Да преправим старите мебели с любов - тема 29

• 153 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря за разяснението, Лудната Соната, великолепно се е получило. А какво наричаш течен пирон?

# 301
Ауууу фен съм на Сонатата!!!  Hug Моля, моляяя дай още снимки не неща, които си правила, да събирма вдъхновение!! Помня по празниците, беше правила една камина...лелелее....  Heart Eyes Влюбих се!

# 302
Аз даже предлагам да организира "Ден на отворените врати" и да се изредим като в музей/и аз имам наблюдения в/у покъщнината й от другата тема/  Crazy Laughing

# 303
  • bad@ss
Благодаря за разяснението, Лудната Соната, великолепно се е получило. А какво наричаш течен пирон?
Това. Много съм доволна от него и винаги си имам под ръка  Simple Smile

Захир, камината си стои  Sunglasses

Poliii  Hug

# 304
  • Варна
ЛуДната соната респект!  bouquet

Много добре се е получила раклата и на мен ще ми е интересно да видя и други ремоделирани неща.

# 305
  • България
Случи се с любов и съвсем по темата, та да покажа преобразяването в... нещо като аптекарски шкаф на една стара ракла, която за съжаление ми е доста необходима у нашата теснотия  Blush

Скрит текст:

Трябва да си накупя още халкички (те са от онези, с които се затваря външната тоалетна на село  Mr. Green), да ѝ намеря мястото и да си я подредя с красиви неща  Simple Smile
smile3501 Перфектно!

# 306
Лудната соната   -   неспирни, продължителни аплодисменти и  от мен. Който го може си го може. То за много неща не трябват много пари, а акъл и свежи идеи. А как ми се иска да видя и тези твои "натурии"

# 307
Момичета, здравейте  Simple Smile

Искам да се консултирам за нещо с вас, като много вещи по дребни ремонти и реновации. Мога ли с черен матов спрей да боядисам спот лампички? Ето такива:

Идеята ми е, че искам да са черен мат, но никъде не мога да намеря, или ако няма да са на права пръчка, ами някакви завъртулки. Какви са опасностите свързани с отделянето на топлина? Има ли вариант да взема спотове, които не греят, достатъчно силни ли ще са за основна свелина в дневна тези, които не греят и как се наричат?
Всякакви съвети ще са ми от полза, благодаря предварително   Grinning

# 308
Може да се боядисват.
Аз съм боядисвала със спрей.
Нагряването не пречи, но ЛЕД лампите светят по-силно и уж са по-трайни.

# 309
Боядисването не пречи при незагряващи крушки или при никакви? Ако се налагат незагряващи, ще търся спотове с такива...

# 310
При никакви не пречи.
Боядисвай си спокойно!

# 311
Мисля да си изобретя подобна на тази лампа:

Е, по-различна де, но такава като цяло. Не е преправяне на стари мебели, но все пак благодаря за помощта   bouquet

# 312

Идейки за използване на тапети за декориране на стари мебели. Не съм им много фен, но тук си харесах няколко нещица, добре изглеждат, в интерес на истината на живо не съм виждала такива мебели. Peace

# 313
  • България

Идейки за използване на тапети за декориране на стари мебели. Не съм им много фен, но тук си харесах няколко нещица, добре изглеждат, в интерес на истината на живо не съм виждала такива мебели. Peace
Аз съм си направила едно такова шкафче:
Скрит текст:

# 314
  • Бургас
Здравейте,
Имам няколко стари ъглови легла, които на места са поизлющени, че реших да ги боядисам бели. Имам и валяк, който прави дървесна шарка, та се чудех дали мога да го използвам в това начинание  newsm78 Ако използвам алкидна боя и този валяк дали ще се получи,имате ли опит?

Общи условия

Активация на акаунт