Да преправим старите мебели с любов - тема 29

• 152 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Много харесвам тази шарка http://prikachi.com/images.php?images/763/8345763P.jpg , а също освен на гърба мога да лепна и отпред на вратичките, а цялата основа да бъде боядисана в някакъв нюанс на бежовото.

Тази шарка е много хубава и ако я слагаш, с шарката ще ходиш за боя, да може боята да е най-близо до бежевото на шарката или пък друг цвят боя

# 256

Направих детска кухня от лакирано шкафче.

# 257
  • bad@ss
Хаха, и мивчица си има  Heart Eyes
Супер кухня  Peace

# 258
brieta чудна е, браво  Heart Eyes вече ще ти помагат с готвенето  Laughing

# 259
  • В градината...
Бриета, страшна е  Blush

# 260
Момичета, привет! Може ли малко помощ.... Трябва да си пребоядисам кухненските шкафове. Те са дървени, байцвала съм ги с цвят орех и след това съм ги минавала с корабен лак, това преди 10 години. Не са мръднали, но сленихме пода и уредите и сега най - ще им отива бяло или слонова кост. Какъв ще е най - удачния вариант да ги преобразя в от тъмно кафеви в бели? Ще ми препоръчате ли боя  Embarassed

# 261
  • София
brieta, ювелирна работа, браво!
Аз не обичам да готвя, но като я видях такава бонбонена, веднага ми се доправиха сладкиши.  Laughing

# 262
Момичета, привет! Може ли малко помощ.... Трябва да си пребоядисам кухненските шкафове. Те са дървени, байцвала съм ги с цвят орех и след това съм ги минавала с корабен лак, това преди 10 години. Не са мръднали, но сленихме пода и уредите и сега най - ще им отива бяло или слонова кост. Какъв ще е най - удачния вариант да ги преобразя в от тъмно кафеви в бели? Ще ми препоръчате ли боя  Embarassed

боя СОКРАТЕС  - > http://www.samola.eu/catalog/page,shop.product_details/category_ … d=21&vmcchk=1

# 263
Ванвел, какъв обезмаслител препоръчваш за измиването на мебелите преди нанасянето на Боро контакт?

# 264
  • Бургас

Изшкури лака, боро и боя на водна основа

# 265
  • Winterfell
Здравейте момичета Simple Smile Искам мъничък съвет.Ще боядисвам шкафовете в кухнята.Стари са,поне на 30 години.Боядисвани са скоро,вероятно преди да се нанесем( 6 месеца) и нямат лющещи се места. В момента са тъмнокафяви ,избрала съм 2 нюанса на зелено. Въпросът ми е да разреждам ли боята с АМВ? На опаковката пише при нужда,а  аз се опасявам да не се намали покривноста на боята( нали от тъмно светло ще правя) и да шкуря ли изобщо? Четох много и по двата въпроса,по първия нищо не открих,по втория се обяснява как трябва да се махнат напукани зони,при мен липсват. Предварително благодаря   bouquet

# 266
  • в света на неограничените измерения
Ванвел, какъв обезмаслител препоръчваш за измиването на мебелите преди нанасянето на Боро контакт?

mumbas, ползвам този :

Скрит текст:

Намира се по всички магазини.   bouquet

# 267
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile Искам мъничък съвет.Ще боядисвам шкафовете в кухнята.Стари са,поне на 30 години.Боядисвани са скоро,вероятно преди да се нанесем( 6 месеца) и нямат лющещи се места. В момента са тъмнокафяви ,избрала съм 2 нюанса на зелено. Въпросът ми е да разреждам ли боята с АМВ? На опаковката пише при нужда,а  аз се опасявам да не се намали покривноста на боята( нали от тъмно светло ще правя) и да шкуря ли изобщо? Четох много и по двата въпроса,по първия нищо не открих,по втория се обяснява как трябва да се махнат напукани зони,при мен липсват. Предварително благодаря   bouquet
каква е боята?

# 268
brieta, ювелирна работа, браво!
Аз не обичам да готвя, но като я видях такава бонбонена, веднага ми се доправиха сладкиши.  Laughing

Благодаря. Много супи и ястия хапваме   chef.

# 269
Взех сократес боя, няколко вида шкурка. Дано успея да махна лака, че като се сетя колко старателно ги мазах някога  Grinning

Благодаря, ще кача снимки, ако успея да го направя .  Hug

Общи условия

Активация на акаунт