Balea, Alverde, Catrice, Essence - 20 (Козметика от ДМ и Лили)

• 107 635
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте момичета,да ви попитам за обсъжданите червила на Мейбълин много ли  блестят?Благодаря!

# 136
  • При децата ми
Момичета, ползвала ли някоя от вас комплекта за френски маникюр на "Essence"? Моля за отзиви? Може и за други марки да споделите, ако имате впечатления?

Само цитирам се, ако някой има впечатления, моля да сподели?

# 137
  • София
Момичета, които сте ползвали душ крема с кафе на Ив Роше, да сте срещали лосион за тяло с такъв аромат? Или самите Ив Роше дали имат?

# 138
  • Sofia
Момичета, някоя от вас пробва ли това олио за коса:

Прилича ли на финиш олиото на Лореал, например?

Мерси!   bouquet

# 139
Издирвам базата и топ лака от серията за гел-ефект (не тази с лампата, тези, които не се пекат). Някой има ли представа дали са ги спрели от производство? Никъде не ги намирам.

# 140
Здравейте момичета,да ви попитам за обсъжданите червила на Мейбълин много ли  блестят?Благодаря!
Не много, имат лек сатенен блясък като на балсам за устни. Нямат блестящи частици.

Съдържат колаген и придават малко по-плътен вид на устните. Харесвам ги, защото едновременно хидратират и издържат часове наред, като само блясъкът се губи, но не и интензитетът на цвета. След сваляне устните изобщо не са изсушени.

# 141
  • Sofia
Издирвам базата и топ лака от серията за гел-ефект (не тази с лампата, тези, които не се пекат). Някой има ли представа дали са ги спрели от производство? Никъде не ги намирам.

Днес ги видях в Лили в Сити Център-а  Peace

# 142
Аз си взех наскоро от този топ-лак от DM в подлеза на Софийския.

Като заговорихме за лакове, може ли някой да ми препоръча лак, който да става за френски маникюр, нещо такова:

Т.е. не съвсем прозрачен, а леко розов? Не съм много в час как се прави и ако можете да ми препоръчате конкретен нюанс или марка ще е просто идеално Embarassed

# 143
  • най-шареното място
Римен салон про, ако не бъркам името на лака, имат брит маникюр серия /бяла капачка/ с няколко тона - по бежаво, по-розово и все много светли прозрачни.

# 144
  • Germany
Меичка, аз позлвам flormar 319. На снимката долу е на 2 плътни пласта, затова изглежда по-покривен, но на един пласт не е.  Peace

Скрит текст:

# 145
  • София
Не много, имат лек сатенен блясък като на балсам за устни. Нямат блестящи частици.

Съдържат колаген и придават малко по-плътен вид на устните. Харесвам ги, защото едновременно хидратират и издържат часове наред, като само блясъкът се губи, но не и интензитетът на цвета. След сваляне устните изобщо не са изсушени.
  bouquetБлагодаря,ще се купува значи Grinning

# 146
За основа за френски маникюр ползвам Golden Rose Rich Color 66 или Miss Sporty - French Manicure 5.
Все още не съм открила перфектния.

Скрит текст:

# 147
Меичка , аз ползвам Flormar 396 - Soft Pink.Много хубаво се получава,от скоро го открих и съм много доволна  Flutter
Скрит текст:
- ето палитрата , тук можеш дацъкнеш на номера и да видиш цвета , понеже в нета не намирам снимка  Blush
А , ето една  Laughing

# 148

Провери в Дъглас  Peace.

# 149
Момичета, супер сте,  много благодаря за съветите за лакчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт