миризма.  Peace Аз, обаче, го ползвам само след баня, а през останалото време, когато не съм толкова чиста, използвам дезодорант на Нивеа, също без алуминий.  Wink

Нивеа имат дезодорант без алуминий  newsm78 кой е точно?

А относно камъка- той е само от алуминий, защо организма трябва да се пречисти от алуминия от другите дезодоранти, за да работи камъка??

# 92
  • Габрово

А относно камъка- той е само от алуминий, защо организма трябва да се пречисти от алуминия от другите дезодоранти, за да работи камъка??

Камъкът е от ammonium alum, а другите дезодоранти имат Aluminium chlorohydrate. Различни неща са. И аз си взех камък преди няколко седмици и тогава четох за тези неща.

При мен камъкът е идеален при температури под 30 градуса. В жегите последните дни минах на други продукти, защото не се чувствах особено комфортно.  Rolling Eyes

# 93
  • Germany
Скрит текст:
Hrispa76, явно си е до човек. Аз по принцип не се потя, но и не харесвам рол-они. И все пак в големите жеги ми действа супер - дори да се поизпотя няма никаква миризма.  Peace Аз, обаче, го ползвам само след баня, а през останалото време, когато не съм толкова чиста, използвам дезодорант на Нивеа, също без алуминий.  Wink

Нивеа имат дезодорант без алуминий  newsm78 кой е точно?

Ето този ползвам аз, но в ДМ имаше още 2 вида, ако не се лъжа.

Скрит текст:

# 94
 защо организма трябва да се пречисти от алуминия от другите дезодоранти, за да работи камъка??

[/quote]

Ще цитирам мнение на съфорумка. Мисля, че го е обяснила добре

Преди време бях писала, че този тип дезодорант при мен не работи, сиреч не предпазваше от вмирисване на потта. Установих каква е причината и реших да споделя.
Традиционните стикове са против изпотяване, като разчитат на Aluminum zirconium tetrachlorohydrex и разни грозни петролни продукти, които запушват порите. Ароматите пък маскират евентуалния неприятен мирис на пот. При нанасянето на дезодоранта се образува филм, който трябва да е водоустойчив и много трудно се отмива. Е, именно този слой пречи на камъка-дезодорант да влезе в контакт с кожата и да подейства. На мен ми бяха необходими 3-кратно мазане с душ гел и много търкане на мищниците, за да махна упоритите лепкави остатъци от стика против изпотяване.

Сега камъкът-дезодорант работи безотказно. Искрено съм впечатлена и благодаря, че ме провокирахте!

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 11:29 от Sladkishi

# 95
Което не означава, че "организмът трябва да се пречисти от алуминия" Shocked (как става това?!), а че просто трябва добре да се измият от подмишниците остатъците от другите дезодоранти против изпотяване, за да е чиста кожата и "камъкът" да въздейства пряко с нея. Crazy Ми, ако човек се къпе правилно, няма да има нужда от инструкции, мисля, ама де да знам.

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 12:06 от Бижy

# 96
Което не означава, че "организмът трябва да се пречисти от алуминия" Shocked (как става това?!), а че просто трябва добре да се измият от подмишниците остатъците от другите дезодоранти против изпотяване, за да е чиста кожата и "камъкът" да въздейства пряко с нея. Crazy Ми, ако човек се къпе правилно, няма да има нужда ит инструкции, мисля, ама де да знам.

Явно не съм се изразила правилно, като съм използвала думата изчисти. Затова цитирах мнение на съфорумка  Peace

И за да не говорим само за камъка. Купих си ББ крема на Балеа. Взех светлия цвят. Не ми харесва. Тъмен ми е и ставам на петна  ooooh! Исках поне за лятото да заменя фдт с бб или сс крем  ooooh!

# 97
защо организма трябва да се пречисти от алуминия от другите дезодоранти, за да работи камъка??

Ще цитирам мнение на съфорумка. Мисля, че го е обяснила добре

Преди време бях писала, че този тип дезодорант при мен не работи, сиреч не предпазваше от вмирисване на потта. Установих каква е причината и реших да споделя.
Традиционните стикове са против изпотяване, като разчитат на Aluminum zirconium tetrachlorohydrex и разни грозни петролни продукти, които запушват порите. Ароматите пък маскират евентуалния неприятен мирис на пот. При нанасянето на дезодоранта се образува филм, който трябва да е водоустойчив и много трудно се отмива. Е, именно този слой пречи на камъка-дезодорант да влезе в контакт с кожата и да подейства. На мен ми бяха необходими 3-кратно мазане с душ гел и много търкане на мищниците, за да махна упоритите лепкави остатъци от стика против изпотяване.

Сега камъкът-дезодорант работи безотказно. Искрено съм впечатлена и благодаря, че ме провокирахте!
[/quote]

Едно е да се пречисти организма, друго е просто да се изкъпеш преди да ползваш камъка Whistling
Благодаря все пак. Мисля да го пробвам в най- скоро време  Peace

# 98
Не ползвам продукти с алуминий, но за тези, които все още го правят - много е важно да ексфолирате и зоната под мишниците - така се премахват най-добре остатъците от него и кожата може да диша.

# 99

И аз не ползвам други рол-они, стикове и т.н. В друга тема беше коментирано, че организма трябва да се изчисти от натрупвания от другите стикове и тогава да се ползва камъка, за да бъде ефективен.
Ето ми го мнението. Написала съм "изчисти". Разбрах, че не съм се изразила достатъчно ясно, за да не стане пак объркване, цитирах друго мнение  Peace

# 100
Здравейте мами! Искам да Ви попитам, знаете ли дали този шампоан го има някъде по магазините ДМ в България? И ако ли не знаете ли сайт, от който мога да си го поръчам? Благодаря Ви много Simple Smile

# 101
Все пак кой е "този шампоан"? Crazy

# 102
  • Габрово
Цитат
Professional Tiefenreinigung Shampoo

Simple Smile

# 103
Здравейте мами! Искам да Ви попитам, знаете ли дали този шампоан го има някъде по магазините ДМ в България? И ако ли не знаете ли сайт, от който мога да си го поръчам? Благодаря Ви много Simple Smile

Balea е марка на ДМ, логично е да го има там. Никъде другаде не се продават, няма ги и онлайн.

# 104
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това всъщност е дълбокопочистващият шампоан на Балеа, който от няколко месеца липсва от магазините тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт