"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 741
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Славена, защо изтри мислите на Алакурт за многовекната брада ?
Моля те, постни ги отново. Praynig
Посмях се от сърце.
Това на аватара ти Никол Кидман ли е?!

# 226
Аданалъ - 79-ти финален епизод:

http://vbox7.com/play:256d5b32a3

Искам да благодаря на всички за изказаната подкрепа, и най-вече огромни благодарности на vis_devenit_realitate, без която нямаше как да се осъществи превода на сериала.
[/quote

Ани, благодарности на целия екип  newsm51

# 227
  • Разград
При украинките има две снимки Rolling Eyes...пише ,че са нови  newsm78...от Джансу newsm78...къде ли е това... newsm78

Снимките са стари от фестивала в Кан като беше.

# 228
Скрит текст:
Ха ха ха  Joy Joy Joy...знам си аз smile3508...такива сме ние лъвовете...когато най не ни очакваш,скачаме и хоп...жертвата ни е в лапите... bowuu Joy Joy Joy

Нищо не разбрах от гугълчо... #Crazy...Разберете какво характер, които споменавате това, което ми се обади аз те уважавам duyuca -Kristof kolomb

Марги Hug...ти само с домати ли ша храниш домочадието ,джанъм... newsm78 ooooh!...мойти ако чакат на товаааа...мале ,мила...ша ма разпнат...мръвка,мръвка искат... bowuu Joy Joy Joy

Ако не зяпам нещо в нета,фърлям и по едно очо на Нова...ами тия индийските ,голяма мъка...половин час чакам да кажат по някоя дума...а,иначе Станбула го гледах в нета,немам нерви да чакам ДФ... Naughty Joy Joy Joy[/color][/b][/i]
Мани, мани, не е за приказка, докато кажат пъдпъъъъдък и той, ще избяга. ooooh!
Тенкс за преводите на великите мисли Laughing на Агата.
Ани, благодаря и на теб, и на другите от екипа, които преведохте за нас Аданалъ от първия до последния епизод.
Сезонче и аз четох статията на нашите жълтурковци, даже бяха я фотнали Джансу с каубойска шапка и уж била казала, че се подготвя за роля. Абе, ще я гледаме каубойка tooth на кон, smile3540 разбира се според нашите, които както винаги не са в час, Mr. Green но Халит отрече за проекта.
Между другото актрисата играеща мама Бедар я мярнах в някакъв турски сериал след Съла, беше с пусната коса, въпреки, че е едра жена на мен ми харесва в лице.

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 21:57 от Neidjal

# 229

Няколко дни след сватбата Боран ага обяснява на Съла не особено търпеливо:

- Запомни , Съла- вече няма “мое” и “твое”! Всичко е наше! И какво ровиш там, докато ти говоря?! Какво търсиш?!

Съла плахо:

- Нашият сутиен...

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 22:22 от Slawena

# 230
Ха, ха, Joy много се смях преди дни когато прочетох виц също като този диалог на Съла и Боран.

# 231
Сезони,да Никол Кидман е това и нещо не ми харесаха размислите на брадата , за съжаление не ги пазя.

Наде, Wink

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 22:32 от Slawena

# 232
При украинките има две снимки Rolling Eyes...пише ,че са нови  newsm78...от Джансу newsm78...къде ли е това... newsm78

Снимките са стари от фестивала в Кан като беше.

Тук се провежда Гала вечерта на amfAR, американската фондация за борба със СПИН,  в рамките на кинофестивала в Кан. Тази година е събрана рекордна сума от3 0 млн. евро за благотворителност по време на гала вечерта.

„Хотел „Кап-Еден-Рок” е описан в „Нежна е нощта”. Този хотел, в който прекарва две зими сем. Фицджералд и сем. Мърфи е огромно здание построено през 1870 година, с парк от 9 хектара. Построено е като огромен филантропичен проект на основателя на вестника „Фигаро” Иполит дьо Вилемесан. Намерението е, това здание-дворец над морето да бъде приют за бедни, възрастни, разорени и изпаднали в беда поети, писатели, художници, журналисти, хора на изкуството, да бъде техен дом. Този визионерски проект не се осъществява никога…
Вила „Солей” така се нарича зданието, остава почти празно повече от 50 години. Препродадено, зданието става хотел „Кап-Еден-Рок” и няма почти никога посетители, стои заключено. Докато едва през 1922 г. Джералд Мърфи наема за цялата зима партерния етаж от собственика Антоан Села. Лазурният бряг намира своите вдъхновители. Фицджералд и Зелда са сред шепата американци, които създават новата легенда на Лазурния бряг. Тук Анна Павловна танцува „Ноктюрно” от Шопен в нощите с пълнолуние. По-сетне Айсидора Дънкан  също е танцувала там.

# 233

- Запомни , Съла- вече няма “мое” и “твое”! Всичко е наше! И какво ровиш там, докато ти говоря?! Какво търсиш?!

Съла плахо:

- Нашият сутиен...

Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Славена, Мерси за смеха Heart Eyes  bouquet

# 234

Съла плахо:

- Нашият сутиен...

До края на сериала  тъй и не го намериха  Joy Joy Joy

# 235
  • near Sofia, Bulgaria
Привет, момичета! Свет, на линия е Поморие, чета ви вечер, но да пиша - чок зор, ама чооок! Сега събирам впечатления и слънчеви лъчи, ще коментирам като се прибера!

Скрит текст:
Иначе и аз съм във виртуалния плен на Нериман и Маджит  Joy вече съм минала две трети, хубаво сериалче, не чак толкова натоварващо и все пак си има от всичко, а героите( които имат връзка и в реала май  newsm78) имат страхотна химия и са много сладки заедно!

# 236
Хахахаха Агата със сутиен Joy
Славена, умна си, браво!
Ама жалко за размислите на Акиф. И те бяха пълно шоу. hahaha

Кои са Нериман и Маджит?!

# 237
  • near Sofia, Bulgaria

Кои са Нериман и Маджит?!
Главните герои от "Двете лица на Истанбул", дават го сега по Диема фемили, в нета можеш да го намериш и като " Фатих Харбие", както си му е заглавието всъщност

# 238
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

каква е тази тишина  Rolling Eyes че и МАА откакто се върна от пътешествие  пуска по някоя мисъл и се покрива

разбрах че някои от вас са започнали да гледат Фатих Харбие(двете лица на Истанбул) сериала е хубав,жалко че го спряха заради нисък рейтинг и промениха замисъла за 2 сезон ,но какво да се прави.

# 239
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
каква е тази тишина  Rolling Eyes че и МАА откакто се върна от пътешествие  пуска по някоя мисъл и се покрива [/b]

разбрах че някои от вас са започнали да гледат Фатих Харбие(двете лица на Истанбул) сериала е хубав,жалко че го спряха заради нисък рейтинг и промениха замисъла за 2 сезон ,но какво да се прави.
Дианче леля. Hug
Скрит текст:
И аз уж го подхванах пък го изоставих, захващам някой сериал и не го довършвам, или станах изключително претенциозна зрителка, newsm78 или историите в Дизитата им вече ми втръснаха, Confused или както си мисля направо се пренаситих от тях!?! Peace
Ако трябва да съм честна относно двойката в Двете лица на Истанбул, която всъщност е и реална двойка в живота то Кадир е симпатяга, но Неслито доста често ми грознее. Confused
Изгледах Аданалъ(знаете кои сцени, да не се повтарям) но, ще го коментирам утре, че нещо ми остави горчив вкус. Confused
Извода до който стигнах гледайки различни настоящи фотки на Джансу и Мехмет е, че тя хубавее, а той грознее.
Лека Ви нощ!

Общи условия

Активация на акаунт