Анонимен - ползвате ли тази функция?

• 21 724
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
За мен анонимността е равнозначна на лицемерие, ако ти стиска какзваш какво мислиш. Лично аз прескачам постовете с никнейм анонимен.

# 61
Лелеее, как съм пропуснала такава възможност!

# 62
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Публична хронология е това, че всеки може да вижда постовете на всеки.
Благодаря за отговора!
Е що за форум ще е това, ако публичната хронология се заключи? Ми не, мерси.
На мен опцията анонимен не ми пречи. Мисля, че има определени обстоятелства, при които опцията дава възможност на потребителите да потърсят или дадат помощ, която иначе не биха посмели. В останалите случаи някои си мрат да се правят на интересни. Техен си проблем. Просто не им обръщам внимание.

# 63
  • Испания
Благодаря за отговора!
На мен опцията анонимен не ми пречи. Мисля, че има определени обстоятелства, при които опцията дава възможност на потребителите да потърсят или дадат помощ, която иначе не биха посмели. В останалите случаи някои си мрат да се правят на интересни. Техен си проблем. Просто не им обръщам внимание.

Като не смеят, като "не им стиска" /както писах преди малко/, да не пишат във форум. Тези, които се правят на интересни, са същите на практика. И едните, и другите - еднакво криещи се и с еднакво досадни постове.

Споменавате за здравословни, семейни, лични проблеми. За мен е пълна тъпотия да пишеш на подобна тема във форума и да очакваш някой/някои друг/друг да ти дадат верния отговор.

Функцията "анонимен" само дава свобода на всякакви персони да се "изявяват", без да бъдат "разпознати".

Не обръщам внимание на анонимни постове, преглеждам ги по диагонал, но ме дразни и пречи появата им.  ooooh!

# 64
Така трябва, да. Всички единодушни ли сме за запазването на опцията анонимен и заключването на публичната хронология?
            Eдва ли всички ще са единодушни, но аз съм ЗА запазването на опцията "анонимен". По отношение на хронологията - не разбирам с какво заключването й ще попречи на някой  да ми ходи по петите, ако това му е основно занимание. Най-много да забави временно ровещия докато открие нужния му "компромат".
Скрит текст:
Смешното е, че веднага в ума ми изниква конкретна потребителка  Laughing Даже си я представих как рие още по-настървено! Направо ще й се стъжни животеца!

За мен анонимността е равнозначна на лицемерие, ако ти стиска какзваш какво мислиш. Лично аз прескачам постовете с никнейм анонимен.
 Не винаги е лицемерие. Понякога тук е като в изповедалня - човек има нужда да си каже това, което му тежи на душата.

# 65
С анонимни не си контактувам  Mr. Green, питаш някой Анонимен нещо, а ти отговаря друг, пак с ник Анонимен.
Голям майтап. Не виждам как може да се води смислен виртуален разговор с няколко събеседника, ако всичките са анонимни.  newsm78

Проба, май стана.  Grinning

# 66
Благодаря за отговора!

Като не смеят, като "не им стиска" /както писах преди малко/, да не пишат във форум. Тези, които се правят на интересни, са същите на практика. И едните, и другите - еднакво криещи се и с еднакво досадни постове.

Споменавате за здравословни, семейни, лични проблеми. За мен е пълна тъпотия да пишеш на подобна тема във форума и да очакваш някой/някои друг/друг да ти дадат верния отговор.
             За теб може да е пълна тъпотия, но вероятно не си се сблъсквала със сериозен здравословен проблем, за който не можеш да попиташ хора от близкото ти обкръжение. Има ли значение за теб
дали ще задам въпрос с ника си или като анонимен потребител?

# 67
  • София
Крилатата фраза - редовен потребител съм на форума, но пиша като гост/аноонимен, защото не искам да ме разпознаят...Що пързалки сме изчели така

# 68
Досега не съм я ползвала. Знам как обаче.

# 69
И защо да няма публична хронология? За да не може да се види, когато някой лъже най-нагло в различни теми?

Хайде, де!

Да вземем и всички да сложим анонимните маски. Какво ще стане с форума тогава?

Не е лошо поне понякога да се мисли.  #Cussing out

Гледай ти какво измислили анонимните! Shocked
Чак сега схванах!
Не, не съм съгласна да се заключва хронологията, също съм против тази анонимна опция.
Мразя да общувам с фантоми и двуличници.

А всъщност нали е известно, че модераторите виждат анонимните?
Само си мислите, че сте анонимни. Mr. Green

# 70
Знам за тази опция.
Не я ползвам и няма да я ползвам.
Не, не искам да се премахне.
Това е начин дребните страхливи душици все пак да си кажат мнението или да захапят някого без последствия.

# 71
Веднъж съм я ползвала за пост, който беше личен и не ми се щеше да го публикувам от ника си и веднъж за проба.

Стана ми много смешно и темата за тайните. Няколко потребители пишеха за здравословни проблеми и то сериозни (което не е смешно) и един потребител, който явно не е бил на ясно с функцията отговори на поредната анонимна, че явно страда от хипохондрия  Joy.

# 72
Невинаги тази функция се ползва лицемерно или за да кажеш нещо лошо на някого.
Може да не е битов, а да е здравословен проблем, може да дадеш мнение за място, което си посетил, за училище/детска градина, които посещават децата ти, за местоработата си или дейността си без по никакъв начин публично това да се свръзва с ника ти.
Напълно съгласна съм с мнението на Касита. Peace

# 73
Не съм ползвала тази функция. Но има хора, които я ползват без всякаква логика - примерно в темата "Подарък за интимна колежка" има доста анонимни отговори. Предполагам, че функцията Анонимен е предвидена за споделяне на неудобна информация, когато човек не иска да бъде разпознат. Самите никове предполагат Анонимност, така че не виждам особен смисъл от тази опция.

# 74
Не, не я ползвам и обикновено подминавам мненията на Анонимните Wink

Общи условия

Активация на акаунт