"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград
Момичета , с коя програма теглите от vbox  newsm78 newsm78 newsm78

Аз ползвам тази http://www.uget.in/

С тази програма може да се тегли и от.
Английски сайтове: youtube.com (plus subtitles), facebook.com, metacafe.com, dailymotion.com, vimeo.com, break.com, soundcloud.com, veoh.com

Български: vbox7.com (със субтитрите), videoclip.bg, gleda.me, video.data.bg, mnogozle.com, hdbox.bg, btv.bg, video.dir.bg, play.novatv.bg, gospodari.com, dnes.bg, sportal.bg, cinefish.bg, bnt.bg, tv7.bg, clip4e.com

# 181
Добро утро , хубав ден ви желая  smile3525

Една лека закуска в това горещо време  newsm51

# 182
Момичета , с коя програма теглите от vbox  newsm78 newsm78 newsm78

Аз ползвам тази http://www.uget.in/

С тази програма може да се тегли и от.
Английски сайтове: youtube.com (plus subtitles), facebook.com, metacafe.com, dailymotion.com, vimeo.com, break.com, soundcloud.com, veoh.com

Български: vbox7.com (със субтитрите), videoclip.bg, gleda.me, video.data.bg, mnogozle.com, hdbox.bg, btv.bg, video.dir.bg, play.novatv.bg, gospodari.com, dnes.bg, sportal.bg, cinefish.bg, bnt.bg, tv7.bg, clip4e.com

Марго, Джули, tomidami благодаря ви момичета , че ми отговорихте  newsm51

Ваня , много ти благодаря , впечатляващо много сайтове си изброила и български и чужди. Избирам твоята програма   love001 newsm51 newsm51

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 08:45 от Silistra_SS

# 183
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Наде още не съм пуснала духа от бутилаката  Joy защото не съм намерила бутилката  hahaha

Гале аз помислих че може да си видяла някъде покрай вас бутилката  newsm78 Joy

Ах момичета   rotfImao сополи по бради, ресане, чесане, сплитане  hahaha

ето го нашия Джем Бондъ

# 184
Здравейте момичета Hug Наминавам и що да видя.....голяма тишина smile3518 Агата мълчи и при нас тишинааааа Rolling Eyes

Ани благодарности за Аданалъ newsm51
И момичета да използвам случая и да благодаря на july, Ваня и Вили , че благодарение на тях понаучих доста неща за различни компютърни програми newsm51 newsm51

image hosting 20mb

Наде, надявам се, че при теб всичко е наред и полицаите са хванали смутителя на реда. Между впрочем снощи в новините не чух нищо за убийство на дете, дано е било само слух Praynig

И един красив Мараз Али...за любителките txtloves Heart Eyes
jpg images

# 185
  • София
 wavey  Hug Heart Eyes Hug
Боже, в тази жега всичко се е затишило! Снощи кротки, днес кротки, мдаа... вечерта ще има светкавици и гръмотевици, но дотогава се подкрепете и освежете  smile3521
Скрит текст:

# 186
Боже, в тази жега всичко се е затишило! Снощи кротки, днес кротки, мдаа... вечерта ще има светкавици и гръмотевици, но дотогава се подкрепете и освежете  smile3521
Скрит текст:

Марго , ти от къде си че ще ти святка и гърми  newsm78 newsm78 newsm78

# 187
  • София
Скрит текст:

Силистра, от Софето съм и е жега голяма. Образно се изразих със светкавиците и гърмовете  Laughing
Скрит текст:
Чирпанлийка, пресадена в София

# 188
# 189
  • София
Марги,
Скрит текст:

Юли,  Hug Heart Eyes Hug, но май и другите се нуждаят също.

# 190
Скрит текст:

Силистра, от Софето съм и е жега голяма. Образно се изразих със светкавиците и гърмовете  Laughing
Скрит текст:

Айдееееее отиде коня у ряката Joy Joy Пак се почна с ранътъ, , Юлето добави и лед...и те така smile3521 coolcool  261uu

Силистра, снощи в прогнозата за времето предрекоха гръмотевични бури Rolling Eyes Агата като не ни е пуснал някоя гръмотевица, ще разчитаме на времетоооооо Joy

# 191
Скрит текст:

Скрит текст:

Ние не сме Софето но и при нас е жега голяма  newsm51

# 192
Мехмет си почива тайната агенция го следи  , а ние чакаме новини -              така или така

# 193
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Айдееееее отиде коня у ряката Joy Joy Пак се почна с ранътъ, , Юлето добави и лед...и те така smile3521 coolcool  261uu

Силистра, снощи в прогнозата за времето предрекоха гръмотевични бури Rolling Eyes Агата като не ни е пуснал някоя гръмотевица, ще разчитаме на времетоооооо Joy

Цвети, тя ранътъ прай борбътъ. Днес е скромно. Жега ooooh! ooooh! ooooh! все водица и айрянче   animal037  animal037  animal037 да пия  smile3521

# 194
Доъбр Ви ден Hug......Hug дружки-веселушки. Grinning
Не само на нас ни е жега, но и на Агата. Laughing

Предлагам да се разхладим. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт