Лидл ::67::

• 116 871
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
Да похваля и аз Водата на Лидл, от години е предпочитана в нашето семейство и в офиса. С много ниска минерализация е и е вкусна.

И ние така, много я уважаваме.
Водата е трапезна, минала през обратна осмоза... ние от около година купуваме(за вън - училище, разходки, парк, в къщи пием чешмяна), от 2 седмици рязко усетих, че тази вода просто спря да ме напива, пия и се чувствам все по-пресъхнала. Та сега малко взимаме от пирин водата и тя е много хубава, но си е минерална. Та трябва да се  редуват.(то всъщност така е и препоръчително де).
Пробвайте "Бистра" на Пени, от нея сме най-доволни засега.

# 91
Сдобих се с тиган и тенджера. Страхотни са, но имат един недостатък. Не са подходящи за миене в съдомиялна.
Погледнах и детските неща момчешки. Всичко ми хареса. Обаче ударих фалит и не купих от тях.

# 92
  • София
Сдобих се с тиган и тенджера. Страхотни са, но имат един недостатък. Не са подходящи за миене в съдомиялна.
Погледнах и детските неща момчешки. Всичко ми хареса. Обаче ударих фалит и не купих от тях.
За тефлоновите ли говориш? Аз имам такива и си ги мия редовно в миялната. Rolling Eyes

# 93
Да, мисля че са тефлонови. И аз си мия стария Тефал в съдомиялна, но с тези ме е страх. Ако се прецака скоро няма да се сдобия с нов  Tired пише че не са подходящи само за индукция и да се ползват дървени или пластмасови прибори.

# 94
  • София
Да, мисля че са тефлонови. И аз си мия стария Тефал в съдомиялна, но с тези ме е страх. Ако се прецака скоро няма да се сдобия с нов  Tired пише че не са подходящи само за индукция и да се ползват дървени или пластмасови прибори.
Аз говоря за лидълските тигани. Тях мия в миялната. Някъде пише ли, че не са подходящи за миене в съдомиялна?

# 95
Пише, не пише, аз и тигана и касеролката редовно си ги мия в миялната. хич не виждам да им е попречило до сега Simple Smile

# 96
Аз не си спомням какво пишеше на касеролата за миенето в съдомиялна. Имаше обаче подробни инструкции да се избягвеа термичния шок, т.е. от горещо към студено и обратното (миене на врял съд със студена вода, наливане на студена вода в горещия съд ако се накисва и прочие)- от тази гледна точка покритието е нежно. Но в съдомиялна на деликатна програма едва ли е проблем... newsm78
Мъчно ми е за детските дрешки- едва ли успея да се сдобия с нещо, защото докато се сдобия с парички отдавна дрешките ще са се изчерпали... Cry Всичко момичешко харесах без сандалите, във всички разцветки... Crazy

# 97
Точно за лидълските говоря. И на тигана и на тенджерата пише че не са подходящи за миене в съдомиялна. Ще изчакам някой преди мен да се прежали да ги измие, че на мен не ми се рискува. Ще си ги мия на ръка.

# 98
Аз на ръка си я мия касеролата (нямам съдомиялна) и специално нея да измия на ръка не е кой знае каква философия- доста лесно се почиства, за разлика от други съдове. Grinning

# 99
Здравейте, аз си харесах термочашите от доста време искам да си харесам и сега като ги видях в брошурата ми харесаха много, следобяд ще отида до Лидл и дано има останали да си взема едничка. Някой  успя ли да се сбодие вече с чашка?

# 100
  • София
Не е от Лидл, но на тази форма дъното си отиде в миялната - http://s1emagst.akamaized.net/products/691/690554/images/res_d4b … 21d0ea23_full.jpg

# 101
Момичета, предлага ли се в Лидл препарат за почистване/освежаване на дамаски на дивани и столове. Преди време мисля, че съм виждала, а сега обиколих няколко магазина и не мога да открия такъв.

# 102
Много ме е яд, че не успях да взема чая в събота и неделя. Детокс ми е любим. Ама много ме е яд.. Crossing Arms

# 103
  • Пловдив
dolce miele, не се притеснявай,мисля,че няма да се разграбят като предния път  Wink Все пак много скоро пускаха пак и хората си накупиха...На Пещерско имаше от всичко сутринта  Peace Даже и едни пижами,необявени в каталога,намалени на 8.99,ама къс ръкав с дълго долнище...не ме впечатлиха. Аз взех от панталонките,но 86-92. Моя син е слабичък в кръста и тези от преданат промоция 98-104 са му доста големи..ще ги оставя за догодина  Peace
И да ви кажа с моя приятелка как се засилихме на едни пумпали от 5.55лв цял пакет...Ама на касата се оказа,че само един е на тази цена,служителките ги е домързяло да ги разопаковат  Mr. Green Така се зарадвахме,ама... Mr. Green

# 104
  • софия
Здравейте, повдигащите седалки, който са от днес какво представляват, на столчето ли се слагат или може директно на седалката, дъщеря ми е на 4 и не иска да си седи в стола, дали са подходящи. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт