Не сме го взели още, новородено е, не може веднага да се вземе. То ще ни е второ куче по принцип, преди 15 години умря предишното.
Защо ме смяташ за "негодна" да отглеждам у дома куче? Защото не одобрявам наличието на бездомни животни ли? По една случайност имам роднина, работещ с природозащитна организация и знам много неща от кухнята.

Не знам, просто усещане. дано не съм права и кученцето да не завърши живота си на улицата.
Всички животинки си ги изглеждаме до края им, спокойно. Каквото вземе-гледаме го адекватно.
Защо ме търсиш? -морско свинче, заек и порче.
Преди това имахме котка 12 години, умря на 13-тата, по същото време догледахме и при нас умря и кучето.
ПП. Държа да кажа, че куче съм гледала в чужбина, и когато тук се наложи 3 години да догледаме старата кучка, защото беше и болна и финансово само ние можехме да поемем, бях в потрес именно от факта, че едвам излизахме, едва я опазвах, нахвърляха и се.

ППП. Боже, чак сега осмислям това. Аз съм против животните да са изхвърлени на улицата, против съм да има бездомни, как така моите ще завършат точно на улицата?