Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 556
  • 437
  •   1
Отговори
# 15
Имате анкета.  Peace

# 16
Проба.  Laughing И гласувам в анкетата с "не".

# 17
Темата сигурно ще отиде на първа страница, само дано модераторите не се вслушат и не махнат опцията, хахаххаха.

Мерси за анкетата   bouquet

# 18
Намерих си оправдание да тествам   Joy

Аз съм тествала само в модераторската тема.

Интересно ми е ако по някаква причина се изключи функцията, колко скандали ще се заформят? Sunglasses

# 19
Не ми пречи анонимността, но понякога предпочитам да знам кой стои зад определен коментар

# 20
Намерих си оправдание да тествам   Joy
           Joy и аз!

Одобрявам да се публикува с тази опция.

# 21
  • София
Намерих си оправдание да тествам   Joy

Аз съм тествала само в модераторската тема.

Интересно ми е ако по някаква причина се изключи функцията, колко скандали ще се заформят? Sunglasses

Не питай! Бъгне ли се опцията и сем-ва ще се развалят. Такова чувство имам аз. Joy

# 22
Тествам.Отговорих с "не" в анкетата.
Допада ми идеята, ако не се спазва добрия тон да се премахне тази възможност за даден потребител.

# 23
В една от другите теми, потребителка предложи заключване на публичната хронология, това е добро решение.

# 24
  • София
Гадно и подло е използването на тази функция, за да се каже нещо лошо на някого. Ако не му стиска на автора да застане с ника си, то откъде-накъде ще се прави на... искрен на чужд гръб и най-подло криейки се. Според мен тази опция трябва да се махне. Същата боза е като по времето, когато хора шизофренично влизаха като гости. Ми, като не ти стиска да кажеш на някого нещо, трай си!

# 25
Като за първи опит забелязах, че отметката "публикувай като анонимен" отпада, ако междувременно е публикуван нов отговор в темата. Трябва пак да я поставиш преди следващото публикуване.  Тази опция не е за заспали като мен  Grinning

# 26
  • София
Като за първи опит забелязах, че отметката "публикувай като анонимен" отпада, ако междувременно е публикуван нов отговор в темата. Трябва пак да я поставиш преди следващото публикуване.  Тази опция не е за заспали като мен  Grinning

Joy
Това е интересно и важно уточнение!   Peace

# 27

Ставаме две поне Laughing

# 28
Използвам опцията, за да задавам елементарни битови въпроси, не нападам никого. Когато не се прекалява, няма никакъв проблем. Проблемът на хората е, че когато имат възможност да прекаляват безнаказано, винаги се изкушават.

# 29
Брей, за толкова време във форума, сега разбирам за тази функция.

Общи условия

Активация на акаунт