Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да направя хартиен под?
Как се постига дървесен ефект върху мебели?
Как безопасно да облепя мебели с материали за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да направя хартиен под?
-
Как се постига дървесен ефект върху мебели?
Един от начините за постигане на дървесен ефект върху мебелите е чрез обработка с разтвор от алумниева тел и оцет. Тази смес се нанася върху дървото, което му придава сив, състарен вид и подчертава зърнестата структура. Освен това се използват специални бои за мебели, които са безопасни за деца и осигуряват добро покритие.
-
Как безопасно да облепя мебели с материали за деца?
-
Как да третираме дървото на палети за градинска мебелировка?
-
Как да боядисаме безопасно дърво с бебешка боя?
прекрасна е. 
Купи масло на Осмо, бял оцветител и изчезна

Имаш ли някаква информация за белия оцветител? Търся продукт, който да оцветява в бяло дървото подобно на байца. Ти ли си го купувала или дърводелецът ти? Не можеш ли да се свържеш с него по скайп и да го питаш, какви точно стъпки е планирал за тази врата и какъв кит е правилно да се използва? При омасляване, повърхността прозира и един кит с различен цвят би стоял, като петно. Автомобилния кит е по-пластичен от този за дърво, но не знам дали е подходящ точно заради горепосочената причина. На щандовете с масла има и восък за запълване на пукнатини при реставрация на дърво... Успех!
Аз лично съм ползвала и мога да препоръчам
! И на мен вратичките ми розовеят, като ги шлайфам и съм склонна да вярвам, че са букови. Фурнирът мисля, че е орехов.