Лидл ::67::

• 116 915
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
Тази е стара  Simple Smile П.П. Извини ме, явно си допълнила поста си в последствие  Hug

# 616
Тази може би е по-актуална
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=747

# 617
  • София
Купих си машината  Grinning
Още не съм я пробвала, но ми харесва.
Чудех се дали не е ръчна и се бях подготвила ако е да я връщам. Но като я отворих с радост видях, че си има кабели и педал  Crazy Laughing   

Искам да попитам, наскоро...може би някъде преди близо месец, имаше женски потници 2 в комплект. Тънички, с дантелка по деколте и около ръцете.
Зълва ми си е купила, но са и големи и ми ги даде, но искам да и дам пари, а тя не ми казва колко са стрували  Tired
Някой сеща ли се кои са и колко са били като цена?

# 618
Не и ги плащай! Уший и нещо за подарък Grinning
Иначе и аз си купих и се сещам кои са, но не помня колко струват... Може би около 10 лв двата.

# 619
  • София
Нейният приятел също ще си купува днес машината и ще обменяме опит  Joy
Той си шие активно де, но машината му е стара.
Благодаря ти за идеята  Hug , може да и ушия някой аксесоар, тя много обича ръчно изработени неща.

# 620
12,99 бяха потниците

# 621
Ножиците за подстригване на домашни любимци дали стават и за подстригване на коса? Laughing

Аз взех от тази за филиране именно с идеята да я ползвам и за човеци Crazy. Още не съм я пробвала, но не виждам защо да не е подходяща, все пак би трябвало да е предназначена за по-твърд животински косъм.

# 622
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
имат оферта на 1 август една прахосмукачка - имате ли някакви отзиви струва ли си; има я в брошурата

# 623
Аз си купих сутиен,определено е по-хубав от последния път,когато пускаха.Похвал за сладоледа с три вкуса,страхотен е.Блузите бяха тънички,като материя за жегите много ми харесаха.Червената блуза дорие с дантелка отзад.

# 624
  • Варна
Там си е от сутринта. Линка отваря старата седмица, но ако чукнеш на брошурата става.

# 625
  • Варна
Ей, ще пускат детските етажерки с кутиите дето ги дебна от половин година. Сега трябва да навия ММ да вземем. Доколкото помня имаше положителни отзиви за тях или...?

# 626
Аз я имам етажерката-пускат ги всяка година. Първия път не успях да взема, но на следващо пускане си взех една. Сглобява се лесно. Още е здрава нашата, но то няма и какво да й стане толкова.
Красива е, но чак пък да съм доволна, не мога да кажа..ще излъжа мъничко.
Нашата е натъпкана с играчки всевъзможни, на мен ми стои разхвърляно..на детето сигурно му е удобно да ги достига, незнам..
Планирам да я разглобя скоро и на нейно място да сложа нормален шкаф/етажерка, който да побира всичките играчки. Тази само ми заема място и в без това малката детска стая...
Месечинке, сега да не те откажа...ако ти е мерак, вземи я Peace

# 627
И аз съм се наточила на етажерката, ще следя отзиви. За навиване на ММ, не знам - ще каже само глупости купувам Sunglasses

# 628
  • Стара Загора
Аз много я харесвам етажерката, имаме я отдавна. Тази година само смених кутиите с пластмасови с капак. В момента са пълни с лего. Преди побираха малки колички, джуджета и др.

# 629
Чудя им се аз на ножиците за подстригване (обаче на нормалните, не тези за филиране), може да ми потрябват за човеци. Laughing
Етажерките според мен са много подходящи за най-дребните играчки които са и тези които най-много пречат като са разпилени по пода. Grinning
Днес се отчетох с 2 клина (сив и черен, сивият уж е същият съставът, ама по-вълнен ми стои newsm78, а на опаковката на черния няма написано нищо на български Mr. Green ). Хубави са. Peace Също и "кубче" пили за нокти (едва изрових такава и реших, че сигурно са по-хубави щом са се разграбили бързо), био прясно мляко, сметани за домашен сладолед. Simple Smile Стреч дънките много ми харесаха, но са ми като за по-студено време и се въздържах.

Общи условия

Активация на акаунт