Лидл ::67::

• 116 919
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Не, не го вари! Това е песто -- готово си е Simple Smile Според мен ще стане вкусно, просто го добави към спагетите.
Много е хубаво и върху филийка. Heart Eyes

# 601
Според мен едно бурканче идва твърде постно за цял пакет спагети . Аз харесвам песто  Дженовезе повече.
  Може да се добави шунка и кашкавал или сирене грана падано
Скрит текст:
, пармезан.

# 602
Тази машинка за подстригване само за дребните породи кучета ли става?
За космат, рошав и дебел кокер ....и ужасно красив, ще стане ли ?  newsm78

# 603
Супер, мерси Simple Smile ще се развихря още довечера  bouquet

# 604
Glamur, ММ използва такава машинка за нашия кокер. Взехме още от първите, които пуснаха, но много бързо й се захаби ножа. Въпреки всичко си беше избила цената отвсякъде. После реши да вземе още една и тя се оказа доста по-добра от първата и още действа с нея.

Сега се чудим дали ще е ефективно да вземем
Скрит текст:
, за ушите и лапите, че основно оттам навлизат осилите.

# 605
  • под тепетата
Това е почти като фурминатор - сваля мъртвата козина.
 Взимала съм ролетката, но много бързо се разпадна.
 Да попитам ,ако някой знае - има ли Лидл в Созопол?

# 606
В Созопол няма Лидл.

# 607
  • София
Някой пробвал ли е сорбето на Балино?

# 608
  • на земята
Днес лидл пак ли ще работи само до 19 часа,както вчера?
За лидл в Стара Загора говоря,някой ако има инфо да сподели?  bouquet

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 17:34 от *лаленце*

# 609
  • под тепетата
Благодаря, Emi Daniel !
 Жалко...

# 610
  • София
Някой пробвал ли е сорбето на Балино?

Аз много ги харесвам. Не са като скрежина, а като фруктовите сладоледи от едно време. Касисът обаче много боядисва зъбите в лилаво.  Laughing А в малиновото има малки парченца малини, които се усещат като ледени капчици.

# 611
Ножиците за подстригване на домашни любимци дали стават и за подстригване на коса? Laughing
Някой изпробва ли вече пилите? Интересува ме как са тази за пети/стъпала от 3,99 лв в синьо-зелено или нещо подобно като цвят, също и пилите за нокти от 4 броя, както и "кубчето" пили за нокти с цифрите от 1 до 7  на него? Не знам от кой вид е най-добре да си взема за ноктите на ръцете, кое полира по-добре? newsm78
Пълнозърнести спагети с песто ще взема и аз. Всъщност, от пестото не се слага много обилно количество, бурканчето може и да е ок за 1 пакет спагети, обаче вкъщи ядем по-малки порции и съответно предвиждам по около 75 грама спагети на човек. Иначе днес се отчетох с няколко пакета овесени ядки, пилинг за лице, сладолед, кафява захар. Пилингът за лице пише, че е ежедневен, но дали реално може да се използва всеки ден, достатъчно деликатен ли е? newsm78 Взех от него (по принцип се колебаех дали да взема измивен гел или пилинг/, защото имаше останали само 2 броя, а от измивния гел имаше 20-30 броя- явно повече се търси.  Thinking

# 612
Купих си шевната машина. Някой друг от тук да си я е купил?

# 613
Все още няма брошура  за другата седмица newsm78

# 614
  • София
Все още няма брошура  за другата седмица newsm78

има http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm преди час я гледах... цъкаш върху самата брошура, че от името само изцлиза някаква стара

Общи условия

Активация на акаунт