Лидл ::67::

• 116 861
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Уфф, не знам...струва ми се, че няма да става за балкан...
Подобни имам няколко броя вкъщи - на балкан е студено с тях, стават само за море Simple Smile

# 76
Минавам да похваля гащите които бяха на промоция от понеделник. Много отдавна търсех точно такива, без ластици, неочертаващи се под тесни дрехи.

# 77
Точно от него взех. Според мен е чудесен Blush
Ами не е като Нутела, ама се ядва. Grinning
Има и Нутела в ЛИДЛ Wink

# 78
А от соковете с моркови в стъклени бутилки има ли наличности на Пещерско шосе? newsm78 Баща ми пазарувал с дъщеря ми и внучката му казала да не купуват сок- и той я послушал... Joy Вчера вечерта в друг Лидъл имаше само кашони без нито една бутилка сок... Shocked

# 79
Подобни имам няколко броя вкъщи - на балкан е студено с тях, стават само за море Simple Smile
Тогава си приготви 3 цифрена сума.На Ташев(Vango) има хубави,ако с този от лидъл ти е студено търси само от зимните,защото лидълския е трисезонен.Най-вероятно ти имаш летен и затова ти е студено.Иначе този от лидъл има добри характеристики - комфорт на 6 градуса,но не мога да гарантирам защото още не съм го пробвала.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 17:38 от nunkata333

# 80
  • Пловдив
Скрит текст:
Тогава си приготви 3 цифрена сума.На Ташев(Vango) има хубави,ако с този от лидъл ти е студено търси само от зимните,защото лидълския е трисезонен.Най-вероятно ти имаш летен и затова ти е студено.Иначе този от лидъл има добри характеристики - комфорт на 6 градуса,но не мога да гарантирам защото още не съм го пробвала.
Най -вероятно ще инвестирам най -накрая в добра екипировка...и аз се загледах във Ванго-то, трисезонен, не е чак трицифрена, но почти...Wink
В момента съм с Кечуа на Декатлон, средна хубост...

# 81
Щом похвалихте безшевните гащи ,и аз ще мина да взема ,стига да ме  чака моя номер.Инче се чудя за едно тиганче,но нещо е на кантар работата.

# 82
Здравейте,
някакви отзиви за хамаците? От какъв материал са? Преди време си бях харесала едни одеяла за пикник. На картинка- супер, на живо- кошмар.

# 83
  • Пловдив
И аз загледах дамските "гащи", но ми се сториха много изкуствени. Имам памучни пак от Лидл, без ластици, много ми харесват като качество, ще чакам пак подобни.

# 84
  • Mediterraneo
Да похваля и аз Водата на Лидл, от години е предпочитана в нашето семейство и в офиса. С много ниска минерализация е и е вкусна.

И ние така, много я уважаваме.

# 85
Голям изкуственяк са гащите, но памучни такива ме съм виждала. Ако пуснат, свиркайте.

# 86
Бенджи трицифрена е,трябва да си приготвиш 100+ за чувал на Ташев,хубав такъв какъвто ти си търсиш...щом тези трисезонните са ти тънки...

# 87
  • София
Да похваля и аз Водата на Лидл, от години е предпочитана в нашето семейство и в офиса. С много ниска минерализация е и е вкусна.

И ние така, много я уважаваме.
Водата е трапезна, минала през обратна осмоза... ние от около година купуваме(за вън - училище, разходки, парк, в къщи пием чешмяна), от 2 седмици рязко усетих, че тази вода просто спря да ме напива, пия и се чувствам все по-пресъхнала. Та сега малко взимаме от пирин водата и тя е много хубава, но си е минерална. Та трябва да се  редуват.(то всъщност така е и препоръчително де).

# 88
  • варна
лидл  владиславово има от препарата за перални доволни количества

# 89
ММММ сорбе от ягодииии и малинки, страхотно е! днес мисля му свършва ПрИмоцията,само то е на 2,59 останалите видове са на 3,59!

Общи условия

Активация на акаунт