Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 527
  • 437
  •   1
Отговори
Какво ви е мнението за опцията Анонимен? Ползвате ли я? Защо?

Sign Exclamation За да публикувате отговор като Анонимен, напишете поста си и преди да го публикувате, натиснете Допълнителни опции (под емотиконите) и сложете отметка в Публикувай като Анонимен.
 Sign Exclamation Не може да се пуска тема като Анонимен. Може само пост да се публикува анонимно.
 Sign Exclamation Модераторите виждат кой е Анонимен, останалите потребители - не.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 22:26 от Естел Бързоход

# 1
Явно само аз не знам как се ползва тази функция Simple Smile

# 2
  • София
Иска ми се, но не ми стиска. Аман от такива. Stop

# 3
За да кажа нещо кофти на някого, но от сърце, което иначе не бих, защото ще доведе до трайни последствия във виртуалните ми отношения тук.

# 4
Дразни ме ужасно.. Все едно общувам с роботи..

# 5
  • София
За да кажа нещо кофти на някого, но от сърце, което иначе не бих, защото ще доведе до трайни последствия във виртуалните ми отношения тук.
Рай за лицемерите. Party

# 6
Ползвах я един път - за проба. Mr. Green Сега е втория път.

# 7
  • На топло
Аман от Анонимни и Скрити.
По принцип съм анонимна във форума, още не съм си разказала майчиното мляко, така че няма нужда от тази функция.

# 8
В интерес на истината, не съм попадала на анонимен, който да не спазва добрия тон.
Сега ми дойде идеята, администрацията на сайта да въведе клауза към опцията анонимен: когато добрият тон бъде нарушен, анонимността да пада.

# 9
Особено в темата за тайните е наводнено с анонимни. Whistling
Досадно става вече.

# 10
Рай за лицемерите. Party

Не е лицемерие, а истината в чистата ѝ форма. Форумът може да е наистина анонимно място, само и единствено, ако контактуваме във формата "анонимен" и никога не знаеш с кого всъщност общуваш, а различаваш анонимните по номера на поста, по нищо друго. Застанеш ли с ника си, заставаш с виртуалнито си име, а ако си решил да прекарваш време тук, то трябва да са научиш на същите такт и сдържаност каквито и в реалното общуване, в което често ти се иска, но не ти стиска да си кажеш какво мислиш.

# 11
Изключително дразнещо е, никога не съм я ползвала и ако имаше анкета, в която се пита дали да се махне, бих гласувала с 'да'.

# 12
  • Телиш/Плевен
Явно само аз не знам как се ползва тази функция Simple Smile
Скрит текст:

Ползвам функцията обикновено когато не ми се влиза в излишни спорове. В 90% от случаите успявам да избегна тези излишни спорове. Peace

# 13
Идея е да се добави анкета към темата.

# 14
Намерих си оправдание да тествам   Joy

Общи условия

Активация на акаунт