"Завръщане"/Sila/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт~Тема 29

• 39 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Уф аз съм на друга планета....
Вие пишете за Двете лица на Истанбул, аз си мисля за Квартала на богатите, че и се изказвам за него.
Уж ви чета дълбоко, пък мислите ми са другаде....

Лека нощ!

# 241
ЛЕЛЧЕ Heart Eyes Hug ами така е
Скрит текст:
на моменти и ние в темата я дялкаме за кармъза червилото  Mr. Green

Сезонче Hug,за този трябва пари да ми дават за да го гледам  Mr. Green[/b]

# 242
Размисли  нестрастни Алакуртови

Скрит текст:
Пред огледалото в банята
Жега голяма... И тази брада, как ме хапи, ама нали имидж пазя, ще си трайвам като куче на кокал.... Пък и гадинките да поизкъпя , няма как и те като мен се потят и под езика чак... Гледам се в огледалото, ей как побеля и тя, също като *%$#2@+&...явно наближавам зрелоста на младите си години, както се казва бях млад и красив сега съм чаровен и умен..Ох,ох, ох, ама е хубаво човек да се попочеше, ох....А, това какво е пък? Клонче от латвийските домати....това пък зрънце чер пипер, абе някой рубин дали не се е закачил в брадата .... Вай, вай ама какъв съм хубавец, нищо че малко се е попрускубала брадата тук там...Ако взема да я изравнявам не се знае на какво ще заприличам.... Малко и коремче съм пуснал, трябва да намаля бирата .... И мускулите ми са се отпуснали, тц тц резил.... Ама краката са ми добре, истанбулски бедър с анадолски косъм.... Хм, онези дами от сайта бг мама както са си загубили ума по физиката ми.... Ама и гугъл преводача голяма работа, като взема вечер да чета, чета там ума си загубвам.... Мъж съм бил, хубав съм бил, деца да ми раждат искат, филм за мен пишат, да взема пък да им се обадя, ще съчетая полезното с приятното....жега, да взема да си сплета брадата и да паля кака Мюрвет  / мерцедеса/ и да потеглям за Бодрума че там е гювеча сега и стига ми е опявала Каролинка калинка, че все на сеното стои, с тези нейни срлфита за крава на ясла ще я помислят, поне да си смени фотките в фейсас че аман смая се с коя улична котка да се снима по напред....Утре потеглям край, мятам два чифта гащета и една хавлия барабар с Каро в багажника и живота е море.... А и таблета, да си чета бг мама като ми стане мъка на сърцето.... Рррр какъв съм Аслан само....

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 00:21 от Slawena

# 243
Размисли  нестрасдтни Алакуртови

Скрит текст:
Пред огледалото в банята
Жега голяма... И тази брада, как ме хапи, ама нали имидж пазя, ще си трайвам като куче на кокал.... Пък и гадинките да поизкъпя няма как и те като мен се потят и под езика чак... Гледам се в огледалото, ей как побеля и тя, също като *%$#2@+&...явно наближавам зрелоста на младите си години, както се казва бях млад и красив сега съм чаровен и умен..Ох,ох, ох, ак е хубаво човек да се попочеше, ох....А, това какво е пък? Клонче от латвийските домати....това пък зрънце черт пипер, абе някой рубин дали не се е закачил в брадата .... Вай, вай ама какъв съм хубавец, нищо че малко се е попрускубалас тук там...Ако взема да я изравнявам е се знае на какво ще заприличам.... Малко и коремче съм пуснал, трябва да намаля бирата .... И мускулите ми са се отпуснали, тц тц резил.... Ама краката са ми добре, истанбулски бедър с анадолски косъм.... Хм, онези дами от сайта бг мама както са си загубили ума по физиката ми.... Ама и гугъл преводача голяма работа, като взема вечер да чета, чета там ума си загубвам.... Мъж съм бхил, хубав съм бил, деца да ми раждат искат, филм за мен пишат, да взема пък да им се обадя, ще съчетая полезното с приятното....жега, да взема да си сплета брадата и да паля кака Мюрвет  / мерцедеса/ и да потеглям за Бодрума че там е гювеча сега и стига ми е опявала Каролинка калинка, че все на сеното стои, с тези нейни срлфита за крава на ясла ще я помислят, поне да си смени фотките в фейсас че аман смая се с коя улична котка да се снима по напред....Утре потеглям край, мятам два чифта гащета и една хавлия барабар с Каро в багажника и живота е море.... А и таблета, да си чета бг мама като ми стане мъка на сърцето.... Рррр какъв съм Аслан само....

Славена Hug много убави размисли и страсти Алакуртови си спретнала  smile3501
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
А, това какво е пък? Клонче от латвийските домати....това пък зрънце черт пипер, абе някой рубин дали не се е закачил в брадата .... Вай, вай ама какъв съм хубавец, нищо че малко се е попрускубалас тук там

# 244

Скрит текст:
Пред огледалото в банята
Жега голяма... И тази брада, как ме хапи, ама нали имидж пазя, ще си трайвам като куче на кокал.... Пък и гадинките да поизкъпя , няма как и те като мен се потят и под езика чак... Гледам се в огледалото, ей как побеля и тя, също като *%$#2@+&...явно наближавам зрелоста на младите си години, както се казва бях млад и красив сега съм чаровен и умен..Ох,ох, ох, ама е хубаво човек да се попочеше, ох....А, това какво е пък? Клонче от латвийските домати....това пък зрънце чер пипер, абе някой рубин дали не се е закачил в брадата .... Вай, вай ама какъв съм хубавец, нищо че малко се е попрускубала брадата тук там...Ако взема да я изравнявам не се знае на какво ще заприличам.... Малко и коремче съм пуснал, трябва да намаля бирата .... И мускулите ми са се отпуснали, тц тц резил.... Ама краката са ми добре, истанбулски бедър с анадолски косъм.... Хм, онези дами от сайта бг мама както са си загубили ума по физиката ми.... Ама и гугъл преводача голяма работа, като взема вечер да чета, чета там ума си загубвам.... Мъж съм бил, хубав съм бил, деца да ми раждат искат, филм за мен пишат, да взема пък да им се обадя, ще съчетая полезното с приятното....жега, да взема да си сплета брадата и да паля кака Мюрвет  / мерцедеса/ и да потеглям за Бодрума че там е гювеча сега и стига ми е опявала Каролинка калинка, че все на сеното стои, с тези нейни срлфита за крава на ясла ще я помислят, поне да си смени фотките в фейсас че аман смая се с коя улична котка да се снима по напред....Утре потеглям край, мятам два чифта гащета и една хавлия барабар с Каро в багажника и живота е море.... А и таблета, да си чета бг мама като ми стане мъка на сърцето.... Рррр какъв съм Аслан само....

Славена , Славена разби меееееее smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm18 newsm18  202uu

# 245

Скрит текст:
Пред огледалото в банята

Влизам и падам... #Shocked rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Славенче... Hug thumbsup

Ха сега...Добра ви нощ ! Hug Hug Hug

# 246
Мястото, където е Джансу е страхотно, но предразполага да е с кавалер. А тя май няма такъв...
Дано да не е с онзи Селим - Енгин.

За новият проект,нали наскоро в интервю,каза ,че ще снима наесен...а и нали я спрягаха с Халит...и май и той потвърди...но ,не съм много сигурна... newsm78...имало три сценария и той избрал единият...вече от много клюкинки ,стана объркация...
А за Джансу и Енгин...преди дни четох в Геджето ...май беше ,че той си има изгора..даже имаше и снимчица... bowuu

Няколко дни след сватбата Боран ага обяснява на Съла не особено търпеливо:

- Запомни , Съла- вече няма “мое” и “твое”! Всичко е наше! И какво ровиш там, докато ти говоря?! Какво търсиш?!

Съла плахо:

- Нашият сутиен...

Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Славена, Мерси за смеха Heart Eyes  bouquet

Ех ,тва Славенчи Hug...голяма си фога...отде ти идват тез смехории #Crazy....та по този повод,се сетих за нещо друго и любимо... Grinning

Скрит текст:
Няма мое ,няма твое .
Всичко е БЕРОЕ !
newsm44 Joy Joy Joy

# 247
MAA ,явно не му се спи и само  се чуди какво да постне във фейса  Laughing  (newsm78 явно КаротУ не го забавлява достатъчно щом виси във фейса  Mr. Green). ОтносноДжансу и Халит,няма да снимат заедно,и двамата отрекоха за такъв съвместен  проект.

# 248
а в другия профил сменил тапета ,не знам дали е нова фотката като се има в предвид че той все стари снимки слага за профилни  Laughing(сега се загледах ,без оня развъдник на буболечки е ,значи не е нова )

и надпис Mehmet Akif Alakurt Simple Smile)başka benzetecek şey bulamadınmı kız
He's going to make another thing bulamadınmı girls:))

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 01:58 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 249
Добро утро слънчеви момичета Heart Eyes

Най любимия ми момент от денонощието, когато съм насаме със.....всичко Simple Smile
пожелавам ви много вълнуващ петък Joy Laughing

# 250

Добро утро!

Красотата от  Диди, кафето от мен!

И тези цветя не са за МА а за вас Hug

# 251
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро сладуранки  Hug Hug Hug

Славена   smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm18 newsm18 newsm18 много хубави тез размисли и страсти Алакуртови  Joy

Ани огромни благодарности на целия екип за превода на Аданалъ на всички епизоди  Hug Hug Hug
невероятни сте, огромен е труда ви и времето коета сте вложили в това   Hands Clap  Hands Clap omm smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525

# 252
Добро утро , хубав ден ви желая  newsm51

Ани   love001 newsm51 newsm20  за Аданалъто .

# 253
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug и ви пожелавам един прекрасен слънчев петъчен ден!

# 254
Добро утро,
Браво Славена, послуша мъдрия ми съвет и го написа отново. Hug
И на двете последни снимки е Готин. Ей, харесвам го още въпреки всичко.. Simple Smile

Спокоен петъчен ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт