Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 641
  • 437
  •   1
Отговори
# 315
Използвам опцията, защото ми харесва. Някого обидих ли? Ако пък някой обиди мен с основание, ще ми стане неприятно независимо дали съм анонимен или ЗлатнаРибка.

# 316
  • Ямбол
Няма как да знаем с два реда кого си обидила или не си. Защо питаш, защото си глупава или не се усещаш, което пак следва, че е от глупост.

# 317
Пет поста един след друг под името Анонимен -пълна шизофрения е за мен . Видя ли такова нещо прескачам и това е .
 Аз и да ползвам опцията пак няма да успея да съм анонимна мисля - не ми се отдава. Бездарие някакво.

# 318
Лиляна, прекаляваш! Както аз не бях те нападнала и не казах, че се заяждаш непрекъснато и си злобна и ти не беше уместно да ме наричаш глупава. За да демонстрираш това поведение явно наистина имаш големи проблеми. Не ти е за първи път да се заяждаш с някого. Трябва да разбереш, че не всички споделят мнението ти по всеки въпрос. Както и ти не споделяш всеобщото. Научи се да уважаваш събеседниците си. Така ли се държиш с децата в училище? Не можеш да обиждаш всеки. Много е грозно. Работи над проблемите си.

# 319
Е, тя лиляна в темата плюе по анонимните мишки, пък анонимно е проверявала кой какво пише.Че и пита как - уж да си сверяла часовника.

# 320
И това я представя в добра светлина? Много лошо.

# 321
  • Ямбол
Е, тя лиляна в темата плюе по анонимните мишки, пък анонимно е проверявала кой какво пише.Че и пита как - уж да си сверяла часовника.
Не съм проверявала анонимно обаче. Казах за откритието си и не малко хора знаеха, че мога да ги виждам, дори демонстрирах. А попитах точно за да разбера дали по моя начин са гледали другите и се оказа, че е имало друг начин.
С това искам да ти покажа, че аз не лъжа и не заблуждавам никого, не се и крия и мога всеки момент да застана зад думите си с името си.
Анонимната по-горе няма тези качества, няма и смелостта да излезе да я видим коя е, но пък се напъва да ме поучава мен. Единственият, който има проблеми, това е тя, защото ... Кака Сия го е обяснила много добре:
....
Между другото, сетих се за още една причина за лавината от анонимници с безлични постове, която ни залива. Ако някоя сива мишка напише нещо с ника си, едва ли ще я отразят. Но ако се скрие зад Анонимен, целият форум ще започне да гадае кое ли старо куче е и защо се крие. И ето ти сивата мишка под блясъка на прожекторите, макар и анонимно.
Психария, нали?

# 322
Лиляна, проблеми с чуждото мнение аз нямам, ти имаш.

# 323
  • На топло
Използвам опцията, защото ми харесва. Някого обидих ли? Ако пък някой обиди мен с основание, ще ми стане неприятно независимо дали съм анонимен или ЗлатнаРибка.
Форумът ще заприлича на истинска кочина, ако всички започнат да правят каквото им харесва.
Нямам думи.

# 324
Форумът ще заприлича на истинска кочина, ако всички започнат да правят каквото им харесва.
Нямам думи.

Не са нужни. Има опция, използва се.

Питам се, злобата, която властва из форума на какво го кара да прилича?

# 325
Не малко, но явно недостатъчно. Не съм видяла да е пусната тема за целта.[quote Казах за откритието си и не малко хора знаеха, че мога да ги виждам, дори демонстрирах.][/quote]

анонимността може да е продиктувана от редица причини. Все пак и във форума повечето сме анонимни, макар и евентуално разпознаваеми. Аз, държа на своята такава, защото в близкото си обкръжение не съм казала причината, поради която сме правили инвитро и тя е мъжки фактор. Не го правя за себе си със сигурност /ясно е ,че отнасям коментари за своя сметка/, правя го за мъжа си.

Повечето хора не знаеха за тази опция анонимен, докато преди месец не беше пусната тема. Точно тогава започна нашествието на анонимните, но според мен, ще е всяко чудо за три дни.

пък и нека да гледаме мнението, а не кой го казва. Ако доказан съфорумец напише глупост, трябва да ръкопляскам ли?

# 326
  • Ямбол
Лиляна, проблеми с чуждото мнение аз нямам, ти имаш.
Ако нямаше проблеми, нямаше да се криеш. Но очевидно се страхуваш от чуждото мнение, щом не се показваш коя си.
Поредната мишка, която се е почувствала защитена зад някаква преграда.

# 327
  • София
Няма как да ти е познато, защото никога не сме имали контакти, Лиляна.

анонимните не съществуват. Когато нещото няма име, значи не съществува.

# 328
А ако има ник Пенка1985, вместо Анонимен, това какво ви говори?

# 329
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нямам думи.
Те го правят, ама на скрито-покрито. На открито- лицемерие и сладост до степен да ти се доповръща. И ако не пееш в общия розово-амброзиен хор, си зъл и скандалджия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт