Лидл ::67::

• 116 949
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
  • София
  След 19.00 часа някъде...Пред мен 5-6 човека се чудят защо не им се отваря вратата, аз също (реших, че е блокирала, после видях, че вътре няма никой). Joy Прочетохме нещо във връзка с празник на служителите. Е, скоро нямаха ли пак някакъв такъв празник, той само за националния телефон ли важеше??? newsm78 То така се сливаше написаното под работното време, че не знам дали някой клиент изобщо го е забелязал. Да бяха лепнали една "бележка" на вратата направо, та да я видят хората... Grinning покупките ми се отлагат за утре. hahaha

Спомням си, че миналата година имаше ден на служителя за цялата страна и го бяха обявили в брошурите. Това е някаква местна инициатива. Днес изпратих мъжа ми да види мъжките дънки и касовата бележка е от 21,10 часа.  Wink

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 01:46 от Тaня67

# 586
Нищо обявено не видях в брошурите. За Пловдив Пещерско шосе става въпрос. Просто мисля, че хората нямат навик да гледат какво точно пише под работното време.  Laughing След мен имаше още тоооолкова много хора които се бяха устремили към магазина- явно и те неинформирани. Grinning

# 587
  • България
Котлона ми е керамичен. Тигана е доста по голям в диаметър от котлона. Обели се точно и само покрай дръжките. Черният ми тиган е ок, но розовия ме шашна.

Ако е от серията Ernesto /алуминиев/, на етикета пише, че не са за керамични котлони. На мене скоро ми посариха касерола /скоро бяха на промоция/ и на етикета го пише.

# 588
  • In the shadows of my mind
Вчера купих 2 пакета варен бекон нарязан във вакум опаковка (доста често купувам, харесвам го) и едната опаковка беше развалена, макар срока на годност да бе до 09.08. На някой случвало ли му се е подобно нещо? Останах много учудена...

# 589
Имате ли представа за някаква заготовка  от Лидл - консерва или буркан с домати и пресни гъби- сипваш при месо и ставало бързо и вкусно....."Лече"?

# 590
Варен бекон не съм купувала, но същото ми се случи с кашкавал. Чак в къщи забелязах че е мухлясал, а беше в срок. Добре, че не бях изхвърлила касовата бележка, смених си го без проблем.

# 591
Имате ли представа за някаква заготовка  от Лидл - консерва или буркан с домати и пресни гъби- сипваш при месо и ставало бързо и вкусно....."Лече"?
Да, в къщи се одобри и често купувам. Става за всичко - манджи, гювечета, сос за спагети.
Подобрявам го с пресен копър и магданоз, понякога и чесън.
А като остане след готвене си го хапвам като салата.

# 592
Къде да го търся това Лече-ако това е името - и в стъклена или метална опаковка.....в района на лютениците и доматените пюрета ли? Наистина не зная как изглежда опаковката.

# 593
В стъклен буркан/като компотен/ е, със зелена капачка.  Намира се около лютениците и туршиите.
Но според мене това е за зимата. Сега има пресни домати и може да се направят различни видове сос.

# 594
Сиренето Фета от 200 гр., което беше на промоция миналата седмица, също не беше в ред, киселееше, а срока му е до 10.10.2015 г.

Доволна съм от дамската пижама. Минах я и през сушилня и лепенката не се е повредила.

# 595
  • София
Вчера ходих и купих стъклени буркани, ситно смляна хималайска сол, няколко бебешки пюрета Гербер.
Някой опитвал ли е тези Дизи  newsm78 Има някакви нишестета вътре, пише уж че са без глутен, но нещо не смея  Rolling Eyes
Взех и две йогуртчета по азиатски, бяха вкусни.

# 596
  • София
Само в събота ще има прахосмукачка за сухо и мокро почистване. В случай, че е била предлагана и преди и някоя от вас си я е купила, бихте ли споделили отзиви?

# 597
Водните пистолети бяха по 5,55лв мисля или нещо от сорта. Но не знам дали още ги има. Хубавото е че са малки и не събират много вода,  но пък пръскат доста време.

Тигана е подходящ за керамичен котлон. НЕ Е подходящ за индукционен. Не е проблема при мен със сигурност. Ползвам същия тиган,  но по нисък и той си е наред. И тенджерата от същата серия купих и тя няма проблеми.

За каймата не знам какво да кажа. Както писах вече още докато я омесвах не ми вдъхна доверие.

# 598
  • София
Свекървата на сестра ми има подобна прахосмукачка.Мисля, че е от предишното пускане в Лидл, пролетта ли беше...зимата ли  newsm78 Не помня.
Искала е без сменяеми торби, сега има някакви затруднения с почистване на събрания прах. Но по-скоро не проблем със самата прахосмукачка, а на нея не и е удобно.
Не знам дали е на същия принцип, визуално прилича.

# 599
дамии, взех си това
мисля да пробвам довечера, но  ми е непознато и едното и другото..ако просто ги сваря и добавя соса ок ли е? Трябва ли нещо друго? Има ли си чалъми така да се каже  Laughing Мерси

Общи условия

Активация на акаунт