Звездни компромати – 252 част

• 66 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Berlin
Коя е тази? Някоя от многобройните роднини на Магърдич ли?

В нашата кооперация също имаме един собственик на Апт. с тази фамилия, навсякъде са.  Grinning

# 571
  • Вестерос
Закона си е закон. В момента е незаконно. Точка. А не когато ни е изгодно  Peace

# 572
  • До морето
Мисля,  че му е братовчедка и е ПР на фирмата му.

# 573
С това изявление само си затвърждавам мнението колко неприятни са от фамилията Халваджиан,и колко са арогантни

# 574

Ето, една "добра" майка..  Кифла и половина, позлваща детето си за аксесоар към снимките:

Толкова е пластмасова, че от ботокс и операции по лицето не може да изрази никаква емоция. И си личи колко й е къса косата, защото е по-светла.  hahaha

# 575
Скрит текст:

Сега "Господарите" дали ще дадат златен скункс на Жанчето  Rolling Eyes

Цитат
Ahavni Halvadjian
преди 8 часа ·
Целият /нормален/ свят декриминализира тревата. ОБаче у нас едни депутати, известни потребители на кока, я направиха опасен наркотик. С това и остана в историята тяхното депутатсване..Миро какъв беше? Севлиески..? В резулат сега младежи отиват в затвора! за притежание на малко повече марихуана. Години затвор за тях. И 4 години за убиец на дете на пътя! А! И новината на деня - рок-певица, имала в дома си марихуана. В заглавията "големи количества наркотик". Не думай! И реакциите.. Майко мила. Ужас и скандал, как може? През "Това е ПР щото никой не я знае". Като не я знаете, кво й дъвчете кокалите?! Наистина "марихуаната ли ви е крастата". Преди да ме наречете "наркоман" и "педрас" и да си ходя в Армения - не пуша, не ми харесва просто, Жена съм и няма да си ходя в Армения, щото /за добро и зло/ тук съм родена.
"...какво и дъвчете кокалите...", уважаема/ми Ahavni Halvadjian, е израз който се използва когато някой говори нещо лошо за умрял човек... Явно четете тук, та ще прочетете и това. Надявам се, че Жана все пак не е умряла.

# 576
Новата песен на Галена
Много слаба изглежда , а на снимки не изглежда така,   Thinking

# 577
Закона си е закон. В момента е незаконно. Точка. А не когато ни е изгодно  Peace
Точно.
Законът си е закон и пред него сме равни всички.
Днес го слушах Младен Маринов да обяснява, че било намерено цитирам: "тревообразно вещество, чиито вид все още се изяснява, тъй като резултатът от взетите проби не бил готов."
Колко време им отнема да установят това трева ли е или не е ?
Нали уж има полеви тестове за наркотични вещества?!
И при положение, че в дома ти съхраняваш определено количество трева, значи би трябвало да носиш наказателна отговорност.
Друг е въпросът, че и да е имало трева там, то тя не е иззета по законен начин (т.е без заповед за обиск и необходимите свидетели)   и при едно вероятно дело, то това доказателство би отпаднало.
Сега ми се струва, че хем МВР-то си замазват зле свършената работа, хем прикриват тази "биг рок стар".

# 578
Наистина, най- неприятният момент е, че основната публика/ фенове на Жана са малките момичета, подрастващите.
И аз съм от тези, които никога не са я харесвали. Има някакъв талант и до там. Но да си оставиш детето в чужда държава, да се запишеш в тиви формат и да оревеш медиите, колко ти липсва и искаш да сте заедно... Беше ми едва ли не гузно, че не й съчувствам, а сега за пореден път се убеждавам, че вътрешното ми "първо чувство" никога не ме е подвеждало.  Peace

# 579
  • DE
Жана била бг. рок стар  Joy Тази измислена натрапена, нелицеприятна, вресла  hahaha

# 580
  • Вестерос
Не е вярно, може и без заповед предварителна да се направи законно претърсване и изземване. Има си процедура как да се направи това.   Peace

# 581
Днес го слушах Младен Маринов да обяснява, че било намерено цитирам: "тревообразно вещество, чиито вид все още се изяснява, тъй като резултатът от взетите проби не бил готов."
Joy Joy Стига бе! Сигурно е сушен магданоз, а? Mr. Green

Може би Жана все пак се прецака като протеже на Господарите, че се наложи точно в Първо районно да търси защита, точно един ден, след като Господарите така изложиха точно Първо с някакъв антиполицейски репортаж. Whistling

Леле, докато пиша по ТВ-то върви една анимирана реклама на бисквитки Орео с някакъв вампир и потресаваща песничка. Тоя, дето е сътворил това безумие, явно е ухапан от вампир! Такава велика тъпня, не е истина ooooh! ooooh! ooooh!

# 582
Не е вярно, може и без заповед предварителна да се направи законно претърсване и изземване. Има си процедура.
Може. Peace
Наскоро се случи да правят обиск на едни комшии по този повод, та тогава се търсиха свидетели от полицията.
Нищо не намериха в къщата.
Обискът и цялата суматоха  бяха породени от това, че момчето им е било с приятели, които пушили трева и полицаите ги хванали.

# 583
  • Вестерос
Винаги има поемни лица без значение дали има документ или е като първоначално следствено действие Simple Smile

И много смешна статия наистина. Нямало повдигнато обвинение. Много ясно, че няма да има. Да не е като по филмите за 1 час и хоп с обвинение  hahaha

# 584
Joy Joy Стига бе! Сигурно е сушен магданоз, а? Mr. Green

Бижу, след 17.30 мин е репортажът и интервюто с него.
http://vbox7.com/play:81aa974018
Не съм го цитирала точно дословно, но общо взето мисля, че съм предала коректно думите му.

Общи условия

Активация на акаунт