"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 195

Айдееееее отиде коня у ряката Joy Joy Пак се почна с ранътъ, , Юлето добави и лед...и те така smile3521 coolcool  261uu

Силистра, снощи в прогнозата за времето предрекоха гръмотевични бури Rolling Eyes Агата като не ни е пуснал някоя гръмотевица, ще разчитаме на времетоооооо Joy

По добре гръмотевиците да са на времето  newsm17 newsm17 newsm17, че от гръмотевиците на Агана ме хваща лудост  smile3511 smile3511 smile3511

# 196
Скок-подскок,   jumpuu moresmile   jumpuu  чуждия мъж Ви чака, а аз грабвам Мараз Али с цаките Heart Eyes от поста на Цвети и изчезвам, че нямам време.

# 197
E, пък ако сипете и малко ябълков сайдер или друго по ваш вкус, мисля, никак няма да е зле.

Само минавам и казвам привет на всички!

Диди,  мерси, че си ми отговорила. 

# 198
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай Вай Вай  Thinking гръмотевици  newsm78 светкавици
то верно че ги предсказаха в прогнозата за днес
ама   hahaha аз много вяра не хващам, че често грешат  hahaha

Само Мехметя да не ни прати някоя гръмотивечна новина  newsm78
че Силистра  не само теб те хваща лудост ото неговите светкавици  hahaha

Юле точно така чакаме инфото от Маргото, че тя е нашна клю-клю агенция  smile3521

# 199
Мехмет си почива тайната агенция го следи  , а ние чакаме новини -              така или така

Юле, ето ни нас
photo sharing sites newsm08

# 200
Поръчката се изпълнява веднага -
да има за всеки вкус ...  

# 201
Цвети, изплезеното ни езиче предполагам е от жегата  Laughing ... или от гледката   
и фантазиите ни ... проектирани върху агата вкъщи ...

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 15:21 от july_

# 202
  • Разград
Ваня , много ти благодаря , впечатляващо много сайтове си изброила и български и чужди. Избирам твоята програма   love001 newsm51 newsm51

Не е лошо да си обменяме различни програмки в темата.

ПП От два дни съм се заплеснала по "Двете лица на Истамбул" и го ударих на маратон, затова и не съм се вясвала много в темата.

# 203
Провела се е анкета за любима турска екранна двойка на българите, ето я и класацията.
Освен спечелилата, Heart Eyes други мои любими екранни двойки са №5 Heart Eyes и №8. Heart Eyes
Скрит текст:
1.Боран и Съла от "Завръщане"
2.Бихтер и Бехлюл от "Забраненият плод"
3.Нарин и Фарат от "Милост"
4.Сеит и Шура от "С Русия в сърцето"
5.Емир и Фериа от '' Огледален свят"
6.Онур и Шехерезада от "1001 нощ"
7.Ръза и Дила от "Дила"
8.Инджи и Мехмет от "Перла"
9.Еда и Харун от "Незабравима"
10.Хюрем и Сюлейман от "Великолепният век"

# 204
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Провела се е анкета за любима турска екранна двойка на българите, ето я и класацията.
Освен спечелилата, Heart Eyes други мои любими екранни двойки са №5 Heart Eyes и №8. Heart Eyes
Скрит текст:
7.Ръза и Дила от "Дила"

Наде и на мен № 1 ми е фаворит, а след тях класирам № 8 и № 3р това е моят топ 3 от любими екранни двойки на турски сериали  smile3521

# 205
Добър ден,убавици... Hug Hug Hug

Жега  Whistling...навсякъде ooooh! Whistling...навярно и в Станбула Thinking...затова и Мехметчо ни кани на кафе Grinning...нали знаете ,клин ,клин избива... bowuu Peace

Цитат
ПП От два дни съм се заплеснала по "Двете лица на Истамбул" и го ударих на маратон, затова и не съм се вясвала много в темата.

Ванюш Hug...и аз се зазяпах...малко на верев...не е лошо сериалчето... bowuu Peace

Наде Hug...относно анкетата...естественно №1-Съла и Боран ...№2-Онур и Шехи  и №3- Thinking...останалите изброени не са ми чак толкова любими Naughty...харесват ми Шура и Сеит и Харун и Еда... bowuu Peace

Лъвът нещо се покри Crossing Arms...най вероятно се готви за СКОК... newsm78 Wink Joy Joy Joy

Поморие ,нещо мълчи... newsm78 Joy , м/у другото ми е любима дестинация и на мен...години наред...

Клю клю агенцията ,май запецна ooooh! #Crazy...Маргии Hug...взимай се в ръце... smile3513 Joy Joy Joy

Момичета... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
Свет, Hug лъвът те чу и се пробуди. Joy

Siz karakter dediğiniz şeyin ne olduğunu öğrenin söz bende size saygı duyucam -Kristof kolomb newsm78

Аз пък никакви сериали не следя, ако не са турски то са индийски(тях пък никога не съм и нямам намерение да ги гледам, дори и да имам възможност), ужас ooooh! doh направо.
Толкова се пренаситих от турски Дизита, че бактънясах от тях, Tired Confused имам усещането, че не остана човешка съдба, която вече да не ми е показана.
Единствено все още не ми е затихнала тръпката по Завръщане, но докога, ще е така, newsm78 идея си нямам!?!

# 207
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
7.Ръза и Дила от "Дила"

Наде, първенците са ясни и  newsm44 newsm44 newsm44 smile3521 от другите двойки все са 1-чки.

Скрит текст:
Добър ден,убавици... Hug Hug Hug

Жега  Whistling...навсякъде ooooh! Whistling...навярно и в Станбула Thinking...затова и Мехметчо ни кани на кафе Grinning...нали знаете ,клин ,клин избива... bowuu Peace

Цитат

Ванюш Hug...и аз се зазяпах...малко на верев...не е лошо сериалчето... bowuu Peace

Наде Hug...относно анкетата...естественно №1-Съла и Боран ...№2-Онур и Шехи  и №3- Thinking...останалите изброени не са ми чак толкова любими Naughty...харесват ми Шура и Сеит и Харун и Еда... bowuu Peace

Лъвът нещо се покри Crossing Arms...най вероятно се готви за СКОК... newsm78 Wink Joy Joy Joy

Поморие ,нещо мълчи... newsm78 Joy , м/у другото ми е любима дестинация и на мен...години наред...
Клю клю агенцията ,май запецна ooooh! #Crazy...Маргии Hug...взимай се в ръце... smile3513 Joy Joy Joy

Момичета... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Агенцията е в ръце, ама субекта спи  smile3507 smile3507 smile3507 Ей, на сега сме на мисли на Христофор Колумб  Joy Joy Joy

Siz karakter dediğiniz şeyin ne olduğunu öğrenin söz bende size saygı duyucam -Kristof kolomb newsm78
bowuu Разберете какво казват думите за характера ви и ще ви уважавам.   bouquet

Жега, жега, ама домашните Аги викат:"Глаааааааааааад"  ooooh! Поне доматето се полива късно вечер кат има теферич  newsm62 smile3503 smile3521

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 17:00 от Margarita Червенокоса вещица

# 208
Ха ха ха  Joy Joy Joy...знам си аз smile3508...такива сме ние лъвовете...когато най не ни очакваш,скачаме и хоп...жертвата ни е в лапите... bowuu Joy Joy Joy

Нищо не разбрах от гугълчо... #Crazy...Разберете какво характер, които споменавате това, което ми се обади аз те уважавам duyuca -Kristof kolomb

Марги Hug...ти само с домати ли ша храниш домочадието ,джанъм... newsm78 ooooh!...мойти ако чакат на товаааа...мале ,мила...ша ма разпнат...мръвка,мръвка искат... bowuu Joy Joy Joy

Ако не зяпам нещо в нета,фърлям и по едно очо на Нова...ами тия индийските ,голяма мъка...половин час чакам да кажат по някоя дума...а,иначе Станбула го гледах в нета,немам нерви да чакам ДФ... Naughty Joy Joy Joy

# 209

Първо, вие кажете какво разбирате под характер и тогава ще ви уважавам, обещавам

Общи условия

Активация на акаунт