Слънце пече, много е добре! С януарче на море! (56)

• 78 759
  • 500
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, да ви се похваля - Маринка е приета архитектура. Много сме щастливи. Heart Eyes

Как сте всички? Какво правите през лятото?

# 361
  • sofia
Оооо, Еми, велико!
Побелавам й много успехи, нека това е началото на една успешна кариера!
Децата са на морето, на мен ми е мъчно и то много, но мъжа ми е прав, че няма смисъл да ги затворим в апартамента при полобение , че има възможност да прекарат лятото на възсух и на плажа. Ние чак на 11.08 ще ги водим на море. Тази година избрахме Албен( въпреки, че на мен хич не ми е любимо място, 2години пропуснахме, но тази година да видим как ще е )

# 362
  • София
Момичета, да ви се похваля - Маринка е приета архитектура. Много сме щастливи. Heart Eyes

Честито и много, много успехи! Браво!

# 363
  • София
Еми, браво на Маринка! Успех й желая в следването!

Люба, разбирам те мн добре как се чувстваш Hug, но за децата наистина е супер, че са волни цяло лято!
Кой хотел избрахте?

# 364
  • sofia
Какче, Мура избрахме този път, моя приятелка беше преди месец и са много доволни! Също ни дадоха добра цена, че ние сме много хора  Laughing

# 365
Емили, поздравления за Маринка. Дария и тя щяла да става архитект  Crazy до преди няколко месеца държеше на балеринка, но след като я заведох на един концерт, реши, че това е скучна работа.

Елч, какво става с говоренето на Нико? Кирил започна да проговаря 1 месец преди да навърши 3. За два месеца доста дръпна, но поне десетина звука му се губят. Дори и аз се затруднявам с половината му думи.

# 366
Благодаря ви, мили момичета!  Hug

# 367

Пу пу страхотно! Много успехи на Маринка!  Heart Eyes Heart Eyes

Моите нинджи са в Смолян един месец, после 1 месец при на съпругът ми родителите.
Началото на септември ще си ги вземем. Много ми е притеснено, дано всичко е наред. Crazy Crazy

# 368
еее, Емили, чудна новина! Да завърши успешно и винаги да се наслаждава на избраната от нея професия!

ние с Дара миналата седмица направихме първия си и надявам се последен престой в болница. Имаше съмнение за пневмония, оказаха се неоснователни, ноооо пътеката си е пътека затова изкарахме 4 дни в адска скука  Laughing Laughing Laughing като компенсация още на следващия ден бяхме в Гърция на море Simple Smile като се завърнахме, още вечерта пък Нико вдигна температура..40 градуса Sad оказа се ангина, та сега съм евакуирала Дара при наште, а аз гледам малкото киселче Simple Smile всъщност това е обичайната им серия, наречена "лятната отпуска на педиатъра"  Mr. Green Mr. Green Mr. Green нашите деца се разболявт два пъти годишно - по време на зимната и по време на лятната отпуска на педиатъра Simple Smile

шегата настрана, когато него го няма изпадам в див ужас. дотук сме посетили 8 различни лекари, всички до един супер некадърни. направо акълът ми не побира как хората си намират педиатри...

# 369
дейзи, забравих да ти отговоря - все така не говори Нико. т.е. по цял ден говори, но няма думи, освен съвсем прости като "мама", "кака", "кека" (което е "вода"), преди казваше и "ало", "айде" и др. обаче сега престана. все едно си има някакъв лимит от 5 думи и като се появи нова престава да казва някоя стара. дала съм му срок до 2 г. и го повличам по психолози и логопеди.

# 370
Еми, честито приемане! Дано винаги работи работата си с удоволствие.

Елч, защо се психясваш толкова? Деница до 2 годишна възраст казваше сигурно десетина думи и после изведнъж започна много лесно да включва нови и нови думи. Говори много правилно и в пъти по-правилно от Калоян. Калоян на 3г и половина се научи да казва правилно 'две', Деница вече го казва правилно.  Калоян също започна на 2 да говори повече, но пък изкл грешно.
Дара не проговори ли и тя по-късно? А и не са ли малки за логопед на 2г?

# 371
дара проговори на 2,5 г. според педиатъра можело да се очаква и нико да проговори по-късно. и нея на 2г. я водих на психолог. след консултацията с него се решава за логопед. има и занимания за по-малки

# 372
Много ви благодаря мили мои за чудесните пожелания.  Hug

На нас така постоянно ни говореха за Сами, че е малък за логопед, че ще се оправи и т.н. Колкото по - рано, по-добре. Ние така и не можем за разберем какъв е проблема при него. Все още има затруднения с някои думи, трудно разказва по-дълга случка например. Иначе знае страшно много неща, ресурсния учител, психолога и логопеда го бяха оценили много добре и не видяха проблем. Казаха че трябва да се продължи само с логопед. Но ето сега лятото-3 месеца ще минат в бездействие, защото няма логопед в градината.
Правим упражнения вкъщи, но не е същото, както да работи специалист с него.
Аз продължавам да си се тревожа.

Зайка, добре ще си изкарат децата, бъди спокойна.
Леле Елч, големи перипетии с боледуванията. Много неприятно.

# 373
  • Пазарджик
Привет и от мен
Не съм писала от цяла вечност, но нищо хубаво около мен. Аз съм в Америка от месец,майка ми почина.Моя мъж се прибра за да гледа децата,страшно ми липсват.На 1.08 си летя за Бг.Успях да убедя баща ми да дойде с мен за месец.Претиснявам се за него.

Еми много се радвам за Маринка,желая и много успехи!

# 374
Тути, приеми моите съболезнования Hug

Общи условия

Активация на акаунт