Да преправим старите мебели с любов - тема 29

• 153 041
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • bad@ss
Ако става въпрос за печка "камина" (от типа "Прити"), има си термоустойчиви спрейове, които вършат чудесна работа. Има ги във всеки добре зареден железарски магазин и строителните хипермаркети и не са скъпи Simple Smile
Майка ми си боядиса обикновена печка на дърва с черен "Хенкел".

# 286
  • гр.Варна

Ето такава е камината,ще потърся такъв спрей,благодаря.   bouquet

# 287
Аз купих за нашата камина http://www.tashev-galving.com/006+DNK2828/%D0%A1%D0%BF%D1%80%D0% … D1%87%D0%B8%D0%B2 и съм много доволна. Наситено черен е, добре покрива и вече е в края на втората година от пръскането само леееко е изсветлял.

# 288
  • гр.Варна
Аз купих за нашата камина http://www.tashev-galving.com/006+DNK2828/%D0%A1%D0%BF%D1%80%D0% … D1%87%D0%B8%D0%B2 и съм много доволна. Наситено черен е, добре покрива и вече е в края на втората година от пръскането само леееко е изсветлял.
Благодаря много,ще го потърся.   bouquet А след боядисването, при запалване на камината ,имаше ли миризма на боя ?

# 289
  • Варна
Момичета,знам че не е много по темата ,но имам нужда от съвет.С какво да боядисам старата ни камина,така че после да не мирише при горене?
Здравей, виждам, че си от Варна - в неделя вечер видях такъв спрей в Лидъл, до Хоуммакс. Цената му беше до 6 лв. и беше немски, но не съм го разглеждала, тъй като не ми трябва. Просто видях етикета и го подминах - на стелажите по средата.
Дано все още го има Peace

# 290
  • bad@ss
Случи се с любов и съвсем по темата, та да покажа преобразяването в... нещо като аптекарски шкаф на една стара ракла, която за съжаление ми е доста необходима у нашата теснотия  Blush

Скрит текст:

Трябва да си накупя още халкички (те са от онези, с които се затваря външната тоалетна на село  Mr. Green), да ѝ намеря мястото и да си я подредя с красиви неща  Simple Smile

# 291
Поздрави за нестандартен и страОтен дизайн!   bouquet

# 292
  • bad@ss
Благодаря, Трънка  Hug

# 293
Поздрави за нестандартен и страОтен дизайн!   bouquet

ЛуДната соната, ама страхотна си, хем си луДна, хем соната! Simple Smile Наистина си я преобразила невероятно! Майка има същата, ама тя много зле се отнася към моите напъни да "развалям" нещата, какво им било, и така са си добре. Чудна е станала ракличката, все едно не е тя!  bouquet  chef (готварски майстор, щот няма друг) Hug

# 294
  • гр.Варна
ЛуДната соната,много харесвам твоя стил в обзавеждането,виждала съм някои неща в една друга тема. Simple SmileНо в тази ракла ми останаха очите.Поздравления за чудесната идея.  bouquet

# 295
  • bad@ss
 Hug

labrex, моята пък е много отворена за всякакви преобразявания. Но тя е много артистична натура и сама си ги "разваля"  Mr. Green

# 296
ЛуДната соната, страхотно е! Ако може пусни снимки да "надникнем" в твоя дом. Предчувствам, че ще има много интересни неща.

# 297
Лудната соната, хем е красиво хем е функционално Браво! Квадратите, които си залепила със силико от какъв материал са? И не мога да разбера добре от снимките - имат ли рамка около квадратите? А самата ракла как я подготви за оцветяването - със шкурка и байц ли? Много е хубаво - напълно имитира едни  азиатски шкафове с много чекмеджета.
Подкрепям молбата на Дафиновия лист за повече снимки.
Още веднъж БРАВО за идеята и изпълнението!  bouquet

# 298
  • Бургас
 smile3501 Браво соната

# 299
  • bad@ss
Много ви благодаря  Blush

mumbas, квадратите са от чамова дъска. Залепени са с течен пирон върху изшкурена повърхност. Отгоре минах 3 пъти с безир, който ММ ми оцвети с не знам какво. Нямат рамки самите квадрати. Шкурнах им краищата до чам, а преди това по-навътре бях поизсветлила и съшарила с вълнен парцал. А, и малко ги поначесах с един пирон  Mr. Green Планирам обаче да добавя някакви декоративни летвички с профил, които да го докарат на рамки  Peace

Нямам нищо интересно за показване. Впечатленията на pars са от една друга тема, където си показваме секънд хенд находки и там съм показвала някои покупки как се вписват в цялата ми натурия  Blush Но аз съм ги показвала и тук. 2-3 неща - нищо особено...

Общи условия

Активация на акаунт