Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 618
  • 437
  •   1
Отговори
# 330
Защитена не се чувствам. Всеки момент може админите да решат да покажат имената, тогава нищо няма да се промени. Нямам дълъг трудов стаж във форума, няма и кой да ме е наблюдавал, защото не съм разисквала казуси, нито пускам теми. Колкото непозната съм като анонимна, толкова ще бъда и с име. За нещастие съфорумско, картинките, които сменят цветовете си и премигват не са по вкуса ми и ми дразнят очите, така че дори такава нямам, за да се откроявам. Ще поработя по въпроса.

# 331
Джой аз пропях ли  Joy

# 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако искаш да ти е кротко, трябва да пееш Joy

# 333
Няма как да ти е познато, защото никога не сме имали контакти, Лиляна.

анонимните не съществуват. Когато нещото няма име, значи не съществува.

Веднага ще ти отговоря. Тъжно би било да говориш с несъществуващи субекти. И тук няма да проработи фразата, че не говориш с такива. Отговаряш и още как.

# 334
А ако има ник Пенка1985, вместо Анонимен, това какво ви говори?

На мен - според това какво, къде и как пише. Може да е Пенка Тъпото, Пенка Русото, Пенка Неграмотното, Пенка Пепелянката или Пенка с много умните постове - единствено от нея зависи.

# 335
И какво удоволствие ти доставя да ровиш из публикациите на потребителите? Не можеш да се фокусираш върху конкретното мнение, трябва да видиш всички останали.

Това Ви дразни в анонимните, не можете да им ровите в профилите.

# 336
И какво удоволствие ти доставя да ровиш из публикациите на потребителите?

Този въпрос към мен ли е отправен?

# 337
Не е нужно да се рови в публикациите, но под анонимен можеш да твърдиш в една тема че си За възпитателното пошляпване, в другата да се пениш колко грозно и грубо е това и как никога не би ударила детето си ( примерно ). Ако не си анонимен и аз съм прочела двете теми веднага ще ми се набие на очи противоречието. Разбираш ли Анонимен ти дава възможност да си такава каквато искаш, т.е. в една тема си ти в другата лицемерничиш. На мен лично тези хамелеонски изпълнения не ми допадат - аз съм аз с името си и твърденията си и нямам нищо против да ми се рови из публикациите ако някой ги намира за интересни, те са публични. Последно време се заредиха теми за секса в семейните отношения, съгласна съм там да се пише анонимно, не ме интересува кой точно има проблем и уважавам правото му да не се разкрива, ама да питаш / свеж магданоз - от къде и на какви цени / за мен е смешно, тъпо и ненужно.

# 338

Не. Към Лиляна.

# 339
  • София
Фръц.
Това "Приятен ден!" и "Ви" ми е познато, но няма да се задълбочавам.
Точно защото не ми пука, че някой се е заанонимничил, решавам да го обсъдя така, все едно е никой.
За разлика от него, аз не се притеснявам да говоря от свое име. Нямам нужда да мишкувам за такива неща.
Ето още една причина да бъдеш анонимен - да не се набиваш с неграмотността си с определен ник. Каквото и да кажеш, както и да го кажеш, като анонимен се сливаш с тълпата. Mr. Green

# 340
Което не значи, че не е възможно тук да се хвалим как никога не бихме докоснали детето си, а в реалността да си го пошляпваме регулярно.
То това е големият проблем - че много хора тук се опитват да си изградят реални образи на потребителите, да следят за кохерентност във виртуалното поведение. Правят го при това и потребители, които всячески се крият от даване на лична информация за себе си, но търсещи реално такава у другите. И даже не толкова търсещи информация, а търсещи непоследователност, за да могат да размахат пръст после.

# 341
Лиляна току що доказа тезата ми, че  се искат лица, имена и туй то.

Ами, Каси, ако имам половин час днес за форум и чета тема с дискусия за училищата, да кажем, ще отсея мненията на тези, които знам, че имат деца, минали през тази възраст/ училище, или пък на работещите в сферата. Причината е много проста: няма да имам време да чета всичките петдесет страници примерно, а и да се чудя Анонимен наистина ли въобще има деца, а и кои точно анонимни мнения са на един и същ. Признавам си, той може да говори и най - умните неща в темата, но времето ме притиска и избирам на принципа "познат". Все по нещо трябва да се отсява, тъй като количеството понякога е голямо. Simple Smile

# 342
Ам аз не обичам да ми е кротко . Понякога просто не ми се занимава.

# 343
И даже не толкова търсещи информация, а търсещи непоследователност, за да могат да размахат пръст после.

Като не искаш да ти размахват пръст не се правиш на такъв какъвто не си, по редно е отколкото да се криеш. А относно личната информация, всеки сам избира какво и колко да покаже. Нямам проблем с това, не ме интересува кой как изглежда, къде живее, какви доходи има.

# 344

Не. Към Лиляна.

Ще падна. Как така към Лиляна? Аз съм писала мнението, а друг анонимен отговаря от мое име? Това е единственото нещо, което подкрепям в тезата на противниците на анонимните: с тази опция се прекалява.

Общи условия

Активация на акаунт